שלום רב

שלום רב

האם תקחו בחורה שאתם יודעים מראש שההורים שלה הם אנשים חטטנים בכל הנוגע למה שיהיה ביינכם אחרי החתונה? הם ירצו לדעת מה אתם עושים. הם ירצו לדעת איפה אתם ומה אתם עושים. יש לי חבר נשוי חצי שנה שמספר לי שחמתו כל הזמן יושבת לו על הווריד וגם לאישתו ובלי לבחור באמצעי טקטיקה ומשפחה מתערבת לו ולזוגתו בחיי הנישואין שלהם. יש לציין שהוא והיא שנהם אותו דבר ושנהם זוג חרדי לכל דבר ועניין אבל היא דוחפת את האף בלי הפסקה! דוגמה אחת: אתמול הם יצאו להליכה אז האמא התקשרה אלהם ושאלה מה הם עושים ולמה ולמה ולמה וגם אולי כדאי לו לשבת בבית בייחד איתה. בקיצור הוא מרגיש כמו שקוץ תקוע לו ב.... ולא מרפה מימנו! או במילים אחרות כאילו הוא היתחתן ע``מ לשבת בכלא 70 שנה. מה אתם ממליצים לו לעשות?

מזכיר מאד

את המקרה של גדי, שההורים של דפנה מאשקלון עשו צרות ל`דרקעלה`... בעצם אולי זה המקרה עליו אתה מדבר, הרי זה חבר שלך...

בטוח?

אתה בטוח שלא מדובר במקרה הזה? מוזר, כי הייתי בטוח במיליון אחוז שמדובר בזה. זאת אומרת שזה זאת אחר שלך? בואנה מסוכן להיות זאת שלך כולם מתוסבכים אחד אחד בחיי הנישואין שלהם...

מה שאני

הייתי עושה זה לנסות להסביר לשוויגער הנכבדה שתוריד פרופיל..ואם זה לא הולך בשיטת ה"גזר" עוברים לשיטת ה"מקל" העתיקה...הבעיה היא שיש הרבה נשים שמאוד קשורות לאמא שלהם שאז זה כבר בעיה רצינית.

שו שיטות גזר ומקל?

למדו אותי {משתטחת אפיים ארצה, מבט תחינה בעיניי
}.

Corall

New member
מקל וגזר.

זה יותר מתאים ל:``שמאל דוחה וימין מקרבת`` או אם תרצי, האיש הטוב וה``רע`` כביכול..

קליט

New member
ליבי אומר לי !

שברור שהם צריכים לגור רחוק מהשויגר ! אבל ללכת רק בסבלנות ! ``הסבלנות`` היא הדרך הכי קצרה ומהירה בחיים !

קליט

New member
עוזר ! דומני שאתה טועה !

מה שאני מבין זה לאהוב להעריך ולהבין את השויגר היקרה והחשובה ! אהבה והבנה עושה נפלאות ! מה שהגיוני יותר -ללכת עם שיטת ``שמאל דוחה וימין מקרבת`` לדוגמה; להבהיר לה שאנו מצטערים -אבל החלטנו שאנו לא עונים לטלפון אחרי 11 בלילה -לאף אחד ! -שיטת המקל והגזר השתמשו המלמדים שלנו בחיידר -ללא הצלחה רבה ! . . . ברור שכדאי להתיעץ עם איש-מקצוע . וגם לקבל את הצקותיה כתופעת טבע מרתקת ומענינת ובחיוך קל . . .

קליט

New member
עוזר ! דומני שאתה טועה !

מה שאני מבין זה לאהוב להעריך ולהבין את השויגר היקרה והחשובה ! אהבה והבנה עושה נפלאות ! מה שהגיוני יותר -ללכת עם שיטת ``שמאל דוחה וימין מקרבת`` לדוגמה; להבהיר לה שאנו מצטערים -אבל החלטנו שאנו לא עונים לטלפון אחרי 11 בלילה -לאף אחד ! -שיטת המקל והגזר השתמשו המלמדים שלנו בחיידר -ללא הצלחה רבה ! . . . ברור שכדאי להתיעץ עם איש-מקצוע . וגם לקבל את הצקותיה כתופעת טבע מרתקת ומענינת ובחיוך קל . . .

אחת הסיבות לגירושין

שהורים מתערבים בחיים של הזוג . ב. אם המצב כזה גרוע אז האשה גם בעיתית והיא צריכה פחות להפתח לאמא שלה כי בדרך כלל זה לא נובע מרוע של ההורים כי אם מדאגה .

לדעתי זה מאד מאד אינדודואלי..

למקרה כזה יכולותליהיות מיליון סיבות אז חייבים לפשט כל דבר לגופו, אולי הזוג גר קרוב מידי להורים, אולי האישה תלויה באמא, אולי ..... אולי....... אין ספור מקרים שהם אלה הגורם להתערבות הכרונית הזאת. לשמחתי לא התנסתי בזה עדיין אבל נראה לי שהכי בטוח זה פשוט לבדוק מהיכן התלות הזאת נובעת וכמגר אותה בכל דרך אפשרית כי אולי היום זה רק המה תעשו ולאן תלכו אחכ זה יהיה איך תתלבשו ולאן תשימו את הילדים ואיך תחנכו אותם. וחוצמיזה שיש המון אנשי מקצוע שיכולים לעזור במקרים כאלה. זה לא בושה להתייעץ, זה החיים שלנו- והם מומחים בנושאים כאלה ואחרים ככה שלהזיק זה לא מזיק אף פעם. בהצלחה...

ד מנחלה

New member
כנראה בחור דפוק קצת

אם לא מתאים לו ההתערבות הזאת שלא ייתן לה להתערב... אני רוצה לראות את השוועיגר שלי מתערבת לי בחיים. שיתרחק מהם אולי היא תבין לבד שהיא מציקה ואם לא שיגיד לאשתו שתגיד לאמא שלה לא לדחוף את האף וחלאס

למעלה