שלום רב.... ננסה גם פה

שלום רב.... ננסה גם פה

שמי אריאל, 31, חיפה, גובה ממוצע וכך גם נראה... מעדיף את חברים (נגמר, איזה בעסה) על קרמר (כלומר: סיינפלד) מעדיף סטייקים על סלטים. לימונדה על קולה. לאי בודד מה היתי לוקח? פלאפון.. גם משם אפשר לצ'טט ולהתחבר לפה, לא
לו היו שלוש משאלות? אחד: בריאות, שתיים: אהבה (קהל: אוווווווו) ושלוש...עוד שלוש משאלות
זה בינתיים אני. נ.ב: אם הפורום הזה יגרום לי למצוא את בת זוגתי - הוא יהיה השושבין. אריאל

בהצלחה לך ../images/Emo8.gif

חבל שהתמונה מאד מטושטשת, ממש לא רואים . אם כבר תמונה, אז אולי משהו יותר ברור ? בהצלחה

תשובה ל - א ו ט י

כי אני עובד לילות , 3 לילות בשבוע, חוץ משישי שבת שזה מתחלק לשבת אחת שאני עובד לילה ושבת אחרי אני עובד צהריים.

שאלת שאלה ואת לא חשבת שאני אענה?

נו באמת. אז למה שאלת? בשביל לחשוב שלא יענו לך על השאלה? לא ממש הבנתי אבל נו שויין...

א ו ט י

New member
../images/Emo9.gif סתם כדי להערבב....

נו אל תהיה כזה... זאת רק המבוכה של הפעם הראשונה... זה יעבור ומעכשיו אני להאמין שכל מי שאני אכתוב לו יכתוב לי חזרה... במיוחד אתה!

מה זה גובה ממוצע?

צריך לדייק, פלוס מינוס 5 ס"מ. ולמה אתה "מבקש"? צריך לדרוש בהחלטיות. ואתה גם צריך קודם כל לכתוב מה אתה מחפש בבחורה. ולא ברור אם 31 זה אתה או שאתה מחפש בחורה רצינית בת 31. ואת מי מעניין אם אתה מעדיף לימונדה על קולה? סתם רציתי לכתוב לך כמה דברים שתיקח לתשומת ליבך. העיקר זה להתרכז בעיקר. ואני חושב שמודעות קצרות וקולעות למטרה יש להם סיכוי גדול יותר להענות. אני מקווה שתדע לקבל את הפידבק גם אם לא ימצא חן בעיניך. וכמובן בהצלחה.

מה זה " אתה צריך " ?

אתה צריך לדעתי להפסיק להטיף מה אחרים צריכים.... אתה צריך... תשמע עצה ממני, אהיה יותר טוב אילו היית נוהג כך וכך... אילו היית מציין גובה כך וכך... לא יותר יפה?

אין ספק שההערה שלך במקום.

הניסוח שלי לא היה מוצלח וגם מתנשא, התמקדתי במסר. עוד הערות יתקבלו בברכה.

3שרונית

New member
ערב טוב דוב../images/Emo140.gif

קבל ח"ח על קבלת ביקורת.. רק לרקע כללי..הנסיך שלנו הוא, איך לומר, שומר שלא ישברו את הכללים כדאי שאף אחד לא יגיד "לא משחקים"..

למעלה