שלום רב לכולכם

mipkin

New member
שלום רב לכולכם

אני תרה ומפשת בנרות אחר מזון רפואי לכלבתי המופלאה. המזון נקרא KD והוא מיועד לכלבים עם אי ספיקת כליות ברמות שונות. מיפ אמנם עדיין לא נמצאת במצב של אי ספיקת כליות אבל בדיקות הדם שלה מראות שהיא על הסף ואנחנו רוצים למנוע אותה מלעבור את הסף. הומלץ לנו על ידי הוטרינר על KD אבל אנחנו לא מצליחים להשיגו מאחר ונאמר לנו שכרגע יש מחסור במזון הספציפי הזה לכלבים, ומיפ אמנם לא בטוחה שהיא כלבה, אבל אנחנו יודעים בברור שהיא לא חתול
ניסיתי להתקשר להמון חנויות ומחסני מזון לבע"ח. רובם לא מחזיקים מזון רפואי, אלא רק כאלה שיש וטרינר העובד בתחומם , או אצל הוטרינרים עצמם. אני עדין ממתינה לתשובה מהוטרינר שלנו אם הוא כן או לא מצליח להשיג את המזון האמור, ומחנות נוספת שנמצאת באזור נתניה ,אבל מאחר ואני מתכוונת להעביר את מיפ באופן קבע למזון הנ"ל הייתי שמחה לדעת אם ישנם מקומות שיש להם את המזון (לא כזה שתפוגתו עומד להסתיים
). אנחנו מאזור המרכז, אבל גם אם אהייה נאלצת להדרים מעט או להצפין זה יהייה בסדר ובלבד שאדע איפה ניתן להשיג את המזון. תודה רבה מראש בשמי ובשם המופלאה בכלבות תבל.

תנסי בבי"ח הוטרינרי בפתח תקווה

יש להם גם חנות חיות שפועלת 24 שעות ביממה.. שווה לבדוק אם יש להם: 03-9232020

כדאי לנסות גם בבית המרקחת

של בית החולים הוטרינרי בבית דגן. להתקשר לבית החולים, ולבקש את בית המרקחת הפועל בימי חול החל מהשעה תשע בבוקר. מספרי בית החולים: 03-9688588 או סיומת 540

היה חוסר במזונות של הילס

בזמן האחרון (חודש-שניים). הקונטיינרים כבר בארץ, תוך שבוע החוסרים יתמלאו מחדש, ויהיה לך קל יותר למצוא את השק.

mipkin

New member
../images/Emo24.gifתודה , תודה ועוד תודה על הבשורה!!

אם כך אני אקנה למיפ עוד שק (הפעם קטן) של פרופלאן סניור ואמתין ל KD. כך או כך הוטרינר שלנו אמר שאפשר להמתין עם ההעברה שלה לKD עוד כמה חודשים. אבל אני קצת דאגנית וכמו שיצאנו ממנו עם המידע שמיפ עתידה להזדקק לו ככה התחלתי לחפש. שוב, תודה לכל העונים והמתייחסים, גם כאן וגם במסרים. אתם פורום מקסים!!

mipkin

New member
../images/Emo13.gif תודה. אתקשר מחר לברר אם יש להם מזון יבש

הפרינססה לא אוהבת מזון רטוב, זה מקלקל לה את הפן על השפם

למעלה