שלום רב,

שלום רב,

אני מחפש לקנות נייד במחיר של עד 4,300 שקלים. אני סטודנט להנדסת חשמל, ככה שלא צריך יכולות גרפיות מי יודע כמה (טוב נו... תמיד הן יתקבלו בברכה, כל עוד לא יקר מידי..). מה שכן, המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות כבדות של חישובים מתימטיים ומודלים שונים. אז יש לי כמה שאלות, ברשותכם: 1. האם זה נכון שעדיף להתרחק מהניידים של HP (או בעצם, האם יש חברה שעדיף לא לקנות את מוצריה)? 2. האם יש חיה כזאת שנקראת "נייד חדש עם XP"? 3. מהו המפרט שאני צריך (בעיקר בנושאי זיכרון ומעבד. את כל השאר אני כבר אסתדר...ולהיות ספציפיים בבקשה בנוגע למעבדים. אני ממש אבוד בעניין הזה....)? המון תודה מראש.

Duke1155

New member
יש אפשרות להתקנת XP על נייד חדש...

נוט בוק קלאב מתקינים XP PRO על ניידים חדשים, מצורף לינק לאתר בו תוכל לבחור דגם במחיר הנקוב: www.notebookclub.co.il לגבי מעבד, כפול ליבה סטנדרטי בהחלט יעשה את העבודה....

HooK

New member
אני לא מקסימום אובייקטיבי

אבל לדעתי כן . כדאי להתרחק מניידים של HP . תראה את ההודעות האחרונות שלי בפורם בנושא.

טוב, אז מצאתי כמה מועמדים:

1 המחשב של DELL. 2 HP 3 טושיבה. ב-3900 שקלים. מה עדיף? אנא, ציינו מדוע.... שוב תודה לכל המגיבים!

HooK

New member
ללא ספק DELL

שים לב שאתה יכול לבחור אם לרכוש אותו עם מערכת הפעלה או לבחור בין מערכות הפעלה שונות. ז"א הם לא כופים עליך להשתמש בVista שהיא מערכת הפעלה גרועה. HP כן מכריחים אותך וכך גם הטושיבה (כך הסקתי מהקישור)

הממ..

העניין הוא שהאחריות שהם נותנים היא ע"י מעבדת CPN (לפחות זה מה שהבנתי דרך הטלפון. יכול להיות באותה מידה גם TDM...נשמע אותו דבר...) בכל מקרה, אין שום שם כזה ברשימה שהיתה בקישור שפירסם ע"י אדון bar666xp.... מה אתם אומרים?

bar666xp

New member
CPN זה שם המעבדה עצמה...

אאל"ט המשווק הוא CMS בדוק איתם.

RoyBO

New member
CPM לא CPN

זו מעבדה בת"א שנותנת שירות למחשבי HP ודל.

למעלה