שלום רב.

ש ו ג ו ן

New member
שלום רב.

אני סטודנט לעיצוב פנים ומעוניין לעשות פרוייקט בנושא עיצוב חלל למועדון אומנות לחימה בסגנון יפאני. אם המועדון שלך מעוצב כך אשמח אם תעזרו לי ותשלחו תמונות של המועדון שלכם אולי זה יתן לי כיוון איך להתחיל. תודה מראש. רועי.

../images/Emo8.gifחלל מועדון

כדי להתחיל לך לספרית הוידאו הקרובה אליך וקח את סירטו של אקירה קוראסאווה "אחרי הגשם ".בסרט זה ניתן להתרשם מעיצוב של אולם לימוד ,בסצינה קצרה בשחור לבן בה גיבור הסרט מיתמודד מול אומן חרב בשם צ'וגי גאטן . אני ממליץ ביכלל לראות את כל הסרט ... מקווה שעזרתי ששת

ממליץ?!

מי שלא ראה את הסרט, שלא יכנס לכאן בזמן הקרוב

שי רגב

New member
סרטים, רבותי, סרטים!../images/Emo124.gif

ומה עושה מי שאין לו ווידאו בבית ולא צופה גם בטמבלוויזיה?? ווגם אין קולנוע בטווח סביר מביתו
אולי אפשר לחשוב/לארגן ערב סרטי לוחמים לחברי הפורום (נגיד, במקום/לצד "מפגש פורום")
ותודה בשמי ובשם הפרובינציה!

שי רגב

New member
אפשר לנסות?...

וואלה, לא יודע מה היה "אז". אבל אולי אפשר לנסות שוב? אבל צריך לחשוב על ה-"לוגיסטיקה": כי אם אתה מדבר על ווידאו, אז זה מחייב אולם מספיק גדול וגם מסך גדול מאוד (ואולי זו הסיבה לחוסר-ההיענות הקודם?...). בקיצור: אני מדבר על משהו שיותר נוטה לכיוון קולנוע... אזזז????

orii

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo41.gif מי רוצה לארח ערב סרטים?

אם הבנתי נכון מה שחסר זה מיקום (ואם תהיה הענות גדולה אז אולי גם טלויזיה עם מסך גדול). אז פשוט בא נשאל אם יש משהו שרוצה ויכול לארח ערב כזה?

WaveGal

New member
אם צריך מקרן../images/Emo42.gif-אני יכול להשיג

ובפרט לסרטים ע"ג DVD ואז יש גם מחשב לחבר אליו (יש לו גם חיבור לוידאו אבל עדיין לא ניסיתי).

nitzano

New member
אם תזדינו בסבלנות עד ביקורי

אוכל להביא אוסף נחמד ונרחב של D.V.D V.C.D עם ג'קי ,ג'ט וגם היפני בלי הטאבו ועוד .... נ.ב מישהו מכיר את "Sinobi no mono" ? שווה ?

שי רגב

New member
מקום יש לי (ויש לי גם שאלה).

האם אנשים יסכים לצאת מ-"אזור א'" למטרה הנ"ל?? אני מתכוון לצאת ל-"אזור ז'". מערב ואדי-ערה. האזור ה(כמעט הכי) בטוח במדינה בימים אלו...

kimo

New member
דוג'ו שוטוקאן סנטה ברברה- קליפורניה

שהוא למעשה הדוג'ו של אושימה העומד בראש שוטוקאן עוצב כהעתק של איזה שהוא מקדש יפני. מצ"ב קישור למספר תמונות של הדוג'ו. מקווה שעוזר

isaacl

New member
Saotome

Saotome Sensei הוא מחשובי המורים לאיקידו בעולם. אני הייתי בדוג'ו של תלמיד שלו Kevin Chote בשיקגו, דוג'ו יפה להפליא, המעוצב על פי כל הצווים של אדריכלות יפנית, עם שומאן מעשה ידיו של סאוטומה. סאוטומה שהוא גם נגר כשרוני ביותר עיצב את הדוג'ו של עצמו, נדמה לי בפלורידה. אנסה להשיג כתובות בnet עבורך. שווה לראות. יצחק

למעלה