שלום רב,

שלום רב,

לכל באי הפורום. שאלה לי בקשר לכדוריcidalin כדורים נגד אלרגיה. אני בת 27 ומזה חודשיים לוקחת סידאלין 4 פעמים ביום - 2 בערב ו 2 בלילה. עקב בעית אלרגיה חמורה בפנים. ( יש לי את זה כבר כשנה אך התברר שזה לא אקנה. עד שהגעתי לרופאת עור שאמרה שזו אלרגיה. ) שאלתי היא : 1. כנראה אקח סידאלין עוד מס' חודשים , האם הכמות מזיקה לגוף לאורך זמן??? ( אני לא לוקחת עוד תרופות במקביל ) 2. האם ידוע לך / לכם למה האלרגיה מתבטאת רק בפנים??? ( לא ידוע למה האלרגיה. תבחיני מגע יצאו טובים ז"א לא אלרגית לתכשירי קוסמטיקה למיניהם - שמפו , סבון ועוד...) תודה ושבת שלום לכ ו ל ם ערוגת

קובי כ

New member
לערוגת הבושם שלום

ניתן ליטול סידלין לתקופות ארוכות מחצי שנה ללא כל בעייה כל עוד הדבר נעשה במעקב רופא. כמות לזמן רב לא אמורה להזיק לגוף, אם כי הייתי ממליץ בחום לבצע בדיקות של תפקודי כבד מידי פעם כדי לשלול אפשרות של פגיעה בתפקודי כבד. המלצה זאת ניתנת לכל האנשים אשר נוטלים תרופות כרוניות. לגבי האלרגיה בפנים - חייב לציין שאין לי מושג מדוע רק בפנים. אין איזשהוא מדד שמסביר מדוע רק בפנים ולא במקום אחר. וזה בדיוק באותה מידה שאין הסבר לכך שיש אנשים המקבלים אלרגיה של העור ואחרים במערכת הנשימה. מקווה שעזרתי לך בברכה ויום טוב,

למעלה