שלום רב

יום שמש1

New member
שלום רב

בתהליך רכישת דירה לפני חתימת חוזה בשעה טובה, התברר כי קיים שיעבוד לדירה והמוכר טוען שאינו יכול לגרור את המשכנתא מסיבה מסוימת. הוא הציע שנחתום חוזה וניתן "על החשבון" ובכסף הזה הוא ישלם את השיעבוד וישחרר את הדירה. אני מאוד רוצה להאמין ביושרת כולם אך בוודאי שקיים לנו חשש שהכסף לאו דווקא ילך לשחרור השיעבוד ואנו ניתקע במאבק משפטי. השאלה היא, האם אנחנו יכולים לבקש ולקבל מהבנק שלו התחייבות רישמית שכל כסף שנשאר מן השעבוד יכוסה אוטומטית בכסף שאנו נעביר בהעברה בנקאית לחשבון? כך, נוכל להיות רגועים נדמה לי וכמובן לעגן הכל גם בחוזה. זה הגיוני לבקש כזה דבר לא? תודה ויום טוב

עו"ד

מקומם לקרא את מה שאתם כותבים. מכירת דירה היא עסק שעושים בליווי צמוד של עו"ד שעיק'ר עיסוקו הוא נדל"ן. תתרחקו מהעיסקה הזאת לאור הכתוב. אין קומבינות בכאלה עיסקאות עם כאלה מוכרים.

יום שמש1

New member
מדוע מקומם?

ראינו את הבית ואהבנו, סיכמנו בע"פ שמתחילים בתהליך ועדיין לא מצאנו עו"ד שייטפל בחוזה ולכן אני שואלת כאן. כמובן שנערוך חוזה עם עו"ד אבל בינתיים הייתי שמחה לקבל תשובה לשאלה, האם אפשרי. האם חריג שנותרה לאדם משכנתא ואינו גורר אותה ובכסף שייקבל מאיתנו כמקדמה (גם זה נהוג לא?!) יסגור אותה? אשמח לתשובות ותודה

כל השאלות לעו"ד

וגם לא לעשות זכרון דברים - זה חוזה בפני עצמו ואי אפשר לסגת ממנו. הזהרו !!! רק בליווי צמוד של עו"ד

למעלה