שלום רב

שלום רב ../images/Emo98.gif

שלום אני אתמול ביקרתי בפארק ירקון. ולא היה שירותים "בושה" לעיר כתל אביב שאין לפחות כמה שירותים שם. ופינת מזנון אחד בכול הפארק. אשמח לתגובות. שבוע טוב

asaf2000

New member
צודק

אמנם בפארק הירקון ליד הגולפיטק יש שירותים ציבוריים וגם ב"ראש ציפור" יש שירותים כימיים אבל מהריח המסריח כבר יוצא כל החשק להתקרב לשם. לגבי מזנון זו באמת שערוריה, בכל מקום בעולם איפה שיש פארקים יש מקומות שאפשר לשתות בו קפה ולקנות סנדוויצ'ים לדרך ובפארק בירקון זכור לי רק מזנון אחד ליד האגם.

navd

New member
יש כמה מסעדות/מזנונים ושירותים

(אין לי מידע עדכני מה פתוח ועל מצב הניקיון) ממערב למזרח: שפך הירקון: בגדה הדרומית - מתחם מסעדות הנמל מרכז הספורט הימי - מסעדה (?) ספורטק - מסעדה + שרותים מרכז ארץ-ישראל יפה - מסעדה + שרותים משרדי הפארק - שרותים תחנת הרכבת - מזנון תחנת השכרת סירות באגם - מזנון ושירותים ויש עוד שירותים ממזרח לאגם לדעתי, הבעיה היא של שילוט ותחזוקה של השירותים תסתכל באתר של חברת גני יהושע: http://www.park.co.il

danezeq

Member
בנסיעה בשדרות רוקח ראיתי

מבנה שרותים בחלק הדי מערבי של הפארק - שכולו תחת שיפוצים. ליד המבנה יש שירותים כימיים בחוץ כי הוא בשיפוצים הוגן או לא? שמעתיל א מזמן שמשפצים את כל המבני שירותי בפארק, ויש עוד כמה כאלה. צריך לראות אם התחילו לשפץ גם אותם. בקשר למזנונים - באמת צריך להציע לפתוח קיוסקים עגולים מעץ בסגנון של פארקים ושדרות, פעם היו הרבה כאלה בתל אביב. בשדרות. איך לא חשבתי על זה - זה פשוט תפור בשביל פארק הירקון!

four seasons

New member
מסכים, אם כי ראיתי שחלק...

מהם עובר שיפוץ, לדעתי בכל גדה צריך להיות לפחות מבנה אחד בכל צד לא יותר מחצי קילומטר מרחק. הבעיה הראשונה היא בהחלט מעט מאוד. הבעיה השניה שחלקם נעולים.

למעלה