שלום רב לכם...

ahron10

New member
שלום רב לכם...

שמי אהרון ומעוניין שתנתחו את כתב ידי.. תודה לכם מראש

shamon51

New member
הניתוח שלי ../images/Emo137.gif

שלום אהרון, אני עוסק בגרפולוגיה כתחביב כבר מספר שנים, אז קח בחשבון. כתב היד מראה אדם לחוץ ומאוכזב הנוטה להסתגר בתוך עצמו. יש נטיה למצבי רוח ודיכאון לעיתים מוגזמים. יחסיך עם המין השני לא טובים וניכרת אכזבה. זה גורר יחס מרושל כללית וסיום לא טוב של דברים. ישנה בעיה עם הדמוי העצמי, יתכן בגלל אכזבה בהעבודה. ישנה נטיה לעסוק בחלומות להרהר ולדמיין. יתכן ואינך מתחבר מספיק עם הצלחותיך בעבר ועם חבריך. זה הזמן לדבר בצורה פתוחה, עד כמה שאתה יכול עם אנשים שאתה אוהב וסומך על מנת לצאת לדרך חדשה. שמעון (תודה מראש על התגובה, שהיא "שכרנו")

יגואר 2

New member
שלום אהרן הנה דעתי לגבי כתב ידך

לדעתי אתה אדם בעל רגישות פנימית גבוהה אך בתחומים של עבודה אתה אולי מחוספס, לא וותרן ואולי אפילו קשוח ולא קל. לדעתי יש לך הערכה עצמית גבוהה וגאוה. אתה רוצה למלא תפקיד ולהיות אחראי על נושאים ואנשים. יש לך עקרונות ואתה דייקן וקשה להשביע את רצונך. קשה לך לסמוך על אחרים. לדעתי אתה גם אחראי מאד ולא תמיד יש לך סבלנות וחוש הומור שעושים צחוק מדברים רציניים. אשמח מאד לשמוע את תגובתך וללמוד ממנה. יכול להיות שבתחום החברתי או המשפחתי לא כל כך הצליח לך.

shamon51

New member
וגם פה אפשר להוסיף דעה

תודה שמעון תודה שמעון תודה שמעון תודה שמעון תודה שמעון תודה שמעון תודה שמעון תודה שמעון

ahron10

New member
תודה רבה לכם..

שמעון, כמעט ולא דייקת בכלום.. יגואר,דייקת בהכול! חוץ מהקטע המשפחתי.. אני נשוי באושר+3..

shamon51

New member
מי מהגרפולוגים המקצועיים

שיוסיף את דעתו, אני כמובן יודה לו
אהרון, תודה על התגובה
שמעון

shamon51

New member
סימנים משונים ../images/Emo122.gif../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif

שלום לכל "חברי הצוות". אני מתעניין בדעתכם לגבי כתב היד של אהרון אלה הסימנים שמצאתי: זווית אותיות משתנה בצורה חזקה בתוך המילים ובאופן חוזר וקיצוני לקראת סוף המשפטים קו הבסיס נוטה למטה ונופל לקראת סוף השורה האותיות בשם "אהרון" מרווחות וב "א" רווח ביו הקו לקשת ו-וו בחלק העליון שנראה כמו כתם (שסע פנימי) המילה "אהרון" מתחילה בזווית ישרה ונגמרת בזווית חדה שמאלה (האם הוא מסתיר מה שהוא, מסתגר בתוך עצמו?) לעומת זאת המילה "כרגע" צפופה וכאילו מי שהוא דרך עליה מלמעלה ועשה לה "כווץ" בשורה ראשומה "שלם" חסרה "ו" האות "ם" מ-סופית נראית כמו "ב" ופתוחה שמאלה האות "מ" מכווצת והקו הראשון יותר בולט למעלה הקו השמאלי יורד קצר ובדרך כלל נראה כאילו הקו הראשון נשען עליו ומכווץ אותו (נשוי ב"אושר" ?) האות "ב" במילה כרגע נראית כמו האות האנגלית Z רק שהיא "חטפה" נוק-אוט והיא שוכבת על הגב (האם קרה הכותב חטף גם נוק אוט בבית/בעבודה?) הכתב זוויתי ונוקשה, (ללא ספק בן אדם לא קל) החתימה: אותיות "רו" חסרות חלק תחתון (גם בשם בשורה השניה) מה דעתכם ? שמעון

shamon51

New member
האות ב שחטפה נוק אאוט היא במילה

"הרבה" בשורה השלישית

למה משונים?

שמעון, אני רוצה לתת לך כמה טיפים, כי התחושה שלי שאתה קצת הולך לאיבוד בתהליך האבחון. אספת פה "סימנים" פרטניים מאד, אבל לא הסקת מהם מסקנות מופשטות יותר לגבי אופי הכתב. אתה עושה עבודה פרטנית ודקדקנית מאד, אבל התחושה היא שאתה לא מתודי בדרך האיסוף אלא אוסף סימנים באופן מקרי מכל הבא ליד. התייחסת לסימנים מסויימים והתעלמת מהרבה אחרים חשובים לא פחות. אתה גם לא מארגן את ה"סימנים" בצורה משמעותית כלשהי. תנסה לארגן את הסימנים מן הדומיננטי אל הפחות דומיננטי,כלומר למנות קודם כל את הסימנים המשמעותיים ביותר בכתב. אבל דירבלק, תנסה לדבר על משהו קצת יותר מופשט כמו אופי הארגון ואופי התנועה, מאשר על הנטייה שמאלה של הצ'ופצ'יק של הל' השמאלית. ואגב, האגדה על שורות יורדות ודכאון היא קצת מיתוס,וצריך קצת יותר מזה כדי להגיע למסקנה שכזאת. כאן השורה מעט קמורות, כלומר עולות קלות ואז יורדות חזרה, ואילו ב"בכבוד רב" הם לא מספיקות לרדת. וזה לא שטעית בהכל. האיש מורכב, ולא תמיד מספיק מודע לעצמו, והרבה יותר קל לו להודות בתדמית החיצונית שהוא מטפח, מאשר בהיבטים היותר אותנטיים והיותר אינטימיים של אישיותו.

צ'ופצ'יקו של הקומקום נקרא בע' זרבוב

"זוית אותיות" אני מניח שכוונתך לזוית כתיבה שבסופו של דבר תמיד באה לידי בטוי באותיות. ההשתנות החזקה שזיהית משקפת פחות או יותר את מה ששיקה כתב לגבי מורכבות האופי ומודעות עצמית דרך פילטרים. קו הבסיס נוטה להיות קמור ובכלל, במרבית הכתבים שבהם זוית הכתיבה נעשית בהמשכה קהה יותר, היא משפיעה על מהלך השורה בכוון זה. רווח האותיות משתנה פעם רחב ופעם צר. סיומת "אהרן" יותר משמאילה שמאלה מאשר חדה בשיפוע, ואולי להיפך והדבר הזה שאמור להיות ן' דוקא בזוית קהה. רווח אותיות צר מאד דוחס הרבה אותיות בקטע קטן. אין לי אפשרות כרגע לעבור על כל אות אבל 'בגדול' כדאי לשים לב למה ששיקה כתב וגם, אתה מזדרז מדי לקשור פרשנות, שנדמית יותר כמו ניחוש, לתופעות, האות התכווצה: "נשוי באושר ? אות שכובה - חטף נוקאאוט, בבית בעבודה, כאילו מה הקשר ? אות שכובה אומרת שמישהו השכיב אותו, אם כך אולי הוא בכלל עובד במקצוע הכי עתיק בעולם? תמשיך בכוון של: כתב זויתי נוקשה - ללא ספק אדם לא הכי קל, קשתות לצד הזויות - קשוח אבל לא אדם רע, או למד להגמיש ולוותר. ערב טוב.

מילה1

New member
הגעתי לאהרון קצת באיחור

עקב לחצי חנוכה... אבל מכיון שכתבים כאלה אני אוהבת אז הדפסתי לי אותו וכתבתי כמה דברים עליו: עפ"י טיפוסי אודם מצאתי בכתב שילוב בין ד'(רציונלי), ח'(איובי זאבי די דומינני), עם קורטוב ג' (אימפולסיבי פה ושם) וגם ב'(אינטגרטיבי-חביב די נדיר כשיש לו מצב רוח טוב וכששומעים בקולו). ובמילים פשוטות יותר: הכותב נראה כבעל אינטליגנציה גבוהה, חשיבה מהירה ואף יצירתיות ומקוריות (ראו חיבורים יפים ואינטליגנטיים, למשל בשורה שניה בסוף –"א" ב"את"; שורה שלישית "לי"; שורה 6 "לא"), חלוקה לפסקאות, ניקוד ופיסוק בהירים, ריווח מילים בהיר, חלוקה לפסקאות. עד כאן הטיפוס הרציונלי, אנליטי, המקשר מושגים בהגיון עם תוספת אינטואיציה שהוא מקבל מטיפוס ג' (המתבטאת בחוטים הזריזים). מצד שני- יש תנודיות בגודל אותיות, זוית קהה תנודית ומתקהה לסופי מילים ושורות, תנודיות בריווח אותיות – פעם מצטופפות ומתנגשות (מסתגר, חשדן, לא נותן אמון), פעם מתפזרות (שילוב ח' ו-ג'- יוצא מכליו, מתפרץ), זויות דוקרניות לא תקניות (מתוח, עוקצני, ביקורתי, מדחיק רגשות), ענבלים מתפרצים ב"ג" התפרצויות רגש "בטן מלאה" (אולי על ילדיו? כי ג' לעיתים מבטאת את היחס לילדים) מילים -רעפים יורדים בעיקר לקראת סופי שורות, קיפוחי אותיות, מחיקות מזוגזגות עצבניות, שולי ימים מפותלים (מסוכסך עם עצמו ועברו), שולי שמאל משוננים-נסוגים (חושש מכשלון, מתוסכל, חש מקופח, ציני, מאשים) מכל אלה עולה תמונה של טיפוס ח' – בקורתי עד כועס, לא סלחן, עוקצני, לא סובל טעויות שלו ושל אחרים. חסר סבלנות, קופצני "על קוצים" (אותיות מרחפות-מקפצות באויר) שחוק, עייף ממאבקים, לעיתים רוצה להרים ידיים אך לא מרשה לעצמו (רעפים יורדים, שורות קמורות). לחץ אל שטפי חזק, גדמים בצד שיפודים בלחץ- עקשן, וכחן, נאבק, לא מוותר. בחתימה יש סיומת המעידה על רצון לתקשר ביתר חבריות וחביבות – "השפיץ" הסיומי מרוכך בלולאה ואינו חד ודוקרני. לדעתי מצטייר כאן אדם אינטליגנטי שביסודו יכול להיות גם חמים (יש קערות וחוטים מלאי רגש) המעוניין לתקשר ביתר רכות, אך קשיחות שסיגל לעצמו עוצרת בעדו. אולי נפגע בעבר כלומר "נכווה ברותחין" ולכן כיום הוא "נזהר בקרין"- חשדן, בקורתי, תמיד "על המשמר".

למעלה