שלום רב.

שלום רב.../images/Emo26.gif../images/Emo48.gif

שמי איש יחסי ציבור ואני איש יחסי הציבור החדש ב"יקבי קדמי". ברצוני להזמינכם לכנס חשוב בנושא "יין ותקשורת" שייערך ביקב (הזמנה מצורפת). לכל הדואגים למיניהם - אנו עושים כמיטב יכולתנו בכדי להחזיר את סמדר קדמי ליקב. שאלה חשובה שרציתי לשאול היא - במידה והבאים יעבדו ביקב:
גידי מאירי.
רונה מאירי.
אתי פסיכולוגשטיין.
מאיה קדמי.
ספיר שופינגסקי.
יולי קדמי.
איתי קדמי.
יותם אספרסון.
כלנית רכושניתי. באיזה תפקיד ביקב הם יעבדו?
בתודה, איש יחסי ציבור (לשעבר abca).

swirrrly

New member
לעניות דעתי המלומדת:

גידי = לא משנה מה העיקר שיהיה הרבה כסף ושיראו אותו הרבה (מגיע לו לכוסון) רונה מאירי = מכינת היינות (דה, היא מבינה בהכנת אוכל וכאלה...) אתי פסיכולוגשטיין = עוזרת ליונתן (מה העבודה של יונתן ביקב בכל מקרה??) מאיה קדמי = מנהלת היקב (שאלכס יצא כבר לפנסיה ויתן לאשה לעשות ת´עבודה!) ספיר שופינגסקי(
) = מנקה ואחראית תחזוקת הזבל (שתתלכלך קצת הצפונבונית...) יולי קדמי = מזכירה איתי קדמי = מזכיר יותם אספרסון = טועם יינות (כדי שישתוק כבר... וגם בגלל שיש לו טעם טוב, ידע להידלק על מאיה וכלנית ולא על ספיר.) כלנית רכושניתי = מנהלת ענייני כספפים (היא תדע לשמור עליהם בקנאות...)

swirrrly

New member
קפצוצון קטנטון מאת רון הדבורון

אוף נמאס לי!! למה אני חייבת להקפיץ כל דבר שאני עושה? למה אני חייבת תגובות??? למה אני צריכה צומי?????????????? הההההההההאאאאאאאאאא (לוקחת אויר) בוםםםםם!!!!!!!!!!!!!1 (סוף העולם הגיע)
שיר
י

ובכן גברת ש.,

את באמת מצפה מרונה להכין את היינות? מהכרם עד למיכלי התסיסה??? מבחינתי זה בסדר. אבל את בטוחה שעם כלנית אני אקבל את המשכורת שלי?
כיף יהיה לראות את ספיר עובדת בתחזוקת זבל... בחירה מעולה, את צריכה במקרה חסות לאיזה אירוע?
מר אדון איש יחסי ציבור.

למעלה