שלום רב

שלום רב

אני הייתי אברך עד לפני כמה שנים. לפני כעשר שנים התחלתי לבדוק האם כל מה שסיפרו לי כל החיים הוא אמת או שמא מדובר באגדות, ואכן לאחר חיפושים וחקירות הגעתי למסקנות צפויות ומאז אני לא מוצא את עצמי בשום מקום מלבד כמה חברים בודדים ואשתי(שלא מסכימה איתי בכלום בענינים האלו) אף אחד לא יודע מה באמת עובר עלי. והכי עצוב שאין אפ' עם מי לדבר אתה כל הזמן מפחד מהצל של עצמך. לפני כשבוע סיפרו לי על הפורום ומאז אני עובר על הפורום כל הזמן וזה ממש מחמם את הלב שיש עוד אנשים שחושבים כמוני וסובלים מאותם דברים.

אגס 10

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא

כאן בטוח לא תרגיש יותר בודד.בהצלחה.

mister xy

New member
../images/Emo245.gif הגעת למקום הנכון

וגם אני הייתי אברך עד לפני כחמש שנים

עץ שתול

New member
ברוך הבא

בוא ותכנס... כבר תקבל חדר

mik504

New member
ברוך הבא לגיהנום

תיכס תיכנס יש מקום קח כיסא ושב תתחמם עד שתישרף. סתאאאם קבל חיבוק ואל תדאג אתה תמצא כאן מכל הסוגים והמינים[תרתי משמע] אגב נשמח לשמוע את הדברים העיקריים שהביאו אותך לכפירה בדת, ואיך תירצת לעצמך את עדות הדורות למתן תורה מסיני.

הדרך לכפירה

זה סיפור ארוך אבל אפשר לומר שזה התחיל בגיל 17 שפעם שמעתי מישהוא אומר שהזוהר לא חובר ע"י רבי שמעון והתחלתי לבדוק וזה היה נשמע אמין. ואז התחיל תהליך ארוך שנגמר תקופה אחרי החתונה שפגשתי איזה מחב"ת שניסה להוכיח לי שהתורה ניתנה בתקופת המדבר והוא התבסס על קויפמן וקאסוטו, אני החלטתי שאני הולך לבדוק, ואז במשך כמה ימים במקום ללכת לכוילל הלכתי לאיזה אוניברסיטה באיזור מגורי והתחלתי לקרוא ואז האסימון נפל לי והבנתי שכל המחבתי"ם לא יודעים אפ' על מה הם מדברים ואין ולו חוקר אחד שחושב שהתורה ניתנה במדבר סיני החוקר הכי מקדים מדבר על תקופת השופטים. ובנוגע לעדות מסירת התורה אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל הנ"ך הוא העדות הכי גדולה שלא היה מתן תורה בסיני. זה לא כל הדרך אבל זה בערך ההתחלה והסוף.

mik504

New member
כיף שמצטרפים חברים כמוך

שבאמת מחפשים את האמת ודורשים וחוקרים ולא רק תאוות בשרים מניעה את מחשבותיהם.. לגבי הנ"ך אשמח לשמוע איך הגעת לזה שהוא עדות ברורה להכחשת מתן תורה,אגב מישהו הראה לי בנ"ך מפורש שהשתכחה תורה לגמרי מישראל ואז קמו אנשים ולימדו את ישראל את התורה אז המונח רצף הדורות כנראה נשבר.

התורה של היום זה לא הדת של התנך

תקרא מלכים ב' איך שבתקופת יאשיהו מצאו את ספר התורה וניתן לראות שהם לא הכירו אותו רק שמעו עליו והסיפור הזה חוזר על עצמו בדברי הימים ב' לד'. נחמיה ח' שלא חגגו את סוכות מימות יהושע. מלאכים ב' כג' שלע עשו פסח מימות השופטים. עזרה ונחמיה איך רואים שהעם לא קיים ולא הכיר את התורה והוא לימד אותם. יחזקאל שההלכות שמובאות בו שונות מחלק מההלכות שמובאות בתורה. אפשר להוסיף הרבה אבל יותר מהכל זה פשוט לפתוח תנ"ך קורן ולקרא את הנ"ך בלי שום פרוש ותשאל את עצמך אם יש קשר בין הדת היהודית של היום לבין התיאור של הדת שם. מומלץ לקרא קהלת בלי פרוש זה פשוט פותח את העינים. אני מאמין שרוב הדברים ידועים לכולם אני רק לא מספיק מכיר את האנשים פה ואת האשכולות הישנים.

ברוך הבא לביתנו, מקווה שבקרוב תוכל להשאר רק

עם חלקו הראשון של הניק. טוב לראות אנשים כמוך בפורום, אני בטוחה שתמצא כאן את מקומך.

דבר יודע

כל מי שלומד נ"ך בלי פרשנות של חז"ל ומפרשים, רואה שברוב הדורות לא היו חרדים וכמעט א שמרו את התורה, ולא ידעו ממנו.

סוג ב

New member
../images/Emo245.gif

באיזה מסגרת סיפרו לך על הפורום? בא לך לספר? ברוך הבא והשתלבות נעימה.

דרך חבר

אחד החברים ששותף לדרך סיפר לי ששמע שיש כזה פורום חיפשתי בגוגל והגעתי.

ברוך הבא אל ביתנו

ואני חייבת לצטט את המשפט האחרון שלך שנכתב מן הסתם בהיסח הדעת אבל הוא ציני ומדגיש את מצבנו "וזה ממש מחמם את הלב שיש עוד אנשים שחושבים כמוני וסובלים מאותם דברים. "

ברוך הבא, האדם הבודד לשעבר...

כל הכבוד לך שגילית את האמת לבד באמצעות דרישה וחקירה, אתה מוזמן להכיר את כולנו, ולהנות מחווית השותפות לדרך. בילוי נעים

ברוך הבא בשם השם

גם אני כמוך הייתי אברך עד לפני כמה שנים....... התחלתי לחקור לפני כ-10 שנים........ אבל לשמחתי כי רבה, מעולם לא השתתפתי בהחזרה בתשובה.

mister xy

New member
יש אנשים שעשו דברים גרועים יותר

ובסוף "חזרו בתשובה"...

למעלה