שלום רב

שלום רב../images/Emo9.gif

אני משתמשת חדשה פה בפורום הזה ורוצה לשאול מה זה השם הזה- פלירטוטי לשון? מה, כאילו מפלרטטים פה אבל בכאילו כזה? לא על אמת? מי מנהל פה את העסק? מה הגיל הממוצע של המשתתפים ועל מה מדברים פה הערב? ולסיום שאלה לפסח- מי ניצח את מי? פרעה את פרת משה רבנו או פרת משה רבנו את אח של משה? בתודה מראש, משתמשת זמנית.

זיוי בת

New member
שמישהו

אחר יענה לה. למה אני מה זה עצבנית הערב הזה גם ככה. זיוי [ודברו למיקרופון שנשמע]

אפי לוג

New member
עם מי שלום רב?

גם אני רוצה לשאול - במה את משתמשת? איפה קונים את זה? מזה בכאילו כזה? מה הגיל הממוצע שלך? מי שואל אצלכם בליל הסדר את הקושיות? מי פותח את הדלת לאליהו? כמה איים יש בונציה? כל תשובה נכונה תזכה אותך ב-5 נקודות.

אפי לוג

New member
את תיזהרי לך

אני היום מאוד לא רגוע. הפתיל שלי קצר, הכבד שלי עמוס המוח עוד לא התעורר ואני לא שולט ברעידות ביד שמאל.

אז ככה

אני משתמשת רק במסטיק אורביט בצבע ורוד לילדים, קונים את זה במכולת ליד הבית שלי, הגיל ההמוצע שלי לא ידוע ואני לא יודעת מי זה אליהו הנביא (אני לא כזאת זקנה). בקשר לונציה - אין שם בכלל איים. זאת יבשת!!!!! ניצחתי אותך. תגיד, מה זה אפי לוג?

אפי לוג

New member
קודמקול

תביאי מסטיק. אפי זה קיצור של ג´ובאני ההוא מיבשת ונציה. אני כאן בשביל השאלה הבאה

אפי לוג

New member
שלום

צילצל הודיע שהוא מתעכב בפאצ´ו מיצ´ו במקומו תגיעה הלמה בדקות אלו היא מועלית על מטוס קרגו. נקסט

snark

New member
השלום יבוא בסוף

השלום יבוא בסוף... ונשאלות השאלות הבאות: מתי יבוא הסוף? האם הסוף הוא סופי? ומה יבוא אחריו? הוא יבוא כי מחכים לו, הנה קח דוגמא את אליהו הנביא.

מה?

לא אמרתי סטופ בלי כיבודים? טוב אז אני אומרת עכשיו ונראה לי שאתה עובד עלי עם השם שלך, נכון?

זיוי בת

New member
אל

פקה פקה מאת: למה הנדון: למה לא בא שלום? שלום ולהתראות, שני האחים לבית ביטחון, לא הגיעו לגן היום. האם הוריהם מודעים לכך? זיוי [בעיקר פקה פקה] :))

זיוי בת

New member
אפי,

תפסיק לעבוד עליה, נו. תעבור כבר לעבוד עלי. זיוי [בת לוקחת בת ובן]

למעלה