שלום רב לכולם

kayoto

New member
שלום רב לכולם ../images/Emo140.gif

אז קודם כל, שלום לכולם ואני חייב לציין שהפורום הזה ממש מעניין, ויותר מזה אני חייב לציין שכיף לקרוא ולראות שאנשים כאן עונים/עוזרים האחד לשני. אני מתעניין במיסטיקה ורוחניות דיי הרבה זמן, אבל אני לא יכול להגיד שאני "מבין" בזה, הידע שיש לי הוא קצה הקרחון, וזה רק מספרים, מאמרים ברחבי האינטרנט ושאר ירקות. אני לא יודע אם זה ממש קשור לפורום אבל שווה לנסות. אז ככה, כבר המון זמן שיש משהו "מוזר" (ככה לפחות אני מגדיר את זה) עד היום אני לא חשבתי על זה כעל נושא רציני והעברתי את זה בכיף, הרגע חזרתי מאותו מקרה ולכן עלתה בראשי השאלה: "היכן אני יכול לקבל תשובה לשאלתי" והחלטתי לרשום פה ועכשיו לשאלה קטנה: אז ככה.. כבר מספר רב של פעמים שאני הולך עם חבר (כל פעם עם חבר או ידידה, כל פעם מישהו אחר) ואיפה שאני הולך ברגע שאני עובר ליד מנורה היא נכבת או מתחילה להבהב, אוריי אז בהתחלה לא שמתי לב לזה. אבל זה כבר קורה בכל מקום שאני הולך וזה דיי אקראי לכן זה משך את תשומת ליבי לאחרונה. אני הייתי משוכנע שהיכן שאני עובר יש "בעיה במנורות" אבל זה כבר ניהיה מוזר ברגע שהלכתי היום עם חבר בסביבה שאני ממש לא מכיר וסתם זרקתי לו בצחוק: "שים לב למנורה שאנחנו מתקרבים אליה, ברגע שנעבור היא או תתכבה, או תהבהב " והוא צחק ואמר לי "למה קטעת אותי באמצע השיחה בשביל השטות הלא-קשורה הזאת ? " טוב, אז הוא ממשיך לדבר איתי ו... דיי שקוף איך שעברנו המנורה נכבתה הוא היה המום, שעברנו אוה היא דלקה חזרה. אז הוא היה קצת בהלם ואמר: " בוא שנייה נבדוק משהו.. " הוא הלך ליד המנורה לא קרה כלום, הוא שלח אותי... כבתה שוב ! ...זו הסיבה שאני עכשיו רשמתי את כל "האגדת פסח" הזו, כי אני בנאדם שלא כל-כך מהר מאמין בשטויות, אבל זה נראה כבר יותר מסתם שטות.... אז מה קורה איתי ? האם יש לזה הסבר כלשהו ? ..זה היה מצחיק בהתחלה שזה קרה פעם, פעמיים שלוש... אבל זה כבר קורה לאחרונה המון ועוד באיזורים אקראיים, ככה שאני לא חושב שהמנורות "במקרה" לא תקינות... זה מתחיל להטריד אותי מסיבה פשוטה: אני בנאדם מאוד סקרן מטבעי ואם יש לזה הסבר אשמח לדעת ! אני מתנצל מראש על ההסבר הארוך והמיגע, ותודה לכל מי שיכול לענות... שיהיה לכם אחלה שבוע !

Flame

New member
שלום ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפורום, אני מקווה שתהנה פה
! בקשר לשאלתך, אנסה להסביר כמיטב יכולתי, אני מעט חלודה בנושא הזה
! הממ.. מה שאתה מתאר קורה לי הרבה פעמים, למעשה קורה להרבה אנשים! לפני בערך שלוש שנים הדבר מאוד עיניין אותי.. נורא הצחיק אותי גם כשעברתי ליד מנורת רחוב או משהו כזה והיא הייתה נדלקת/נכבת
! קוראםי לזה, קליטה ומודעות על חושית. אני לא זוכרת הרבה על העיניין, ולכן אוכל להפנות אותך לספר מסויים
.. "מודעות על חושית"/קאסאנדרה איסון, כתוב שם המון ואם זכרוני איננו מטעני, כתוב שם משהו על העיניין, בכלל זהו ספר מעניין מאוד, ממליצה לכולם עליו
, אגב.. כיבוי והדלקת המנורות דומה מאוד למקרים ההם שאתה חושב על מישהו ושניה לאחר מכן הוא מצלצל אליך פתאום.. דברים כאלה
.. אני נורא מצטערת שאני לא יכולה לכתוב לך עוד משהו ולתת לך עוד מידע
.. מצטערת
ברוך הבא שוב

יש אנשים שהגוף שלהם

יכול ללכוד כמויות עצומות של חשמל,האם עוד מכשירים חשמלים השתבשו בקרבתך? שלך חנה גונן

kayoto

New member
שלום חנה ! ../images/Emo140.gif המממ...

אני אף-פעם לא ממש התעמקתי ושמתי לב לנושא, אבל מה שממש בולט זה מנורות רחוב, ובכלל שאני חושב על זה ...מנורות. לדוגמא לפני כחודש וחצי בערך אחותי קראה לי לחדר שלה ואיך שנכנסתי לחדר המנורה נשרפה ... אז אני נוטה לחשוב שזה סתם צירוף מקרים אבל לפני שבוע זה קרה שוב והפעם בכלל בבית של ידידה, אז כבר אין לי מושג מה לחשוב. אבל מלבד מנורות אני לא חושב שהיה איזה מקרה יוצא דופן, אולי אני צריך לשים לב יותר וליהיות יותר עירני בכל הקשור לנושא "החשמל באוויר" אמנם זה קצת מפחי אבל אני עדיין רוצה להאמין שזה רק צירופי מקרים.... תודה רבה על התגובות וההתעניינות

יש את זה בכל מיני רמות

יש אנשים שכל מכשיר חשמל יתקלקל לידם,אתה כניראה נימצא ברמה הקלה יותר שרק מנורות מתקלקלות לידך. שלך חנה גונן

faith2

New member
חנה../images/Emo4.gif

אמממ......אמממ....אני היחידה בבית ששורפת מנורות, "הצלחתי" להרוס 3 טלוויזיות בשבוע......וזה בא לי בתקופות, יכול להיות שזה מה שאת מתכוונת?...אם כן, תוכלי לפרט יותר על העניין?....זה ממש מעניין אותי, כל הנושא

אז ככה../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif|נורה

הנושא נחקר ונבדק על ידי מדענים זה שנים,מוסכם מדעית שיש אנשים שגופם מסוגל להוות מוליך לזרמים החשמלים באויר עד כדי כך שאסור להם לשהות ליד מכשירים חשמלים,אני לא קראתי לעומק בנושא אבל אני מתארת לעצמי שיש את זה בכל מיני רמות,מה שאני יודעת זה הרמה הכי חזקה שעליה יש הרבה מיקרים מתועדים השאלה הגדולה היא למה זה קורה אצל אנשים מסוימים,המדע עוד עובד על זה.. שלך חנה גונן

Swicca

New member
אני לא בטוח בקשר למדע ....

..... אבל הסיבה שיש אנשים "מסויימים" שמסוגלים ואחרים לא ... היא כי ככה זה חחחח... הם מיוחדים ואחרים מיוחדים בדברים אחרים או אפילו פחות ... וכן אני מדבר על כישורים רוחניים .. חלק יותר מפותחים וחלק פחות והסיבה שמכשירי חשמל מפסיקים לפעול באופן פתאומי היא כי האנרגיה החזקה של אותו אדם מתפרצת לכל כיוון ללא שליטה וגורמת להפרעות חשמליות ולפעמים קצר ... ולרוב זה גם קורה כשהרגשות נמצאות לא בשליטה כמו למשל עם מישהו עצבני או בדיכאון או בלה בלה בלה ... בכל מקרה לרוב הם נקראים מכשפות טבעיות אבל לא כולם כאלה אבל זאת אחת הדרכים לדעת (חח גם נזכרתי שלא מזמן דיברנו על זה אז אתם מוזמנים לחזור כמה עמודים אחורה) בכל מקרה אחרי שהם לומדים לשלוט על הרגשות ועל האנרגיה הפנימית שלהם ומתעלים אותה בדרכים שונות (כמו כישוף או טלקינזיס או כל דבר שדורש ריכוז ואנרגיה) אז המנורות המהבהבות מפסיקות להבהב והכל בסדר כי יש לאנרגיה לאן ללכת והיא נמצאת בשליטה .... אחחח.... זה היה ארוף טוב אני אפסיק עכשיו ... חח בכל מקרה The lost angel יכולה גם כן להוסיף (מחכה לתגובה ^_^ ) .. וזהו בערך ... עם יש שאלות יש למי לפנות ^_~ ..

kayoto

New member
../images/Emo51.gif על קבלת הפנים !

אני אחפש ספרים בנושא, כי כמו שאני תמיד אומר: " החתול הרג את הסקרנות " ...או משהו כזה
תודה רבה על שכיוונת אותי, אני אחפש מידע בנושא עד שאבין מה לעזאזלים מתרחש ...כי עכשיו "יש חשמל באוויר" זה כבר לא סתם ביטוי בשבילי
שיהיה לך אחלה שבוע !

kayoto

New member
זה היה בציניות... ../images/Emo8.gif

אני קצת שטותניק מטבעי... אז אני הופך/מעוות משפטים פתגמים... או כמו שנאמר: " לא דורכים על ננס שנרמס, בלי עשן אלא במה שיש בו ... " או שלא... לא חשוב, בחזרה למציאות ושוב תודה לכולכם על התגובות, הפורום הזה מאוד מעניין ואפילו מרתק ! שיהיה לכולם אחלה שבוע !

peter Wi

New member
זה יכול להיות

מאנרגיה חזקה ש"מוקרנת" ממך ועוצרת, שואבת או מסיטה את השדה החשמלי. קורה גם לי.

למעלה