שלום רב לכולם

עינתי39

New member
שלום רב לכולם../images/Emo41.gif

ברצוני לחקור ולקבל מידע על שורשי משפחתי מהולנד ומצ'כיה האם יש כאן משהו שיכול לסייע או לכוון אותי?

bilen

New member
ברוכה הבאה!!

מצדו השמאלי של המסך, יש קישוריות צבעוניות למדריכים ראשוניים למי שמגיע לראשונה לפורום ומתחיל אל חיפושיו. כדאי לעיין בחומרים שאליהם מפנים אותך ולהציג לפורום שאלות יותר מפורטות, אך ממוקדות, על ענפי המשפחה שמחפשים. בהצלחה בהמשך החיפושים!

עינתי39

New member
../images/Emo51.gif אהייה יותר מפורטת

מחפשת שורשים של משפחות * דה-וולף מהולנד - רוטרדם * אוס מהולנד * ויג מצ'כיה כל היודע דבר או הכוונה למיידע אודה מאוד

זה עדיין ממש לא מפורט ../images/Emo6.gif

bilen הפנתה אותך לקישורים הצבעוניים בצדו השמאלי של מסך הפורום, ובפרט ל"כיצד לשאול שאלה בפורום?". אשמח אם תקראי אותם בעיון, ותשלימי את כל הפרטים החסרים. ארנון

עינתי39

New member
פרטים נוספים

פרטים נוספים שידועים לי: אבא שלי שמו אברהם דה-וולף נולד 16.3.1929 בעיר רוטרדם בהולנד שם האם - שרה שם האב - אהרון שם אחותו - מרים שם משפחתה של אמא של אבא שלי לפני הנישואין - אוס מעוניינת להתחיל לחפש שורשים האם ישנם עוד בני משפחה תודה מראש

beraha

New member
נסי אולי להתחיל לחפש באתר

www.jewishgen.org את יכולה גם לנסות לרשום את השמות בגוגל, ולראות מה יוצא. הרבה פעמים ישנם אינדקסים של שמות, ומשם אפשר להתקדם הלאה.

יעקב 1948

New member
אתר יהודי הולנד

אתר מעולה של יהדות הולנד שהוקם על ידי המרכז לחקר יהודי הולנד באוניברסיטה העברית. http://www.dutch-jewry.org/english/index_en.htm יעקב רוזן

בכרמיאל יש משפ' דה וולף

אכן ממוצא הולנדי. הציצי בספר הטלפונים, אזור חיוג 04 , בהצלחה, לאה

עינתי39

New member
זו אני מכרמיאל ../images/Emo140.gif

כמדומני אנחנו מכירות אולי אפילו היית המורה שלי

למעלה