שלום רב,

מושמוש39

New member
שלום רב,

חדשה בפורום ואנחנ וממש בתחילת הבירורים.
האם מישהו יכול לתת איזה שהוא עומדן מחיר לפונדקאות בארץ ולפונדקאות בחו"ל.
תודה תודה.

מושמוש39

New member
עלויות

שלום לכולם,
אנחנו ממש בתחילת ההתגבשות לרעיון של פונדקאות.
קראתי, אספתי מידע, עשיתי בירורים ראשוניים והשאלה המרכזית שבאמת תכריע אותנו היא כמה עולה התענוג הזה פונדקאות? אני מבינה ויודעת שזה תלוי בהרבה הרבה גורמים אבל אשמח לאיזה שהיא הערכה כללית או השוואה לצורך העניין מול:
פונדקאית שאנחנו נמצא/נבחר ללא תיווך ליווי - בארץ ?
פונדקאית בתוספת ליווי-תיווך וכו' בארץ?
פונדקאית בחו"ל?
אני מבינה שהסכום ההתחלתי לפונדקאית הוא 160,000 ש"ח האם זה סכום שקבוע בחוק? אם חברה שלי מעוניינת להיות פונדקאית שלי והיא מוכנה לקבל 100,000 ש"ח ולא יותר זה אפשרי?
בהנחה שמצאנו פונדקאית ואנחנו מוכנים לשלם 160,000ש"ח מה התוספות?
בקיצור כמה כסף צריך שיהיה לנו בזמין לטובת התהליך?
תודה רבה רבה על תשובותיכם.

מידע

לפי הידוע לי :
המחיר בארץ מהידוע לי מתחיל מ 220,000 ש"ח וצפונה (לפחות 160,000 ש"ח לפונקאית + החזר הוצאות לפונדקאית + הוצאות נוספות על עו"ד לכם ולפונדקאית , ביטוח, פסיכולוג, לווי וכדומה).
כבר ראיתי הודעות של פונדקאיות שמבקשות גם סכומים כפולים מאלו.
היתרונות בארץ:
קירבה לפונדקאית ומעורבות בכל ההריון.
קבלת הילד מיידית לאחר הלידה.
רישום הילד כילדכם בהליך קל.
במיקרה חירום - אתם בארץ עם מערכת רפואית טובה.
אין צורך בגיור הילד אם משתמשים בתרומת ביצית.
חסרונות:
איתור פונדקאית עשוי לקחת מספר חודשים.
פונדקאות חו"ל:
נכון להיום מהידוע לי האפשרויות לזוגות הטרוסקסואלים ישראלים הן גיאורגיה - שעתיים וחצי טיסה, אוקראינה (מסלול חדש יחסית) וארה"ב - טיסה ארוכה ומחיר יקר (יתרון זה שזו מדינה מערבית והילד מקבל דרכון אמרקאי)
אפרט לגבי גיאורגיה כיוון ששם עשינו אנחנו: יש מספר סוכנויות שעוסקות בכך והמחירים מתחלים בכ 150,000 ש"ח ומטפסים למעל ל 250,000 ש"ח, יש סיבה לפער המחירים ומניסיון הפער מוצדק והזול עלול להתברר כיקר.
ההליך בחו"ל מהיר מאוד וניתן לרוב בתוך כחודשיים להתחיל בתהליך. ניתן אם רוצים לטוס במהלך ההריון לבדיקות או לקבל עידכון מהרופאים ואף לצפות בבדיקות בסקייפ.
לקראת הלידה טסים לשם, מיד עם הלידה מקבלים את הילד וישנו הליך בירוקרטי של בין 3 ל 6 שבועות שבהם צריך לשהות שם עד שמתקבל אישור לחזור לארץ, לאחר החזרה לארץ יש הליך בירוקטי נוסף לרישום האם ולאחר מכן צריך לגייר את הילד אם נעשה שימוש בתרומת ביצית, אם הביצית שלך אין כיום צורך בגיור.
למי שלא חשובה הקירבה והמעורבות בהריון זה פתרון טוב, כמו כן התהליך מתחיל מהר ואין צורך בועדות ואישורים.
חשוב מאוד לדרוש מהסוכנות רשימת ממליצים שסיימו הליך ולשוחח איתם, דברו עם לפחות 10 זוגות, לא לוותר על זה!

בהצלחה

מושמוש39

New member
תודה על תשובתך

איפה אתם כרגע בתהליך מול איזה סוכנות?
האם משלמים את כל הסכום מראש?
מה קורה אם אחרי X ניסיונות החלטנו להפסיק?
מה כולל הסכום שמשלמים ומה האקסטרות שצריך לקחת בחשבון?
תודה תודה והמון בהצלחה לכם.

אנחנו אחרי!

אנחנו אחרי וחובקים בן מדהים, אנחנו עשינו בחו"ל ולא בארץ.
אני כן יכול להשיב ממה שאני מכיר ומבין - בעקרון זה תלוי בחוזה שלכם אבל נהוג להפקיד את כל הסכום בחשבון נאמנות והעו"ד מעביר את הסכומים לפי התקדמות השלבים כפי שכתוב בחוזה בינכם לפונדקאית. בחוזה צריך להיות מצויין גם מה התשלום שתקבל הפונדקאית עבור כל שלב ומה קורה במקרה של הפסקת הניסיונות - במקרה כזה כמובן שרוב הסכום יוחזר אליכם בניכוי התשלומים ההוצעות והפיצוי המוסכם לפונדקאית.

מושמוש39

New member
דרך איזה סוכנות בחו"ל?

אם אפשר לשאול דרך איזה סוכנות והאם הייתם מרוצים?
כמה זמן לקח לכם כל התהליך?
האם יש רופא מהארץ שמלווה באופן אישי את כל ההריון? רופא אחד או שזה מרפאה?
מה היתה תדירות הטיסות?
והאם אפשר לשאול מה העלות? נורא מלחיץ אותי העניין הכספי שמתווספות עוד ועוד אקסטרות ואין כל כך שליטה על זה...

jessie7

New member
לפי מה שידוע לי

תהליך פונדקאות בארצות הברית עולה סביב 100-130 אלף דולר

nabo86

New member
פונדקאות בארץ

הי כותבת לך בפרטי. אנחנו עשינו בארץ ממש מרוצים מתהליך והכל...

אנחנו עושים עם חברת מנור בחול

אני חושבת שזו החברה היקרה ביותר שיש כיום. יחד עם זאת, מה שאנחנו מקבלים הוא מבחינתי שווה את המחיר
&nbsp
עד היום הכל תוקתק בדיוק כמו שנאמר לנו. כל הלוגיסטיקה (ויש הרבה) מטופלת על ידם. יש עורך דין במטפל בצורה יעילה ומקצועית בכל הניירת ורק אומר לנו מה אנחנו צריכים לעשות
&nbsp
מקווים בעוד חודש בדיוק להיות על המטוס להולדת הילדים. עולה 240,000 עם חתימה החוזה+ 10000 לעורך הדין ובהמשך יש עלויות שלדעתי מגיעות עוד ל50,000 בקלות
לנו היה חשוב שרופא ישראלי שמלווה את התהליך יעשה את כל הסקירות והבדיקות ועל זה משלמים בנוסף.
&nbsp
בהצלחה מוזמנים לשלוח מסר ואשמח לשוחח

נדחפת לפוסט...אנחנו ממש לפני חתימה על חוזה עם מנור

אשמח לשמוע על עלויות נוספות שיש מעבר למה שנמסר לנו ע"י עמי.

אני דווקא לא

התלהבתי מהם, המשרדים היותר מדי מפוארים האלו לא עשו לי את זה. גם חיפוש בגוגל על מי שעומד מאחורי החברה הבהיר לי שאני לא רוצה ללכת איתם.
בדקת חברות אחרות? אנחנו עושים דרך ויוה פונדקאות ואני ממש ממליצה עליהם, אמינים, מקצועיים ומדברים בגובה העיניים. דברי איתם.

zigo1980

New member
פונדקאות חו"ל

שלום,
קראתי את הודעתך בפורום פונדקאות בתפוז.
אני כותב מטעם סוכנות הפונדקאות "תמוז" שמלווה ב8 השנים האחרונות מאות גברים ונשים במסעם לקראת ההורות באמצעות פונדקאות.
תמוז הוקמה במטרה לאפשר לזוגות ויחידים להגשים את חלומם לילד - ועד היום נולדו 600 תינוקות בהליכי פונדקאות במדינות שונות מסביב לעולם.
כיום אנו מציעים לזוגות סטרייטים מסלולי פונדקאות באוקראינה, יוון וארה"ב.
המסלול באוקראינה מציע תכנית בעלות סבירה ושירותי רפואה מתקדמים בקליניקה מובילה ועם ליווי אישי ומשפטי.
ביום חמישי 19.5 נקיים כנס מיוחד בהשתתפות נציגי הקליניקה מאוקראינה ועורך הדין מקייב. במידה ותרצו להשתתף בכנס או להגיע לפגישה במשרדינו, אשמח אם תהיו בקשר.
מצורפים פרטים על הכנס וטופס הרשמה (הכנס ללא עלות).
http://p1.pagewiz.net/UkraineTammuzConference/
רועי
0543125880

למעלה