ט א ר ג ט יקרה ../images/Emo140.gif
באתר שלי יש מידע נרחב על כל מיני דברים נכון הוא פחות עוסק שם בנושא גלגולי נשמות יכול להיות שאני צריכה להוסיף משהו כזה. בעקרון פספסת את היום שאני עונה על שאלות כאלה זה רק בימי א' אבל בגלל שכתבת את זה מוקדם בבוקר ואני כבר במוזה של לענות אז אני אענה לך מתוך מקום של רצון טוב וסבבה כמו שאומרים, עכשיו את יודעת איך זה עובד ומתי. ולשאלה שלך - אני רוה דמות לבושה בשמלת זהב ארוכה דמות נשית גבוהה מאוד יש לך מעין מטה/שרביט מזהב ביד (כוהנת), בתקופה מאוד עתיקה, אני לא יודעת עד כמה את מכירה את היסטוריה האנושית (ולא על פי הכתובים) זה משהו בתקופת למוריה, היית שם כוהנת מאוד חשובה, החזקת בהמון ידע של ריפוי המטה הזה היה חשוב מאוד ובעצם אני מקבלת שהוא חשוב עד היום אם הוא היה מתגלה היום זה היה משנה המון דברים בעולם שלנו, כנראה שלא סתם הוא לא נמצא כי מי שהיה מוצא אותו היה לו כוח אדיר ולפעמים זה יכול להוביל לשגעון גדלות, בכל מקרה היית מאוד מאוד עוצמתית את ידעת להשתמש במטה הזה לטובה ממקום של אור ואהבה, תתחברי לאותה דמות שהיית זה חשוב לך להמשך מה שבאת לעשות כאן, תבקשי בשינהלהתחבר לאותה כוהנת שהיית בתקופת למוריה או אפילו דרך מדיטציה את תזמני אותה ותנסי להתחבר אליה ולקבל הבנות ממנה לגבי עצמך.