שלום רב,

אינקה

New member
אל תיפלו במלכודת הזו

בלי להרגיש עוד מעט כל מה שהפורום יעסוק בו זה שוב המ"ט. לטוב ולרע, אלו יחסי ציבור מצוינים שלא מגיעים להם. להודות הם לא יודו לעולם אבל יספקו את מידת המידע וההשתתפות הראויה כדי להעסיק את כולם לאורך זמן. כל הנושאים הללו כבר נטחנו עד דק וכל הטיעונים הועלו ממש כאן ללא כל תוחלת. ממליץ לשנות נושא וכמה שיותר מהר.

גובה הקפיצה אינו הדבר החשוב

חשובה רמת השקט והאושר , החיוניות והשיפור בכל הבטי החיים שהתרגול הזה מעשיר בהם את המתרגל. ובתרגול קבוצתי, גם ההשפעה המבורכת של הקבוצה על סביבתה.

A r j u n a

New member
סרט יפה

המשלב בין מדיטציה, ספורט ומדע, הוא עונה לי על חלק מהשאלות אותן שאלתי אותך, אך אמרי לי, האם תוכלי לענות לי על 2 השאלות האחרונות ששאלתי, א. האם התנסית ב"תעופה" זו בעצמך? ב. אם כן מה חווית ולאילו הישגים הגעת? אם לא התנסית בטכניקה זו, גם אשמח לדעת מדוע לא. אם תבחרי שוב לא לענות, אתחיל לחשוד בדבר מה, ואז אאלץ ללכת ולמדוט כדי לגלות במה אני חושד.

בוא נאמר

שאם תכנס לפורום של מודטים טרנסנדנלטלים עם שאלה כזו תקבל הרבה יותר תשובות , ויהיה לך קל הרבה יותר להתרשם.

A r j u n a

New member
תודה רבה

זה מזכיר לי שכן שפעם גר בסמוך אלי, קראו לו עזי (קיצור של עזרא) פעם באה לבקר אותי החברה ואני לא הייתי בבית אני חושב שהייתי בשיעור מדיטציה זה או אחר. היא שאלה אותו האם אני בבית, הוא ענה שלא סיפר שהוא שכן טוב שלי ושיש אצלו כלמיני דברים שהוא צריך להחזיר לי ושהוא צריך ללכת כעת, לעזוב לחודש מילואים, אבל האם היא תרצה לקבלם כעת? אילו דברים, היא שאלה. התשובה שלו היתה מאד דומה לשלך: אם תכנסי אלי יהיה לך יותר קל להתרשם. ובכן, בשונה ממני, היא נכנסה אליו, ולאחר מכן גם הזמינה לו אמבולנס. רק אדם לא מנומס שולח ידיים למדריכה בכירה באייקידו. ובכן, בשונה מחברתי, אין לי כרגע כל כוונה להכנס למקום אחר, והייתי שמח לקבל תשובה כאן ועכשיו. אינני מבין מדוע את כל הזמן מתחמקת. אני בחור נחמד, ושואל שאלות פשוטות ומנוסחות במדויק, שאינן מותירות מקום לטעות. אודה אם תשיבי בדרך זו או אחרת, גם אם התשובה היא, כפי שהתבטא כבר רייןבירד "לא יודעת" זו גם תשובה, כנה ומנומסת. לכן, בהרבה נימוס וכבוד ואפילו אהבה אשמח לקבל ממך תשובה

A r j u n a

New member
הפחד הוא חבר אבל הוא יכול להיות גם אויב

יש להבדיל בין פחד לחשש לבין טפשות. לפחד ניתן מקטיושות, מפיגועים ומכל דבר המוביל במהירות למוות או לנזק פיזי רב. לחשוש אפשר מזריקה או מעכביש או דבורה זו תהיה טפשות להיכנס למכון ליווי כדי להתנסות בסקס בטוח או לא בטוח. אין בי פחד מפורומים או קומונות. גם לא חשש. מבחינתי במדיטציה טרנסנדנטלית כבר התנסיתי ואינני רואה כל תועלת להיכנס לוויכוחים מיותרים עם אנשים שאין בהם כנות. למעשה ויכוחים הנפ מיותרים בלא קשר עם מי הם מתנהלים. מעבר לכך, אם תחליטי להתנבג כמו חווה, אשמח להציע לך תפוח ועלה תאנה.
ולקבל כל מה שתאמרי עם הרבה כבוד ואהבה

האמ...

לפי מה שאני רואה כל מה שהם עושים זה לקפוץ... לא לרחף. ועל פי ההסבר שקיבלתי מאדם שטען שהוא מרחף הוא מוציא בזמן זה 0 אנרגיה. איך את מסבירה את זה?

למעלה