שלום רב

MishelR93

New member
שלום רב

אני לא ממש מבינה בחלומות צלולים אבל יצא לי בעבר לחלום כמה פעמים חלומות כאלה ולהיות מודעת לזה
אתמול לפני שינה החלטתי שבא לי לחלום חלום צלול
וזה באמת קרה, חלמתי חלום צלול, בהיותי בחלום הסתכלתי על הידיים שלי וידעתי ב-100% שאני חולמת והצלחתי לשלוט בדברים
ניסיתי "לזמן" מישהו שאני מאוד אוהבת אך לא ראיתי המון המון זמן ואני מתגעגעת אליו ולא הצלחתי...חשבתי עליו וממש רציתי אבל הוא לא הופיע
בקיצור לא הצלחתי לגמרי לשלוט בחלום אבל שלטתי ברובו
יש לכם עצות מה עליי לעשות בפעם הבאה שזה יקרה לי?

ravehor

New member
היי

אני נתקל בבעיות דומות - דווקא את האנשים שאני מאוד רוצה לזמן אני לא מצליח. בדרך כלל זה לא שאני לא מצליח, כי אני יודע שאין סיבה שלא אשלוט בחלום, אלא שנוצרות הסחות דעת שמטרתן לגרום לי לעזוב את הנושא.
אז לפעמים דמויות אחרות מנסות להניא אותי מזה, לפעמים האדם מופיע אבל אני לא מצליח לגשת אליו, ולפעמים החלום מסתיים.

אני מציע לך בפעם הבאה לבדוק את הסיבה מדוע אותו אדם לא בא. נסי לענות על השאלות הבאות - האם את מצליחה לזמן אנשים אחרים (פחות חשובים)? האם הוא מופיע בחלומות רגילים? וכמובן האם את שוב לא מצליחה לזמן אותו בפעם הבאה?

כשתדעי יותר טוב מה הבעיה, יהיה יותר קל לחשוב על דרכים להתגבר עליה. למשל שימוש בטכניקה אחרת או לגשת לעניין בגישה רגשית שונה (כלומר לא להתרגש מזה יותר מדי, להתייחס לזה כמו סתם זימון של מישהו אחר. ואז כשהוא כבר שם אפשר לזרום שוב לצד הריגשי).

MishelR93

New member
לא הצלחתי בכלל לזמן מישהו שאני מכירה

מהרגע שהבנתי שאני בחלום צלול התחלתי לחשוב עליו
ובאו אנשים לא מוכרים בכלל לחלום שלי ובסוף התבאסתי והתעוררתי
ואותו אדם מופיע אצלי הרבה דווקא בחלומות רגילים
שמתי לב גם שאני די שולטת לאחרונה כמעט בכל החלומות שלי
בגלל זה התחלתי פתאום כל כך להתעניין בתופעה ולנסות לחקור אותה

הלו

אני מצטרף למה ש-ravehor אמר, אבל בכל זאת הייתי רוצה להציע טכניקה.
במקום לזמן את הדמות שאת רוצה, פשוט חפשי תמונה שלו. תמונה בדרך כלל קל יותר למצוא.
כדאי שהתמונה תהיה גדולה, אפילו בגודל אמיתי, נגיד פוסטר גדול על קיר של בית. אחרי שמצאת פשוט הושיטי יד לתוך התמונה ומשכי את הדמות החוצה.

לא מבטיח שזה יעבוד, אבל בזה אני משתמש לזימונים קשים.

MishelR93

New member
היי

זה אפשרי שאני אזכר במהלך החלום בתמונה שלו והיא פשוט תופיע איפשהו בחלום?
אני חושבת שבגלל שאני לא מנוסה בעניין מספיק אז אני לא שולטת בחלומות האלה כמו שצריך וזה מאוד חבל כי לאחרונה אני חולמת כמעט כל לילה חלום צלול ואני לא מנצלת את זה

ויש לי עוד שאלה לא ממש קשורה, האם אני יכולה לזמן גם אנשים שנפטרו?

זה עניין של אימון

ככל שתחלמי יותר חלומות צלולים ותמסי לשלוט בהם- כך תשתפרי בזה.
המוח פשוט צריך להתרגל לעמדה הזו של שליטה מוחלטת. אנחנו לא רגילים לזה. הדבר היחידי שמגביל אותך פה זו את עצמך, בצורה הכי מילולית שאפשר להתכוון לזה.

אפשר לזמן אנשים שנפטרו, בוודאי. צריך להבין שאת לא באמת מזמנת אותם, אלא התגשמות של הדימיון והזיכרון שלך מהם.

למעלה