שלום רב!!

edenil

New member
שלום רב!!

רבותי שלום... יש לי שאלה חשובה שממש מציקה לי בחודשים האחרונים... אני אוהד פוטבול מושבע שגר בישראל ורק לפני כמה חודשים היתוודע לי שיש ליגה פעילה מאוד בארץ. אני כבר המון זמן מחפש דרך להיצטרף לקבוצה פעילה עם ציוד מלא והכי חשוב מגע מלא. אני בחור גדול שמחפש דרך נוספת לפרוק אנרגיה ואני חושב שמזה אני ממש אהנה.... אודה לכם אם תוכלו להכווין אותי לאנשהו בנושא כי הגעתי למבוי סתום בעיניין.

Yo-man

New member
אז הינה נפתח לפניך המבוי

יש לליגה אתר - www.ifl.co.il שם תוכל למצוא עוד מידע ודרכי התקשרות עם הקבוצות. יש קבוצות בירושלים, ת"א, חיפה, ב"ש, אפרת והשנה נפתחת עוד קבוצה בהרצליה. אתה יכול לדבר עם הקבוצה הקרובה למקום מגוריך ובינתיים תנאי הקבלה די נוחים. אני לא אנסה לפרט כי אני לא רוצה לדבר בשם הקבוצות, אבל תתחיל להתאמן עםם החבר'ה ואולי תיכנס לרוסטר עוד השנה. העונה שלנו מתחילה באוקטובר, אם אני זוכר נכון, ובספטמבר יתחילו משחקי טרום העונה. יעזור אם תרשום איפה אתה גר, בן כמה אתה, והאם יש לך ניסיון קודם בפוטבול. ברוך הבא לעולם שכולו טוב (וקצת מכות יבשות)

lambdeus

New member
קבוצת פוטבול בת"א

אתה מוזמן להצטרף לקבוצת הפוטבול של תל אביב סברס- אלופי עונת 2009-10. השבוע נפתח מחנה האימונים של הקבוצה וזה אומר שיש אימונים שמכסים את הכל החל מאיך לשחק דרך כושר גופני ועד ללימוד הפלייבוק (ספר המהלכים). האימונים מתקיימים כל שלישי בשעה 20:00 ושישי בשעה 10:00 בספורטק שבצפון תל אביב. בוא להיות חלק מהקבוצה הכי טובה בליגה.

למעלה