שלום רב לכולם

שלום רב לכולם

הנני בת 56 ואם לנערה בת 17. מזה זמן רב איני בקשר זוגי, כיוון שאיני מעוניינת במין. לצערי ,הגברים שפגשתי(איני מחפשת)תמיד רמזו משהו בכיוון. לא הייתי כך בצעירותי, לאחרונה ,גיליתי שטוב לי כך "בלי זה". גם שלא עלה על דעתי להביא גבר זר הבייתה,כל עוד שביתי גרה איתי. כמובן ששמחתי למצוא את הפורום הזה. אנשים,בעיקר גברים חושבים שאם את לא רוצה מין,משהו לא בסדר איתך. אני שלמה עם עצמי,אני חושבת שהרבה נשים מעל גיל 50 לא כל כך מגלות עניין במין כמו בעבר,אולי זה סיבה של הורמונים. בכל אופן,אם יש מישהו מהמרכז,שהוא א מיני אשמח להכיר אותו. בברכה רות

Xylophone

New member
העיקר שאת שלמה עם עצמך

לדעתי זה טוב ומכובד מאוד שאשה לא מביאה הבייתה גברים כשהיא גרה עם בת מתבגרת. זה יכול להיות מאוד מביך ולא נעים לבת. כול הכבוד לך! גם אמא שלי ככה מאז הגירושים עם אבא. לדעתי הרבה נשים ככה אחרי גירושים, גיל 40, וכ"ו. שמעתי לפחות על כמה כאלו. יש הרבה יותר בחיים מאשר מין
נשמח אם תישארי בפורום

inbardaf

New member
ברוכה הבאה!

אני חושבת שאת לא היחידה בגילך שחשה כך. בכלל, אני חושבת שבאופן כללי זיקנה מורידה את החשק. זה חלק טבעי - כמו שאנשיים מיניים אוהבים לומר... המחשבה על הבת שלך מאוד יפה וחשובה. לי יש שתי בנות, אבל הם קטנות ואם אני אחכה עד שהם לא יגורו איתי..
מצד שני, יש לי בן זוג א-מיני...
טוב שאת שלמה עם עצמך ושאנשים יגידו מה שבה להם.. אם את רוצה להכיר מישהוא - נראה לי שכדאי שתפרסמי גם מודעה בלוח, כי ההודעות כאן נעלמות מהר למטה ולארכיון.. שיהיה בהצלחה - ואת מוזמנת להשאר!

תודה לשני הנחמדים שענו לי../images/Emo140.gif

אני כעיקרון לא "מהמחפשות" אבל,אני חושבת שביתי תתגייס יהייה לי הרבה ריק. מה שמאוד חשוב לי. זה שהידיד, או בן הזוג יאהב בעלי חיים. הוקל לי בהרבה ששמעתי כאן שיש גברים א מיניים. מעולם לא חשבתי שיש אפשרות שגבר לא יהייה מעוניין במין. באמת ובתמים,ליבי טהור,פירנסתי את עצמי וביתי בכבוד רב. איני אוהבת שמנהלים אותי. אני מאושרת מדברים פעוטים שבעצם גדולים,זריחה,שקיעה,נוף,טבע וכמובן בעלי חיים כמה שיותר. יש לי 3 כלבים ו4 חתולים,אני מצילה גורים יתומים וזה גורם לי אושר רב. אני באמת מסתפקת במועט,יושר הגינות וכבוד הם נר לרגליי. תודה על קבלת הפנים רות

למעלה