שלום רב..!

Silly LoveSong

New member
שלום רב..!../images/Emo24.gif

שמי אלינה, אני בת 16.8 (!), ואני מאוד מאוד אוהבת סרטים מצויירים בכלליות, אך יש לי אהבה עזה לסדרות עליהן גדלתי. כשהייתי קטנה גדלתי בירושלים (ועכשיו אני גרה ביישוב נידח בבקעת הירדן), לכן גדלתי על ערוץ 6, ונהינתי מכל רגע... סדרות שמאוד אהבתי: מסע הפלאים של נילס, הדבורה מאיה, שלושת השדונים, הקטקטים, המעופפים הנועזים, הלב, היער הירוק, סוניק הקיפוד, שלושת המוסקיטרים, מסביב לעולם ב-80 יום, בלינקי ביל, איפה אפי?, פרנקלין, צבי הנינג'ה, בלופר וארתור. כמובן שאני מכירה את הסדרות ששודרו בערוץ 1 (לדוגמא: המומינים, גברת פלפלת, פיטר פן, קלימרו וכו'), אבל פשוט לא צפיתי בהן כמו שצפיתי בערוץ 6, לכן אני לא ממש בקיאה בהן. אני אוהבת מאוד לצייר (תוכלו לבקר בדפיוצר שלי - www.stage.co.il/authors/12379 ולהשאיר תגובות!
), ובעתיד אני רוצה להיות אנימטורית ולהמציא דמות/סדרה מצויירת שממש תיגע בליבם של הילדים ותיהייה בלתי נשכחת - בדיוק כמו הסדרות שאני לעולם לא אשכח... אני שמחה מאוד שמצאתי את הפורום הזה, ומקווה שאוכל לתרום הרבה ולהינות מאוד. אלינה

Silly LoveSong

New member
ויש לי כמה שאלות...:)

1.אני זוכרת שהייתה סדרה בשם "אי המטמון" שהגיבור -ג'ים- היה כלב. איך קוראים לסדרה באנגלית? אם למישהו יש תמונות מהסדרה, אני אשמח אם ישתף אותי בהן, כי לא הצלחתי למצוא. 2. מישהו יודע גם איך קוראים לסדרה "שלושת השדונים" באנגלית? האמת היא שעברתי על כל הארכיון של הפורום הזה, וראיתי רק תמונות מועטות של הסדרה הזאת. כל כך אהבתי אותה בתור ילדה, והייתי שמחה למצוא עוד מידע ותמונות. 3. מהיכן ניתן להשיג את שירי הפתיחה לסדרות הללו: "קלימרו", "שלושת המוסקיטרים" ו"שלושת השדונים"? אשמח אם תעזרו לי. בברכה, אלינה

טיקיי

New member
בקשר לשאלה השניה...

השם באנגלית הוא Three Little Ghosts, אבל לא תמצאי עם זה הרבה דברים בקשר לסדרה בגוגל, כי זה ימצא המון אתרים שהמשפט הזה מופיע בהם... יהיה לך הרבה מה לבדוק...

ull

New member
תשובה

1. treasure island הנה תמונה: 2. שלשת השדונים - THREE LITTLE GHOUSTS ושמתי פה איזה 10 תמונות של הסדרה לפחות:) 3. היו לי, אבל כבר אין לי, אז תיהיי בטוחה שיש את זה למישהו, יש סיכוי שישלחו לך:)

Silly LoveSong

New member
תודה לשניכם!../images/Emo24.gif

למען האמת חשבתי של"אי המטמון" באמת קוראים Treasure Island (כמה מפתיע...), אבל פשוט לא מצאתי בגוגל (כשהקלדתי Treasure Island) שום דבר על הסדרה הספיציפית הזו.

למעלה