שלום רב לכולם

egoz12

New member
שלום רב לכולם

קודם כל מבקורי הקצרים שאני נכנס לפה מדי פעם... ברצוני לציין שהפורום הוא מאוד טוב ויעיל באמת !!! אני כמועמד לשירות ביטחון ,רציתי לשאול כמה וכמה שאלות בקשר לקבע ובכלל... אני הולך ללמוד י"ג י"ד בפרוייקט של חיל החימוש שנקרא פרוייקט "יעד" לאחר סיום לימודי כשיהיה לי תואר הנדסאי בעזרת העצמי ובעזרת "ה". אני מתגייס לשירות סדיר לחיל החימוש ולאחר מכן קבע של שנה וחצי, אך האפשרות העדיפה עליי היא להמשיך לימודים אקדמאיים לאחר סיום כיתה י"ד ורק לאחר סיום לימודים אקדמאיים לתגייס לצבא אם תואר אקדמאי. אחרי שספרתי קצת על השאיפות והאפשריות שלי . ברצוני להתייעץ עם מישהו, כי תאמת אין לי אפילו אם מי לדבר על הנושא ויש די הרבה שאלות במיוחד על נושא הקבע, אז אם מישהו מוכן לדבר איתי בנושא השמח לדבר איתו! תודה מראש!!!

רינת 26

New member
מדור עתודה אקדמאית בבקו"מ

יוכלו לעזור לך עם כל האינפוקמציה. אני יודעת שבגדול זה אפשרי, אבל פנה אליהם והם ישמחו לתת לך את כל המידע בעניין

egoz12

New member
ניסיתי אבל בגדול לא עזר לי כלום...

אני מחפש לדבר אם מישהו כזה, שנמצא בתוך המערכת שקרוב לנושא שאוכל לענות לי לפחות על חלק מהשאלות שלי. אולי יש פה אישה שנשואה לאחד כזה או הפוך בבקשה אני חייב לדבר עם אדם כזה שנמצא במערכת או שיודע פחות או יותר על מה מדובר... אני מאוד מקווה שיש מישהו כזה פה בפורום שוב תודה מראש!!!

רינת 26

New member
בעקרון

יג' ויד' נחשבים לעתודה טכנולוגית. כל מה שאתה צריך לשאול אותם זה אם אפשר לסיים עתודה טכנולוגית ולהמשיך לאקדמאית, ואם כן אז איך. זה כל הסיפור. בהצלחה

egoz12

New member
הלוואי וזה היה כל כך פשוט כמו שאמרת

אבל זה לא ככה תאמיני לי אני לא סתם מחפש אלא אני בדיוק יודע מה אני רוצה לדעת...

רינת 26

New member
אז מעבר לזה

אתה יכול לפנות לקצינת פניות הציבור, הטלפון שם הוא 03-5699000 והם נורא נחמדים ויודעים ממש הכל על הכל

למעלה