שלום רב

maman4

New member
שלום רב../images/Emo12.gif

אני בן 17 ויש לי שיער די קצר וכל פעם שאני מסתרק או נוגע בשיער כואבים לי השורשים וגם יש לי נשירה מה יכולות להיות הסיבות? (זה לא תזונה כי אני אוכל נכון ואפילו נעזר בתוסף תזונה) ומה לעשות? האם יתכן שאני מתחיל להכריח בגיל צעיר? (וזה עוד התחיל לפני שנה)

בובי

New member
כמה דברים

1. מהיכן את ה יודע שאתה אוכל טוב ? הלכתה ליעוץ מקצועי ? את התוספים קבלתה ממשהו מקצועי או החלטתה על דעת עצמך ? 2. איך ההורים אחים מבחינת שיער האם גם הם מקריחים ? ואם כן מאיזה גיל ? בעקרון אם זה תורשתי אין הרבה מה לעשות ואתה יכול רק להאט את התהליך. אם זה לא תורשתי ניתן לטפל בעיקר בתזונה ובצמחי מרפא. בהצלחה ורפואה שלמה

אסתי123

New member
נשירת שיער

הי איך אתה ישן? האם יש לך אנרגיה כמו תמיד? האם ירדת במשקל לאחרונה? יתכן שהנשירה קשורה למערכת חילוף החומרים שלך וניתן לתקן אותה בטיפול אחד. כול-טוב

maman4

New member
אני ישן די הרבה יחסית............

לפעמים מעל ל9 שעות בממוצע ליממה כי אני ישן גם צוהוריים בעבר לא הייתי אוכל טוב ובאמת הנשירה הייתה יותר חזקה. כיום אני במגמת עלייה במשקל ואפילו העלתי כמה קילו בחודשים האחרונים. ומה שיותר מעניין אותי זה למה השורשים כואבים ??? לא ידוע לי שהשורשים אמורים לכאוב כשיש נשירה.

maman4

New member
הוא אמר שאני צריך לעשות בדיקת דם...

ואולי חסר לי ברזל... נשמע לכם הגיוני? ואם כבר אז אילו מאכלים מומלץ לאכול כשיש מחסור בברזל?

כדאי שתעשה בירור יותר מקיף

כולל ברזל ובלוטת התריס. אשמח להתייחס כשיגיעו התוצאות בברכה שרון

אסתי123

New member
ישן די הרבה

האם יש לך נטיה לרצות אנשים , אפילו אם זה נוגע בויתור על עמדותיך, ??? ריצוי מתוך טקט, רגישות, העמדת הזולת הקרוב בקידימות לך, מתוך התחשבות בהם??

kalkobi

New member
הקרחה בגיל צעיר

א. יש לעשות בדיקת דם יסודית ולבדוק אם יש חוסרים מסויימים. ב. ניתן לטפל (גם אם זה תורשתי) קודם כל בעצירת הנשירה ע"י חומרים צמחיים, ולאחר מכן יתכן שאפשר גם לעבות את השיער בעזרת קוסמטיקה צמחית. ג. לנושא של כאבים בשורשי השיער, יתכן שיש צורך בניקוי עמוק של הקרקפת ע"י מוצרים צמחיים, ויכול להיות שזה יקל או יעלים את הכאבים בשורשי השיער. בברכה, קובי

למעלה