שלום רב

ט א ר ג ט

New member
שלום רב

האם יש לך אפשרות לבדוק מי הייתי אני בגלגול קודם? אני לא יודעת בדיוק איך זה עובד ואם זה המקום לשאול. נכנסתי לאתר שלך, הוא לא אומר לי הרבה לצערי. זאת אומרת, אני קוראת את הדברים הכתובים שם אך איני מבינה. אודה להתיחסות
בברכת יום טוב

רותי 11

New member
ט א ר ג ט יקרה ../images/Emo140.gif

באתר שלי יש מידע נרחב על כל מיני דברים נכון הוא פחות עוסק שם בנושא גלגולי נשמות יכול להיות שאני צריכה להוסיף משהו כזה. בעקרון פספסת את היום שאני עונה על שאלות כאלה זה רק בימי א' אבל בגלל שכתבת את זה מוקדם בבוקר ואני כבר במוזה של לענות אז אני אענה לך מתוך מקום של רצון טוב וסבבה כמו שאומרים, עכשיו את יודעת איך זה עובד ומתי. ולשאלה שלך - אני רוה דמות לבושה בשמלת זהב ארוכה דמות נשית גבוהה מאוד יש לך מעין מטה/שרביט מזהב ביד (כוהנת), בתקופה מאוד עתיקה, אני לא יודעת עד כמה את מכירה את היסטוריה האנושית (ולא על פי הכתובים) זה משהו בתקופת למוריה, היית שם כוהנת מאוד חשובה, החזקת בהמון ידע של ריפוי המטה הזה היה חשוב מאוד ובעצם אני מקבלת שהוא חשוב עד היום אם הוא היה מתגלה היום זה היה משנה המון דברים בעולם שלנו, כנראה שלא סתם הוא לא נמצא כי מי שהיה מוצא אותו היה לו כוח אדיר ולפעמים זה יכול להוביל לשגעון גדלות, בכל מקרה היית מאוד מאוד עוצמתית את ידעת להשתמש במטה הזה לטובה ממקום של אור ואהבה, תתחברי לאותה דמות שהיית זה חשוב לך להמשך מה שבאת לעשות כאן, תבקשי בשינהלהתחבר לאותה כוהנת שהיית בתקופת למוריה או אפילו דרך מדיטציה את תזמני אותה ותנסי להתחבר אליה ולקבל הבנות ממנה לגבי עצמך.

רותי 11

New member
וואוו טארגט רק עכשיו

אני בעצם שמה לב מה כתבתי לך אל תקלי ראש במידע הזה הוא חשוב ולא סתם כנראה עניתי לך ולא עיכבתי אותך בעוד שבוע, אני לא יודעת עד כמה את פתוחה לדברים האלה אבל חשוב מאוד שתתחברי אליהם. זאת פעם ראשונה שאנימקבלת מידע בצורה כזאת או יותר נכון על דברים כאלה ממש.

ט א ר ג ט

New member
רותי 11

המון תודה על התשובה המהירה (לא ידעתי שיש יום מסויים שבו את עונה לשאלות כאלה) אני לא פוסלת שום דבר ורוצה לחקור את העניין הזה. זה נשמע לי מרתק והייתי רוצה לדעת איך אני מזמנת את אותה דמות דרך מדיטציה. האמת, שממש לא מזמן התחלתי להתעניין במדיטציה. לא חושבת שאי פעם עשיתי במודע. האם לדעתך עליי לסות לעשות מדיטציה בעצמי או להירשם לאיזה משהו שידריך אותי איך לעשות מדיטציה? לגבי השינה, אני מניחה שזה פשוטו כמשמעו, לבקש להתחבר לאותה הדמות. השאלה שלי, איך אני אדע שזה זה? אני חולמת המון חלומות כל לילה והם מאוד ברורים. איך אבדיל? אני אעשה חיפש בגוגל על תקופת למוריה, אני לא יכולה לומר שאני מכירה לצערי. אם יש לך אישזהו קישור לתת לי, אשמח. תודה על תשומת הלב

רותי 11

New member
יש ספרים ויש אתר ששם תעשי חיפוש בפורום

עם המילה למוריה ויצא לך עוד ועוד מידע בכל מקרה את יכולה לעשות את זה בשינה ולבקש לזכור ולזהות אותה בוודאות שזאת היא גם במדיטציה את תבקשי להתחבר אל הדמות שהיית בלמוריה היא תתגלה בפנייך אם תהיי כמובן במקום של אפשור להכיל את זה. את פשוט תדעי כשהיא תופיע בפנייך, תנסי ואשמח מאוד אם תשתפי אותי במה שקורה

רותי 11

New member
שכחתי לתת לך את הקישור

תעשי חיפוש גם בספרים גם בפורום מהות האור וגם כמובן בתקשורים שמופיעים תחת הכותרת מעבר לים

ט א ר ג ט

New member
אני מאוד מודה לך

אנסה ובהחלט אשמח לעדכן. אני קוראת עכשיו על למוריה בפעם הראשונה וזה ממש מרתק!

ט א ר ג ט

New member
ברשותך

שאלות נוספות והפעם לא קשורות לגלגול הנשמה שלי. בשנה האחרונה עברתי תהליך ששינה את חיי באופן משמעותי מקצה לקצה. אני לא יודעת מה בדיוק הביא אותי לשינוי זה אך אני מרגישה שיש סיבה לשינוי הזה רק שאני לא מודעת אליה. (והייתי מאוד שמחה לגלות). קצת רקע על עצמי כל החיים שלי אני עוברת ממקום למקום ואף פעם לא נשארת הרבה באותו מקום. מאז שאני זוכרת את עצמי דיכאון היה מנת חלקי באופן כזה או אחר. הרבה עצב עמוק בלתי מוסבר ללא יכולת לצאת ממנו. שיניתי את השם שהורי נתנו לי בגיל 16 אבל מאז יש לי שם שלישי (שהוא מין קיצור לשם השני שבחרתי לי) ועכשיו כולם קוראים לי כך. אני מאוד מחוברת לשם ההנוכחי שלי ומאמינה שיש סיבה שדבקתי דווקא בו. משהו קרה השנה, ואני לא יודעת להצביע עליו, אבל חיי קיבלו תפנית חיובית בלתי מוסברת. התחלתי לחשוב חיובי ויצאתי מהדיכאון שהייתי שרויה בו שנים. יש בי מין שלווה ורוגע כאלו שאני לא יודעת להסביר. הפסקתי לעשן סיגריות וכל דבר אחר, הפסקתי לצרוך אלכוהול. הפסקתי לאכול בשר ועוף. אני מרגישה שהפכתי להיות אדם אחר מכל בחינה. שיניתי הרגלי צריכה שהזיקו לגוף שלי אבל בעיקר השינוי בגישה הוא שהביא אותי למה שאני היום. אני מרגישה כאילו נולדתי מחדש. השאלה שלי, האם התהליכים האלו שעברתי (ואני עדיין עוברת) הם הכנה למשהו? בדיוק דיברתי עם זה עם מישהו, שפעם תמיד הייתי חושבת שבעתיד שלי(המאוד רחוק) אחזור בתשובה וכל הדברים שקורים לי עכשיו יקרו לי אז. ההבדל היחידי הוא שעכשיו עוד לא מצאתי את אלוהים. אני מרגישה שיש כאן איזשהו תהליך של חזרה בתשובה אך אולי לא במובן הדתי מכיוון שביטלתי מעליי את מושג האלוהים כמו שהוא נתפס היום בעיניי רבים. (אני לא מתפללת לאלוהים, לא פונה אליו בשעת מצוקה, לא מאמינה במושגים של גן עדן וגיהנום ובעצם כל מה שמשתמע מהמושג "אלוהים"). סליחה שיוצא ארוך אבל אני מרגישה שיש לך תשובות בשבילי והייתי רוצה לתת לך כמה שיותר פרטים. מאז שאני זוכרת את עצמי אני אדם מאוד אינטואטיבי מאוד (לעיתים אפילו עד כדי פחד מהדברים שנגלים לי בכל מיני אופנים וצורות). מאז ומעולם אני רואה בעתיד שלי ילדים, לא שלי, עבודה עם ילדים יתומים. זה משהו שתמיד היה שם ואף פעם לא נעלם או השתנה. זה מאוד חזק אצלי בתודעה ומסקרן אותי לדעת למה. האם זה בגלל שהיה לי קשר לזה בעבר? שאלה נוספת שמסקרנת אותי מאוד מאוד, באיזה שלב נכנסת נשמה לגוף החדש שלה? האם בזמן ההתעברות, בשלב התפתחותי מסויים של העובר או לאחר יציאת התינוק לעולם? אני סקרנית אני יודעת
אשמח להתיחסות. המשך ערב נפלא

רותי 11

New member
ט א ר ג ט יקרה

לפני שאני עונה לך אפשר לדעת בת כמה את? ציינת שלפני שנה התחיל הכל בעצם בת כמה היית אז ? ציינת שאת עוברת שינויים רבים והם נשמעים לטובה ציינת שאת אולי תחזרי בתשובה, אבל לדעתי את פשוט תתחברי לאלוהים בדרך הרוחנית ולא דרך הדת. בכל מקרה אשמח לענות לך יותר לאחר שתעני לי על הגיל ואני לא בודקת אותך פשוט אני רוצה לבדוק משהו עם עצמי ואם את יכולה לתת לי את השמות שלך, הכוונה לשלושת השמות אשמח כמובן שאם את לא רוצה להיחשף את יכולה לשלוח אלי בפרטי. לגבי העובר החוזה נעשה עוד הרבה לפני הלידה, אבל הנשמה עצמה נכנסת אחרי הלידה היא כמובן נמצאת בסביבה, אבל לא באמת מחוברת עד כמה שאנייודעת היא נכנסת ממש בגיל שנה.

ט א ר ג ט

New member
אני מודה לך על ההתיחסות

אני בת עשרים וארבע. נולדתי ב 30.04.1984 נולדתי בברה"מ ועליתי לארץ בגיל 6. נכון להיום אני לא מתגוררת בארץ מזה כבר שנתיים וחצי. לגבי החזרה בתשובה, תמיד דמיינתי שאחזור בתשובה בשלב כלשהו בחיים רק שהחזרה בתשובה הייתה דתית וכללה בתוכה את גילוי האלוהים. אני מרגישה שבעצם כבר חזרתי בתשובה, כי אני מרגישה שעברתי תהליך של חזרה בתשובה. רק שהחזרה בתשובה אינה דומה למה שדמיינתי בעין רוחי. שולחת לך את השמות שלי בפרטי. המון תודה

למעלה