שלום רב ,

שלום רב ,

אני זוכר שנושא הפרקט כבר עלה כאן ונשאלו שאלות רבות , ברשותכם אני מעלה שוב את הנושא. והנה כמה שאלות : 1. הבנתי שיש כמה סוגי פרקט , על מה אתם ממליצים ? אפשר להתפשר על פרקט סינטטי ? 2. יש איזה מקום ממולצץ לקנות בו את הפרקט ? 3. אני רוצה לפרקט את חדר השינה שלנו בהתחלה , צריך להזיז את הארון ? ארון גדול שלצורך הזזתו יש צורך לפרקו. 4. צריך להיות מקצוען כדי לפרקט חדר שינה ? 5. הבנתי שצריך כלי עבודה מסויימים , איפה אפשר להשיג אותם מבלי לקנות אותם ? יש בכלל אופציה כזו ? 6. דעתכם הכללית על ריצוף פרקט - יתרונות חסרונות. 7. ממש תודה לכל עונה. שבוע טוב. אוויר.

פרקט תקיש פרקט בחיפוש תקבל שרשורים שהיו בנושא כולל תשובות וקישורים שניתנו. לגבי בחירת סוג הפרקט ,מציע לך להתרשם אישית במקום שמציג את כל הסוגים. צרפתי קישור למקום שאני קניתי. אבל אתה יכול ,ומומלץ לראות ולהשוות גם אצל אחרים. לגבי ההזת הארון שוב שיקול שלך.אם אין לך תוכניות להזזת הארון ,אפשר לפרקט מסביב.קח בחשבון שאם בכול זאת תזיז אותו.תהיה לך בעיה. לא צריך להיות מקצוען,צריך ידע בסיסי בנגרות.(לחתוך עם משור...)כלי עזר קיבלתי בהשאלה מהמקום שבו קניתי כולל קלטת. דעה כללית : מומלץ לחדרי שינה . חיסרון בולט: זהירות עם מים .חייבים לעשות סידורים שמים לא יגיעו לפרקט ,במיוחד אם הוא לא מעץ מלא.(הבסיס של הפרקטים הזולים עשוי מMDF) היום לכל חדר שינה יש מקלחת צמודה ,יש להזהר בזמן הניקוי של המקלחת שמים לא יעברו לפרקט.

חובב ....

תודה על הדברים. צרף שוב את הלינק לאתר , משום מה הוא לא נמצא. האם יש סופית לפרקט לכיוון המסדרון ? האם יש גם סופית לפרקט במידה ואני לא רוצה להזיז את הארון ? למה אתה אומר שאם אני אזיז את הארון בכול זאת תיהיה לי בעיה ? הבנתי שיש ספוג שמפצה על רצפה לא ישרה , הוא מפצה על כל רצפה לא ישרה ?? שוב , תודה. אוויר.

לינק צרפתי לך את הלינק של החברה שאני קניתי מהם,יש להם אולם תצוגה מרהיב. לגבי המחירים שווה לבדוק לאחר שתתרשם. יש סופיות אלומניום מיוחדות לקטע שהפרקט מתמזג עם ריצוף. יש פנלים למקרה שלא תזיז את הארון. ואם לא תזיז עכשו. מתחת לארון לא יהיה רצוף בקטע שהיה מתחת לארון..... יש ספוג בעובי של כ 2ממ שבא לבודד את הפרקט מהרצפה ,הוא לא מיועד לפצות על רצפה לא ישרה.

רעיון יפה לפרסום נסתר...אבל לא

מקבלת... מחר אמחוק את הודעתך, שזה אומר - את כל השרשור.

פרסום? מצידי את יכולה למחוק כבר עכשו. בעלי העסק בארץ צריכים לדעת שלמכור זה לא הכל. קניתי מהם את הפרקט ,וקיבלתי שרות יוצא מהכלל.אפילו השאילו לי כלים שבלעדהם היה לי קשה להרכיב בצורה מקצועית. זה היה לפני שלוש שנים,ולא שכחתי להם את השרות. אז מה רע בזה? אין לי מזה שום רווח אישי ,רק זיכרונות טובים.

חובב...

תודה לך , קיבלתי את הלינק , ממש מצויין שם , ענה לי בחור נחמד מאוד ודיי עזר לי. אווה ! התברר לי שחובב באמת קנה לפני כמה שנים שם את הפרקט שלו , והוא רק רצה לעזור לי וזה באמת עזר לי. היום כבר הם לא משאילים כליי עבודה כי הם גדלו. לא יפה לחשוב שאדם כמו חובב שנמצא כאן הרבה ועוזר לכולם , מפרסם כאן ! ואם הוא מפרסם , אז שיפרסם . אם אני לא טועה גם את נתת כאן איזה לינק , או מאמר של אדריכלים ....אז חשבתי לעצמי "מה היא מפרסמת אותם..." אז ....בבקשה ממך. גם אני (ראי בהודעה הראשונה שלי) פרסמתי לינק של אתר , בעל אינטרס אישי שלי , אז למה את זה לא מחקת ? בקיצור , שימרי על אובייקטיביות , נראה לי שהרבה אנשים מתווכחים איתך , דרשני קל. יום טוב. אוויר. (מקווה שגם את ההודעה הזו לא תרצי למחוק - חחח)

על הלינק של אוויר מתקוממת! לא של

חובב! פרקט זה בסדר גמור, עיקר שבאה עם המלצה מצד מזמין! לרגע לא חשבתי על חובב!!! כאשר מצרפת לינק, או שיש עיניין מקצועי, או תרבותי, לא פרסמתי אתר שיש לי אינטרס אישי!!!!!!

לא מדובר בלינק שלך!

אוויר לנשימה צירף לינק, שאין שום קשר לפרקט! תבדקי! על זה כתבתי... אין לי שום בעייה עם הלינקים שלך, הפך! שומרת כמה מהם, כי מאוד שימושיים!

סליחה !!!!!!

ראיתי שהוספתי את הלינק , הוא בעל אינטרס אישי. לא ידעתי שהדבר מפריע כל כך. לא אחזור על כך. יום טוב. אוויר.

למעלה