שלום רב !

הפלא ה8

New member
שלום רב ! ../images/Emo41.gif

שלום רב, אני רוצה לצייר ציור (אקריל על קנבס) ומייעדת לתלות אותו בחדר השינה שלי, על הקיר הדרומי. שאלתי היא: באיזה צבעים כדאי להשתמש (שיהיו דומיננטים) והאם יש אלמנטים מיוחדים שכדאי לצייר על מנת שיעזור לי עם האנרגיות ויביאו לי אהבה ובן זוג לחיים. תודה, פלא.

הפלא ה8

New member
הי אביבה, צהריים טובים ותודה

להלן הפירוט: הדירה היא בת 2 חדרים. צורתה מלבנית. יש לה כיוון אוויר אחד - צפון. רק בצפון יש חלונות ומרפסות. חדר השינה, אליו מיועד הציור נמצא ברבע המערבי של הדירה.צמוד לחדר שינה נמצא המטבח ומיד אחריו השירותים והמקלחת (בנפרד) הסלון הוא החלק המזרחי של הדירה. הכניסה לדירה היא מדרום (מחדר המדרגות,הדלת נמצאת בדרום) ולמעשה מול דלת הכניסה נמצא הקיר החיצוני של המקלחת. חדר השינה: הדלת נמצאת במזרח החדר, מולה ארון בגדים (ארון קיר,נמצא במערב) הקיר המיועד לציור הוא בין הארון לדלת. המיטה נמצאת באמצע הקיר המערבי של החדר, כשהראש במערב והרגליים במזרח. אני רואה את הדלת כשאני במיטה אבל לא נמצאת מולה. בקיר הצפוני יש חלון(מול הקיר המיועד לציור) זהו. אם יש עוד שאלות אשמח לענות. אני מבקשת הכוונה כאמור לצבעים ואלמנטים שאוכל לצייר שיעזרו לי עם הזוגיות, מציאת בנזוג לחיים בעיקר. המון תודה ! פלא.

שירלון

New member
מנסיוני

אני קראתי המלצה לנושא התמונה - כל מה שמסמל זוגיות . רקמתי ברבורים , כי ידוע שברבורים מאוד נאמנים בזוגיות . אם אחד מת - השני מתאבד . כבר 4 שנים יש לי זוגיות נפלאה , אולי תודות לתמונה . שיהיה לך בהצלחה

אין דבר...לא נורא

אני מבינה את הרצון לקבל תשובה... צריך גם שירטוט יש לקחת בחשבון שאני לא מכירה את המבנה. התאור אינו מספיק. למי שמתאר את הדברים המקום מוכר וידוע. אני כבר לא מדברת על פרופורציות, מטרים ועוד. אז זה המינימום, שירטוט כל שהוא, שיהיה ברור עם חלוקת החדרים בפרספקטיבה וסימון מדויק על פי המצפן לכיון צפון.

בוקר פלא

מאוד מסורבל להבין מה קורה בלי שירטוט. גם עם שירטוט זה קשה... to cut the story short, כמו שאומרים...לא חושבת שכדאי לך לחשוב שציור יביא בן זוג לחייך. כדי להדברים יעבדו בצורה טובה יש להסתכל על כל הבית, לזרוק כל מה שאינו בשימוש, שייך למערכות יחסים קודמות, עומד וצובר אבק ועוד. בפאנג שוי, מה שמעורר את הזוגיות הם דברים בזוגות. לצורך העניין הייתי משתמש בדימויים מציאותיים ולא אבסטרקטיים, או בנוסח פיקאסו. גם לא שני חתולים או כלבלבים "מקסימים". קראי כאן וכאן, זה יעזור זכרי, כל דבר הוא תהליך בפני עצמו. כשאת עושה את הדברים, עשי אותם כמו שצריך ועוד הסוף, לא רק "קצת". ככל שתעשי יותר, המון, כך יגברו הסיכויים שהדברים יקרו לך אבל...אין הבטחות לזה. פאנג שוי עוזר לך, לא עושה את הדברים במקומך. (זו הערה כללית לגמרי, מכוונת לכל הקוראים) בהצלחה אביבה

למעלה