שלום רב

פרח89

New member
שלום רב

שלום לכולם.. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני כבר ממש ממש מיואשת... אני ובן זוגי בני 24 כבר 6 שנים ביחד.הקשר שלנו באמת מדהים. חוץ מהקטע של המין. בן זוגי לא גבר טיפוסי ומספיק לו לקיים יחסים פעם בשובעיים..אם לא יותר..הוא לא בקטע של גיוון..הכל סטנדרטי, נגמר תוך עשרים דקות וזהו. דיברתי אתו כמה פעמים, ורבנו המון פעמים על זה אך הוא טוען, שהוא דוקא מאוד רוצה אבל פשוט לא יוצא..כי הוא לחוץ,וכי הוא עובד..לי אלה נראים תרוצים. כאשר דיברתי אתו על הקטע של הגיוון{כי זה בעצם הדבר היחיד שמעורר אותי..} הוא אמר שנעשה הכול, ונגוון..אך בינתיים..כלום לא קורה...הבאתי צעצועים למיטה, אך זה נשמך בדיוק פעם אחת כי ראיתי שהוא לא בעניין. לפני כמה ימים ראיתי באינטרט כל מני סרטי סקס..והבנתי שזה מה שהוא עושה בעצם כשאני לא לידו..זה די מעציב אותי..ברור שהוא יכול לאונן כמה שהוא רוצה כך גם אני..אך הדבר המעציב הוא שהוא עושה ביד..לבד.ואיתי הוא עושה מין פעם ב.... הוא במאת בחור מדהים..אך אני כבר לא יודעת מה לעשות... תודה רבההההההההה בר

את לא יחידה...

אם תחפשי בפורומים המתאימים תגלי שיש מקרים דומים לשלך. בעלים שמאוננים מול המחשב ונמנעים מקיום יחסי מין עם האשה.הבעיה האמיתית אינה שלך! בעלך חייב ללכת לטיפול וכל האחריות עליו! בינתיים, את חשה מתוסכלת ובצדק גמור. תחשבי בעצמך כיצד את יכולה לגוון את החיים. האפשרויות רבות...

xorgad

New member
"משבר בזוגיות"???

האם נקלעתם למין משבר בזוגיות שלכם?... ממש לא. את כאשה מתפקדת באופן נורמלי ובעלך, במה שנראה כ"סטייה" - גורם לבעיה בקשר הזוגי. האם עלייך לוותר על הנשיות שלך ולקוות לטוב?... התשובה בזמן הקרוב, נתונה בידי בעלך שחייב ללכת לסקסולוג או פסיכולוג. אם הוא יתנגד לכל נסיון להשתפר בתחום הזה - תדעי בודאי מה לעשות.

פרח89

New member
דיברנו..

החלטתי לדבר אתו.ומה הוא אמר??? שזה בסה"כ לינקים ששולחים לו למייל.לא בדיוק הבנתי מה זה קשור..וגם אם שולחים לו לינקים הוא עדיין פותח אותם ועושה את מה שהוא עושה...בקיצור אנחנו בבעיה קשה.כשהוא אמר לי את זה שתקתי.כבר נגמרו לי המילים.

shocco24x

New member
הגיע הזמן...

שתיקחי עצמך בידיים. העולם מלא ביופי ובהזדמנויות.

מנין לך מה הוא עושה אחרי שהוא פותח אותם?

הרי יכול להיות שהוא מסתכל ותו לא... בכל מקרה, זו ממש לא הנקודה. אותי "חינכו" (המציאות, התקשורת, גברים שדיברתי איתם...) שכל הגברים אוהבים פורנו. אני מניחה שכמו בכל הכללה תמיד יש כאלה שלא (או כאלה שאוהבים אבל נמנעים, לא משנה כרגע הסיבה) אבל בגדול, זהו טבעו של הגבר המצוי. קיבלתי, וזה לא מרגש אותי במיוחד. כמו כן אוננות היא דבר לגיטימי, טבעי, בריא וקיים גם אצל אנשים שנמצאים בקשר זוגי, ובקשר טוב ובריא לא צריכה להפריע או לעמוד בסתירה למיניות הזוגית. הבעיה שלכם היא לא מה שהוא עושה כשהוא לבד. אם הוא נהנה לענג את עצמו, שיהיה בכיף; גם לך מותר. הבעיה היא שזה בא על חשבון המיניות הזוגית שלכם, או ליתר דיוק, לא בטוח שזה תחליף או אחד על חשבון השני, אבל מה שבטוח הוא שהיחסים המיניים שלכם לא במצב טוב, לפחות לא מבחינתך. זה לכשלעצמו מספיק כדי שתדברי איתו על זה. הנושא לא צריך להיות פורנו או אינטרנט או אוננות. אני לא רואה טעם בלהתנגח איתו על מה הוא כן או לא עושה עם עצמו. הנושא הוא שלא טוב לך בזוגיות שלכם, את לא מסופקת, וזה מצריך תקשורת, רצון לשינוי, לשיתוף פעולה וכו'. אם לא תסדרו לבד אז יש גם עזרה מקצועית, כפי שענו לך אחרים, ואם לא תסתדרו בכלל, אולי בסופו של דבר תפרקו את הזוגיות.

מסכים בהחלט

אני יכול להעיד על עצמי שאני אוהב לאונן וזה לא מפריע לי בכלל לקיום יחסים תקינים עם אישתי אני מניח שיש עוד המון כמוני ולכן אני מסכים עם מיס דייזי שלא על זה את צריכה לדבר איתו

נסיכה73

New member
מעבר לעניין המיני

יחסי אישות=יחסי מין בין בני זוג קבועים הם הבעה של אהבה,של רגש שקיים בין השניים. הרצון לענג בהדדיות ולהתענג מבן/בת הזוג,הם צורך רגשי לא פחות מאשר פיזי.גם אצל הגבר,כשיש לו מערכת זוגית רגשית קבועה.לכן,מה שמסתמן פה בעיניי זהו ריחוק שיש ביניכם. לא נראה לי שהבעיה טמונה בחוסר און או חוסר חשק מיני מבחינתו משום שהראיה לכך היא שהוא כן מתפקד מינית-רק לא איתך. קראתי לא מזמן על זוג כזה ובסוף הסתבר שהגבר נטה להומוסקסואליות. אני לא אומרת חס ושלום שזה המקרה שלכם,אך..כל האפשרויות בעולם הזה פתוחות.וכבר היו דברים מעולם. את חייבת לשוחח איתו. לא לריב.הסבירי לו שאת אוהבת אותו, רוצה להביע זאת כלפיו באופן פיזי ומוכנה אולי לנסות איתו דברים חדשים שמדליקים אותו.שיסביר לך מה עושה לו טוב. תבקשי ממנו שיראה לך את הלינקים הללו-אולי יעוררו את ש/ניכם יחד ומשם תמשיכו לאהבה סוערת משלכם?? ייתכן ואם יווכח שאת פתוחה לדברים שעושים לו טוב-ייפתח אלייך דברים יגיעו על פתרונם. בהצלחה חמודה.אל תתיאשי.כל ירידה היא סימן לעליה!

לדבר בלי להלחיץ

בר שלום, המצב היום בעולם הוא כזה שזוגיות ומיניות זוגית מצריכה מאמץ. לעשות משחק מקדים, לגרות אותה, לגרות אותי, שיעמוד לי, שאני אתפקד, שאני אהיה סקסית, שאני אזיין מלא זמן, שאני אהיה רזה, שאני אביא אותה לדי גמירה.... תחשבי כמה מחשבות מאימות, מרתיעות וכובלות מתרחשות בדקה שבה אנחנו רוצים בסך הכל להיות אחד ליד השני, אחד עם השני, אחד לטובת השני. מיניות זה לא נושא כל כך פשוט. פעם, בעידן טרום טלוויזיה, אנשים היו עושים הרבה יותר סקס, פשוט כי לא היה מה לעשות. היום היה נגמר, הילדים היו הולכים לישון, והזוג היה נכנס למיטה ועושה סקס. כל כך פשוט. אבל היום, יש טלוויזיה, יש אינטרנט, יש פורנו, יש לגיטימציה לאוננות.... למה להשקיע להכנס לתסביכים, לנסות לרצות, לנסות להיות מאהב מושלם, להכנס לחוויה של תסכול וכו.... הכל הפך להיות מסובך מדי. כשאנחנו נמצאים במקום כזה עייף, מותש באמת מעבודה תובענית, כשבזוגיות עשויים להיות מתחים והחיים גם ככה לא פשוטים, אוננות או צפייה בפורנו עשויה להיות מילוט טוב לכל הפחדים והחששות שלנו. זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך. זה לא אומר שהוא הומו. זה לא אומר שהוא לא רוצה לשכב איתך. זה פשוט אומר שזה שם, זה נגיש, זה לא מאיים..... כדי לנצח את המערכת, כדי לא להכנע לקלות הבלתי ניסבלת של הפורנו, צריך להקדיש זמן לסקס. להוציא את הטלוויזיה מחדר השינה. ללכת לישון יותר מוקדם. לתכנן מראש ערב רומנטי/ אירוטי/ זוגי אם בערב עייפים מדי, לבנות על סקס של בוקר לנסוע לבד לסופשבוע לעשות סקס בעוד מקומות מעבר למיטה ליזום ולהגיד מה בא לנו בלי שזה יהיה ממקום מאשים או כועס, אלא משתף ומגרה.... וכך להכניס יותר ויותר אנרגיה מינית חזרה לחיים, מחוץ לשגרה. איך זה נשמע לך?

למעלה