שלום רב

שלום רב

רציתי בבקשה לדעת איך מחליפים סיסמא? קיבלתי סיסמא שכולה מספרים.43 ואני מבקשת להחליף אותה בשם החתול שלי ככה יהייה לי קל יותר לזכור. האם הסיסמא חייבת להכיל אותיות ומספרים? תודה מראש בברכה רות

25306yosef

New member
ולמה את מספרת לכל העולם מהי הסיסמא שלך ?

את הסיסמא אסור למסור לאף אחד ואפילו לא ברמז !!!

יוסף היקר-אם אינך רוצה לעזור

לפחות אל תעליב!!!!!!!!!!!!!! יש לי 8 חתולים ו2 כלבים לא סיפרתי לאף אחד את הסיסמא שלי. על מה אתה מדבר??????????????? הייתי לי סיסמא קבועה מ2004 לא שכחתי אותה,פשוט תפוז לא קיבלו את זה אז נאלצתי לבקש סיסמא אחרת. לפני שאתה מאשים,תברר קודם רות

אני לא יודעת מי כתב את המספר 43

אני לא מטומטמת עד כדי כך. נתנו לי סיסמא אחרת כדי להיכנס לתפוז ואני רוצה להחליף אותה,מה הבעייה זה CIA כאן?

Witchcrafts

New member
הוצאת קצת את הדברים מפרופורציות.

אין שום סיבה להתנפל עליו, הוא פשוט חשב שבטעות מסרת את הסיסמה וניסה להסב את תשומת לבך לעניין. לשינוי סיסמה היכנסי לכרטיס האישי שלך ~> עדכון פרטים ~> בקיצורי הדרך לחצי על "עדכון פרטים אישיים" ~> הזיני את הסיסמה הנוכחית שלך ופעמיים את החדשה בשדות הרלוונטים ~> שמירה. אני לא ממליצה לך להשתמש בשם של החתול שלך בתור סיסמה, אגב. מוזמנת לקרוא הודעה שבזמנו כתבתי על בחירה נכונה של סיסמה.

25306yosef

New member
עכשיו אני יכול להקיש את שם החתול שלך

ולהיכנס ליוזר שלך ולכתוב בפורומים הודעות בשמך. אין צורך לספר לכל העולם שהסיסמא שלך היא כשם אחד החתולים שלך.

למעלה