שלום רב.

שלום רב.

רותי ממש מעניין הפורום. עברתי פה על הדפים קראתי ונדהמתי. אשמח גם לשאול כמה שאלות ברשותך. בני בן ה6 כל הזמן אומר שהוא היה אבא שלי האמת הוא מתנהג ככה אבל מצד שני הוא גם מאוד מתאים לתיאורים של הילדים החדשים..מסקרן אותי לדעת ועוד דבר האם אני ובעלי היינו ביחד בגלגול קודם ויש משהו שעלינו לפתור שנמשך כבר מגלגול קודם? אשמח לשמוע זה בהחלט יכול להאיר על כמה דברים.. שבת שלום!!

היי יהלום

אני עונה לך בנתיים עד שרותי תענה לך, למה לא ייתכן לדעתך שהוא היה אבא שלך בגלגול קודם ועם זאת הוא ילד קריסטל? דווקא נראה לי הגיוני מאוד, להפך, בגלל שהוא ילד קריסטל הוא זוכר.... הרי ידוע שהם יותר פתוחים,ורוחניים כבר מגיל צעיר מאוד.... לגביי בעלך זה כבר מצריך תיקשור אני מניחה, אז את זה נשאיר לרותי
שבת שלום

רותי 11

New member
יהלום זוהר האחת ../images/Emo140.gif

תקשיבי למה שבנך אומר לך הילדים באים עם זכרון נשמתי פתוח אל תסגרי לו את זה בכך שתאמרי לו שהוא מדבר שטויות ושזה לא נכון, כי מבחינתו באחד הגלגולים הוא אכן היה אביך ואם הוא אומר את זה זה ממש נכון. לפי הגיל שלו הוא צריך להיות ילד קריסטל אבל זה לא דבר שמאפיין רק אותם הזכרון הנשמתי מוביל את כל הילדים, גם אותנו זה הוביל רק שלא כולם מדברים על זה ולא כולם זוכרים את זה מהילדות שלהם. לגביך ולגבי בעלך ברור שהייתם כבר במספר גלגולים ביחד, את כל מי שאת מכירה בחיים האלה את כבר מכירה מתקופות חיים אחרות שלך. אני רואה את בעלך - מרגיש לי שזה איטליה לפי הבגדים, זה היה במאה ה - 18 או משהו כזה, הוא שם גבר, הוא היה להטוטן או משהו כזה, אני רואה אותו עושה מופע של יריקת אש את היית הבת שלו שם, אתם נדדתם בדרכים, את היית אתו בלבד לא הייתה אמא, לא הייתה לכם יציבות בחיים כי כל הזמן נדדתם אל היה לך בית קבוע את מצד אחד התלהבת מצורת החיים הזאת ומצד שני היית בודדה כי לא היו לך חברים ולא הייתה אמא וזה מאוד העציב אותך, אבל בגלל צורת החיים שלכם צורת הפרנסה שלו הוא נאלץ לנדוד כל הזמן ממקום למקום, הוא היה אבא טוב היה קשר מיוחד ביניכם, אבל חוסר היציבות בחיים שלכם יצר לך חיים משונים ולא מלאים. אדח הדברים שבאתם לעשות כאן בעצם זה ליצור יציבות ולא לעבור ממקום למקום, לחיות חיים יציבים הן לכם והן לילדים שלכם.

תודה רותי

מאוד מתאים לי למצב של היום מה שאמרת על בעלי ועלי... האם תוכלי לומר לי על גלגולו של הבן השני שלי? הוא בן שנתיים וגם ילד מדהים... תודה את מדהימה!!

רותי 11

New member
יהלום זוהר האחת ../images/Emo140.gif

מתוקה - צר לי אבל אני מקבלת להניח לילד הזה לא מקבלת עליו פרטים.

למעלה