שלום רב,

gal-or

New member
שלום רב,

אני נוסעת לתאילנד באמצע חודש ינואר 2013.
חיסונים אני עושה בארץ.
רציתי לדעת מה הנימוסים הנהוגים שם ואיזה בגדים אפשר ללבוש. שמעתי שהם לא מרשים ללבוש לבן.
דבר שני, אני לוקחת תרופות קבועות בהוראת הרופא שלי. איך לוקחים אותן שם? הרי יש להם מה זה אפס סבלנות לסמים והם כולאים לתקופות ארוכות.
הטיול הוא ל-15 יום כאשר פעם זה 10 שעות טיסה, ופעם שניה 19 שעות טיסה. טיול מאורגן. אשתה במהלך הטיול מים מינראליים.

זהו. בתודה מראש,

עדי

prizman

New member
מזל שאת נוסעת בינואר

אחרת היית שומעת עוד הרבה שטויות על מה אסור לעשות.

מותר ללבוש לבן, מותר ללבוש גם גופיות ומכנסיים קצרים וכמובן גם סנדלים.
גם במקדשים אף אחד לא יתרגש ממכנסיים קצרים רק לארמונות המלך חובה חולצה ומכנסיים ארוכים.
תתנהגי בנימוס כמו באירופה, לא כמו בישראל. כשאומרים לך סוודיקה (שלום) תעני כך וגם הלו יהיה
בסדר. בסיום קניה או קבלת שרות תגידי קפונקה או קפונאקה, גם כאן ת'נק יו יהיה בסדר עד שתתרגלי.
בכניסה למעלית או רכבת מחכים שהיוצאים יצאו ורק אז נכנסים.
לא צועקים לחברים מקצה אחד של חנות לקצה השני ולא עומדים על המקח כשלא מתכוונים לקנות. כשכן,
עושים זאת בחיוך ומנסים להבין מה הגבול אליו המוכר מוכן לרדת.

אלו עיקרי הדברים, בכל השאר תפעילי שכל ישר, אף אחד לא מתרגש מטעות קטנה של תייר, מבינים את זה.

תביאי את התרופות באריזות מרוריות, עדיף עם מרשם, לא תהיה שום בעיה.

samiso

New member
אהבתי שלמה

sailor

New member
חשוב לנעול נעלים או סנדלים

נוחים לחליצה ולנעילה, כי בכל מקדש וגם בכל בית פרטי, אם תבקרו בכאלה, צריך לחלוץ נעלים.
וכדאי שהן יהו נוחות גם להליכה.

prizman

New member
טוב שהעלית את נושא הנעליים

רציתי לכתוב עליו ושכחתי.
זה נכון לא רק למקדשים ובתים פרטיים אלא גם להרבה עסקים פרטיים.
בד"כ במכוני יופי ומסאג'ים אבל לא רק.
בדרך כלל ניתן לזהות את המקומות האלה לפי זוגות הנעליים/כפכפים בכניסה.

קרלטון

New member
בתאילנד אסור ללבוש לבן או ללכת לא צנוע

בתמונה, תלבושת תאילנדית מסורתית של סטודנטיות.

תאילנד- מזג אוויר טרופי

היי

תאילנד ידועה במזג אוויר הטרופי
חם תמיד ומידי פעם מונסון פה מונסון שם אבל זה לא מפריע לטיול וזה אפילו מרענן
.
לגבי הביגוד מומלץ לקחת ביגוד קליל בסיסי: מס' מצומצם של זוגות מכנסיים קצרים וגופיות,כמה שמלות אווריריות, ובגד ים.

בצפון תאילנד צ'אנג מאי ופאי קצת קריר בערב- ניתן לרכוש במקום חולצה ארוכה...
תאילנד ידועה במבחר הידוע והגדול של השווקים ככה שאם תרצי להתחדש עם עוד ביגוד לא חסר ובזול..!

תהני!!

אני לקחתי כדורים

לבוקר לערב . כשבועיים . והבאתי עוד כדורים רזרוה . לא עשו מיזה עניין . לא יודע אם ביכלל ראו אותם

צול1

New member
מותר הכל

חשוב לשמור על נימוס ולא להיגרר לבהמיות הישראלית שרואים לא פעם ברחוב, לכבד את המלך והמלכה וכן את המנהגים השונים.

למעלה