שלום רב לכם פורום יקר !
למי שכבר יצא להכיר אותי (שזו בעיקר קינסי יקירתנו האהובה
) ולמי שלא, שמי דורון, חייל לקראת שחרור בן 21 מבת-ים. הנני שייך לסוג הותיק, העתיק והמשוגע של חוג מעריצי סטארגייט. אני שייך לאותם אלו שצפו בסדרה לא רק מהפרק הראשון, אלא שבוע לפני ששודר הפרק הראשון בערוץ 1 (ביום שבת חורפי למדי של שנת 1997), כאשר שודר גם הסרט קודם לכן, כדי להכין מראש את המתמכרים לעתיד מול מה הם הולכים להתמכר לעשור הקרוב (לפחות..
) . גם אני השתייכתי בעבר בבורותי לאותם אלו שטעו במחשבה שהם זן נכחד ולא קיים בארצנו והיחידים שצופים בסדרת המופת הזאתי. כל זאת עד אוקטובר 2004 (כאשר הייתי באותה התקופה באימון לפני שעליתי לג'נין..
), אז התוודעתי לפורום זה, ומאז חיי נהיו מגניבים יותר, כאשר גיליתי לא רק שאני לא לבד, אלא שיש יותר פאנאטים ממני בכל מה שקשור לסטארגייט !
בעבר לקחתי חלק יותר פעיל בפורום, אבל עם תום שידור העונה ה-8 בארץ ותחילת שידור העונה ה-9 בחו"ל, החלטתי לעשות סטופ זמני, ולהתחיל בפרויקט ; החלטתי לראות את כל הסדרה מההתחלה (היות וכל פרק ראיתי רק פעם אחת בשידורים שהיו בערוץ 1, ואת הסרט כנ"ל), כולל הסרט. אז בעזרתו העיקרית של דוד י.פ. (הוא יודע למי אני מתכוון..
) ומס' דודות אחרות ברחבי תבל, השגתי לעצמי את הסרט (בגרסת הבמאי !
) ואת 11 העונות הקיימות (9 של ס"ג-1 ו-2 של סג"א כמובן..
) . עשיתי צעד זה מכיוון שהגעתי למצב בתחילת העונה ה-9 וה-2 שאני כבר לא זוכר פרטים קטנים שנהיו חיוניים לזכירה, והחלטתי שהגיע הזמן לרענן את זכרוני. התחלתי עם המרתון המטורף של הצפייה החל מהסרט, עונה ראשונה, שנייה וכו' באוקטובר 2005 (כאשר סגרתי את כיפור.. חיחי..
), ואני גאה לבשר שאני עומד לסיים גג ביום שבת הקרוב את עונה 9 + 2 !!!
הסיבה שכל הזמן הזה לא לקחתי חלק פעיל בפורום, חוץ מהעובדה שלא היה לי זמן בגלל הצבא וכו' (ואוטוטו אני מסיים גם איתו..
), היא שפשוט החלטתי שעד שאני לא מסיים עם כל הפרקים אני לא אקח חלק בדיונים בגלל הסיבה הפשוטה שאני כבר לא זוכר כ"כ הרבה, ולכן נעלמתי בחצי השנה האחרונה . . . יש שיאמרו שלקח לי פול זמן להשלים את ה"פער" אבל זכרו שיש לי גם מעט מאוד זמן לראות את זה ברמות הריכוז שאני אוהב, אבל בכל אופן - אני גאה להכריז על סיום הפרויקט שלי !!! איאיאי !!!
נ.ב. אם הגעתם עד לפה אחרי החפירה שלי, אז אני כבר שמח, ורוצה לומר מראש שאני מבין אם תחשבו "אמא'לה מישהו פה צריך לראות קב"ן . . .", אבל אני יאמר לכם ; לא מעניין אותי מה אתם חושבים ! על ה-צונזר- שלי ! סתם הרגשתי צורך לא מובן ודבילי לספר לכם את זה ! איאיאי !
אז בקיצור, שיהיה לנו המשך יום וחיים נפלאים, וכולם איתי ביחד ; (אתם צועקים
ע-ד מ-ת-י ? ? ? (אני צועק בחזרה
אוג' 03 !!! חיחיחי...
טוב אני כבר מתחיל להרגיש מגוחך, אז אסיים כאן . .
למי שכבר יצא להכיר אותי (שזו בעיקר קינסי יקירתנו האהובה