שלום רב,

• פותח הנושא himv
  • פורסם בתאריך

himv

New member
שלום רב,

במסגרת עבודתי ,אני נדרש לעיתים רחוקות(פעם בכמה חודשים) ללבוש חליפה(כן,כמו החבר'ה שמקרינים חדשות). כיוון שביום יום,יותר נכון,אף פעם לא לבשתי חליפה,אשמח לשמוע את דעתכם/ן,שהיא בטוח יותר מקצועית משלי... לגבי חליפות. אני בחור רגיל,שאף פעם לא נמשך לדברים גרנדיוזים וכמו כן למותגים מפוצצים, לכן החליפה שאותה ארצה לקנות צריכה להיות קודם כל,זולה ואח"כ חשוב לי שתראה טוב.אני מחפש משהו שיהיה באמצע כזה,לא חליפת הוגו בוס או ראלף לורן שאני אצטרך לשדוד את בנק ישראל בשבילה ,אבל גם לא משהו שיתפורר לי אחרי פעמיים שאני אשתמש בו.חשוב לי לבחור מוצר טוב(לא מידי כי בכל זאת השימוש בה יהיה מועט) שיראה טוב. תודה רבה לעונים/ות ויום מצוין. נ.ב אני מקווה שאני לא גורם לפרסומת מיותרת לאחת החברות,השאלה שלי היא תמימה וכנה לגמרי.

Shy Guy

New member
שלום גם לך :)

כפי שהוזכר כאן בפורום לפני מספר ימים, המקום, לדעתי, הכי טוב לרכוש בו חליפה במחיר יחסית שפוי ובאיכות טובה זה בזארה. :) אתה יכול להרכיב לעצמך חליפה בין 600 לבין 1500 ש"ח בכיף - יש לזארה מבחר נחמד, איכות חביבה ומחיר באמת יחסית שפוי לחליפה ו..אף כרגע יש Sale נחמד, עד כמה שהבנתי (אני ממש נשמע כמו סוג של פרסומת לזארה..
). במידה ו-600-1500 ש"ח זה קצת יותר גבוה מהסכום שתכננת להשקיע, תחשוב על זה כך: לפי דבריך, אתה נדרש לעיתים רחוקות ללבוש חליפה במסגרת העבודה ובנוסף לכך, אתה מעוניין בחליפה אשר תשאר לתקופה מסוימת ולא תתפורר לך, כך שעדיף להשקיע סכום שכזה וליהנות מחליפה טובה לתקופה ארוכה, לדעתי. :)

למעלה