שלום רב

ליה1234

New member
שלום רב

כמו שכולם מספרים לי על קאוצינג, זהו אימון אישי שמיועד להשיג תוצאה עקבית בזמן קצר. אולי יש טיפול כזה שמטרתו למחוק לאט אבל בטוח את החיים הקודמים שלי עם בעלי לשעבר או למחוק את הרגשות הקשים שלי נגד גרושי ולהפוך אותי לאדישה אליו עד כלום? סתם. אני יודעת שאין טיפול כזה. עצוב..

Yin

New member
כן

EFT יכול לעזור בשיחרור הרגשות הקשים. זה לא אימון קלאסי, אך מנסיוני זה עובד ממש טוב ביחד ויכול לעשות קסמים. עדי

ואני מכירה מישהי מעולה (חברה) שמומחית בזה

ב-EFT. אשמח לתת המלצה

Yin

New member
את יכולה להמליץ גם עלי

גם אני עוסק בזה כבר כמה שנים

לא ידעתי ../images/Emo13.gif איזה יופי ../images/Emo45.gif

אתה משלב את זה הרבה באימון? או רק במקרים מסויימים?

Yin

New member
טכניקה לשיחרור ריגשי

סדרה של הקשות על נקודות מסוימות בפנים, צוואר, חזה וכפות ידיים, תוך מיקוד בנושא מסויים. הרעיון הבסיסי מאחורי הטכניקה: בין גירוי לתגובה יש זרימה אנרגטית. הפרעה בזרימה יוצרת תגובות פחות נעימות (כאבים, תחושות לא נעימות ורגשות לא נחמדים). אין ויכוח על הגירוי (זו המציאות) ולכן התיקון יהיה ברמת הזרימה האנרגטית. סדרת ההקשות הממוקדת מתקנת את הזרימה, את המרחב שבין הגירוי לתגובה. עדי

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
פרידה

אני לא בטוחה שאכן טיפול כזה הוא מה שדרוש ונכון, ונדמה לי שגם את לא. זו מין פנטזיה פנימית שדברים שהיו ושאת מרגישה קשה איתם יעלמו. אבל נדמה לי שברור לך שעלייך לעבור תהליך כדי לתת לדברים להשתנות. אין קיצורי דרך, אבל בכל זאת אפשר להעזר באימון, גם אם הוא ייקח יותר זמן. בגירושין יש תהליכי אבל, על אובדן של משהו שהיה בינכם ומת. יש כמה דברים שקורים - הרבה פעמים בתחילה יש הלם מהמצב, הכחשה, תפיסה של המצב כ-"לא אמיתי", "זה לא קורה לי". לאחר מכן יש תקופה שיש בה כעס וגם כאב גדול מאוד, לפעמים דיכאון. ולאחת מכן מתחיל תהליך של הסתגלות. השלבים יכולים להיות מעגליים ומתרחשים מעברים מרובים בין המצבים. אפשר לחוש מדברייך שיש כעס וכאב במקום שאת נמצאת. לא פשוט להיות בזמן הזה, במקום הזה, ולדעת שזה עוד ייקח זמן עד שתרגישי אחרת. אני יכולה לומר לך מניסיון שהדברים האלו אכן משתנים, אם את מרשה לעצמך לחוות אותם, אך לא שוקעת בהם, וזוכרת שיש חיים קדימה. האם יש לך דברים שממלאים את חייך באופן חיובי? תני לעצמך לזכור אותם ולהתמקד בהם.

liatkz

New member
טיפול מומלץ

שאני יכולה להמליץ לך עליו הוא טכניקת איזון השדה האלקטרומגנטי או בקיצור EMF, סדרה של טיפולים שמטרתם להעצים את הפוטנציאל שלך תוך שיחרור טראומות רגשיות, שיעורי חיים ודפוסים שאינם משרתים אותך יותר. העצמה וחיזוק הבטחון העצמי והאסרטיביות וניקוי פחדים ודאגות מהעתיד. הטיפול גורם לנו להיות בהוויה אחרת: רגוע ומאוזנת, עם נחישות פנימית חזקה, העבר מנוקה ומשמש כתמיכה. ליאת

נעמי67

New member
היי ליה,

אני מאוד התחברתי למה שכתבה לך ענבל . אני מאמינה במקום של לעשות את פרידה ולהיות בהשלמה עם מה שקרה והיה. ולאפשר לך לצאת לדרך חדשה ונקיה, תוך הכרה בחוזקות שלך וביכולות שלך להניע את עצמך קדימה לחיים טובים יותר. בהצלחה יקירה,

לתכנן קדימה...

שלום לך ליה: אני מבינה שאת סוחבת תחושות קשות בקשר למערכת הזוגית הקודמת. בהחלט לגיטימי... ישנה אופציה להמשיך ולכעוס ולבקר את העולם שלך. את התוצאות של פעולות אלה את חשה על בשרך יום יום שעה שעה. אופציה אחרת היא להחליט לפתוח פרק חדש, להתרכז בהווה ובעתיד, לחזק את החיוב ולנסות להבין איך לא לחזור על אותה מציאות לא נעימה בעתיד. היי התסריטאית של חייך וקבלי לידייך את המושכות... אשמח לסייע סיגל שפירא מאמנת אישית וזוגית [email protected]

למעלה