שלום רב

שלום רב

נולדתי בתאריך 20.8.1960 בשעה 8.10 בבוקר בפתח תקווה. אני מבקשת לשאול אתכם מתי הזמן המתאים ביותר לשנות עיסוק\מקום עבודה. אני עובדת כ - 8 שנים במקום עבודה שהיה עד לא מזמן מעולה עבורי, לפני כמה חודשים זה הפך להיות סוג של נטל. אין לי חשק לבוא בבוקר לעבודה ואני מחכה בקוצר רוח שהיום יסתיים. אודה לעצתכם

הלוואי../images/Emo13.gif

אני עובדת כמזכירה בכירה <חצי משרה> בשעות הפנאי אני נומרולוגית, קוראת בקלפי טארוט ואושו ומתקשרת.

כבר שנים

שאינני קוראת לעצמי בקלפים, אני גורסת שישנה אפשרות שאני "מזמנת" לעצמי את התשובות.

אפשר הסבר?

מהו בית 12? איך שבתאי משפיע על בית זה ומתי הוא אמור לעזוב? תודה

nomi12

New member
בית 12 הינו בית שקשור לתת מודע שלנו. זה בית

שקשור להסגר, יכול לסמל אוייבים נסתרים, בדרך כלל שבתאי בבית 12 גורם לאיזה תחושת יאוש, דיכאון.

eynat6

New member
וחוסר הבנה של עצמך

קושי לראות את 'התמונה הגדולה'.

nomi12

New member
אותי מעניין דבר אחר, ראיתי שאת

מנהלת פורום על זוגיות, איכשהו זה לא ממש מסתדר לי עם מרס פלוטו ב-90, כשמרס בעצם שליט בית שביעי, האם עברת בעבר מערכת יחסים כפייתית?............

מעולם לא

בגלגול הזה <אני מאמינה בגלגול נשמות> לא חוויתי לשמחתי שום מערכת יחסים כפייתית. מה זה אומר שמרס שליט בית שביעי?

roigr

New member
לגבי שבתאי

שבתאי נמצא לך עכשיו בבית 12, ואני לא יודע מתי בדיוק הוא יעזוב. מתישהו בשנתיים וחצי הקרובות. אבל מה שחשוב זה שעכשיו הוא עולה לך על פלוטו, והוא יעלה לך גם על ונוס, שהיא חשובה אצלך מאוד מאחר ואת עם אופק מאזניים. באופן עקרוני, שבתאי בבית 12 יצור מן התמודדות face to face עם כל מיני פחדים ונושאים בעייתיים. אבל למיטב ידיעתי, זה לא אמור להיות דרמטי כמו שזה אולי נשמע. שבתאי כאילו הופך כל מיני דברים שיושבים לך באיזשהו חור בבת מודע ליותר מוצקים. אבל מאחר ומדובר על דברים שהם לא מודעים מלכתחילה, אז גם עכשיו הם לא יצאו החוצה בכל עוצמתם. יותר נכון יהיה לומר שאת תרגישי כלואה קצת, ותרגישי שאת מתמודדת עם כל מיני דברים שיוצאים ממך ושאינם ברורים לך לחלוטין. זה גם יכול להיות מעבר שרק בעוד זמן רב את תיזכרי בו ותקבלי יותר תובנות לגביו. ובאופן יותר ספציפי - שבתאי יכול ליצור העלאה של פחדים מפני חוסר הגשמה עצמית, פחדים ותחושה שאת כלואה, שאת מתבזבזת, שאת לא מוציאה מעצמך את מה שבאמת רצית, וכדומה. זה כמו שיש ביוב שרוצה לעלות על גדתיו, אבל שמים לו כל מיני מחסומים ושעטנזים כדי לשמור אותו בפנים. אז כמובן שמודעות לעניין הזה מתעוררת ויש תחושה של חוסר התאמה בין החיים עצמם, ובין התחושה של מה שיכל היה להיות. אבל אלו תהליכים לא כל-כך ישירים או מודעים. סביר להניח שכאשר שבתאי יעבור לך על האופק ויצא לבית ראשון, תהיה תחושה של התחלה חדשה ושל רגיעה מכל אותם דברים. שימי לב - את כל זה צריך לקחת בפרופורציה. גם משום שיש עוד דברים במפה, וגם משום שאצלי שבתאי בבית 12 לא *עשה* משהו שיכולתי ממש להרגיש, ואצלי שבתאי הוא כוכב נורא חשוב.

למיטב ידיעתי - טעית

שבתאי אינו מעלה פחדים כאלה ואחרים: הוא יוצר אותם. הוא לא יצור התמודדות עם נושאים בעייתיים, הוא יצור בעיות בנושאים פחות בעייתיים, וכך יכריח אותך להתמודד איתם. הפחדים אינם עולים כששבתאי בשטח-הם נוצרים אז. מי שמעלה את הפחדים הוא בעיקר פלוטו, לפעמים אורנוס, אבל לא שבתאי. דעתי..

eynat6

New member
אבל יאיר

שבתאי כן דוחף להתמודד עם בעיות שהיו קיימות עוד קודם ..

דעתי שונה..../images/Emo13.gif

שבתאי מכריח להתמודד עם בעיות ששבתאי יוצר: גבולות, כספים, מצוקה רגשית, וכו. דרך הבעיות השבתאיות מתעצבת גם האישיות, אבל הוא לא מעלה בעיות שהיו שם תמיד, אלא יוצר קשיים של כאן ועכשיו, כשהדגש הוא על - יוצר. הנטייה השבתאית היא להפנים ולהדחיק, ולא להוציא החוצה לאור. כשפלוטו עולה על שבתאי במפה למשל, הוא משחרר חלק מהבעיות השבתאיות שדחקנו ומאפשר לנו לפגוש אותן פנים אל פנים.

וכדי לדייק

שבתאי יוצר פחדים מפני חוסר מסוגלות או תקינות, אי אמון בדימוי העצמי, חוסר בטחון וכו במקומות שאולי עד עכשיו היו נקיים מהמקומות האלה, ולו רק כדי לשפר ולשדרג. מיקומו של שבתאי יראה היכן הפעולה הזו תתרחש. הוא לא מעלה את הפחדים האלה, אלא יוצר אותם.

roigr

New member
למיטב ידיעתך ?!

דעתי כדעתך תמיד. אני סתם חובבן. אני בטוח שדעתך מנצחת את דעתכי. אבל משהו אחד לא ברור לי - הרי אומרים ששבתאי מביא קשיים כאשר במידה מסוימת, הכתובת הייתה על הקיר עוד לפני כן, לא ?

eynat6

New member
רגע..עכשיו קלטתי.

פלוטו על שבתאי שלי כרגע. מעניין.

למעלה