הגעתי לאהרון קצת באיחור
עקב לחצי חנוכה... אבל מכיון שכתבים כאלה אני אוהבת אז הדפסתי לי אותו וכתבתי כמה דברים עליו: עפ"י טיפוסי אודם מצאתי בכתב שילוב בין ד'(רציונלי), ח'(איובי זאבי די דומינני), עם קורטוב ג' (אימפולסיבי פה ושם) וגם ב'(אינטגרטיבי-חביב די נדיר כשיש לו מצב רוח טוב וכששומעים בקולו). ובמילים פשוטות יותר: הכותב נראה כבעל אינטליגנציה גבוהה, חשיבה מהירה ואף יצירתיות ומקוריות (ראו חיבורים יפים ואינטליגנטיים, למשל בשורה שניה בסוף –"א" ב"את"; שורה שלישית "לי"; שורה 6 "לא"), חלוקה לפסקאות, ניקוד ופיסוק בהירים, ריווח מילים בהיר, חלוקה לפסקאות. עד כאן הטיפוס הרציונלי, אנליטי, המקשר מושגים בהגיון עם תוספת אינטואיציה שהוא מקבל מטיפוס ג' (המתבטאת בחוטים הזריזים). מצד שני- יש תנודיות בגודל אותיות, זוית קהה תנודית ומתקהה לסופי מילים ושורות, תנודיות בריווח אותיות – פעם מצטופפות ומתנגשות (מסתגר, חשדן, לא נותן אמון), פעם מתפזרות (שילוב ח' ו-ג'- יוצא מכליו, מתפרץ), זויות דוקרניות לא תקניות (מתוח, עוקצני, ביקורתי, מדחיק רגשות), ענבלים מתפרצים ב"ג" התפרצויות רגש "בטן מלאה" (אולי על ילדיו? כי ג' לעיתים מבטאת את היחס לילדים) מילים -רעפים יורדים בעיקר לקראת סופי שורות, קיפוחי אותיות, מחיקות מזוגזגות עצבניות, שולי ימים מפותלים (מסוכסך עם עצמו ועברו), שולי שמאל משוננים-נסוגים (חושש מכשלון, מתוסכל, חש מקופח, ציני, מאשים) מכל אלה עולה תמונה של טיפוס ח' – בקורתי עד כועס, לא סלחן, עוקצני, לא סובל טעויות שלו ושל אחרים. חסר סבלנות, קופצני "על קוצים" (אותיות מרחפות-מקפצות באויר) שחוק, עייף ממאבקים, לעיתים רוצה להרים ידיים אך לא מרשה לעצמו (רעפים יורדים, שורות קמורות). לחץ אל שטפי חזק, גדמים בצד שיפודים בלחץ- עקשן, וכחן, נאבק, לא מוותר. בחתימה יש סיומת המעידה על רצון לתקשר ביתר חבריות וחביבות – "השפיץ" הסיומי מרוכך בלולאה ואינו חד ודוקרני. לדעתי מצטייר כאן אדם אינטליגנטי שביסודו יכול להיות גם חמים (יש קערות וחוטים מלאי רגש) המעוניין לתקשר ביתר רכות, אך קשיחות שסיגל לעצמו עוצרת בעדו. אולי נפגע בעבר כלומר "נכווה ברותחין" ולכן כיום הוא "נזהר בקרין"- חשדן, בקורתי, תמיד "על המשמר".