שלום רב לכולכם

דער רבי

New member
שלום רב לכולכם

גליתי אותכם תלמידים יקרים!!! ואני מנסה להבין היכן טעיתי, מה לא עשיתי טוב? מה יש? לא היה לכם טוב בשטיבעל, בחידר, בישיבה, ? הרי יכולתם לשבת ולא לעשות כלום,אוכל שלש פעמים,ביום על חשבון הברון,(בלשונם משלמי המיסים) אז למה? למה? הייתם צריכים ככה לשבור לי את הלב, ולעזוב את היקר לי מכל, ללכת לרעות בשדות זרים, כל מה שהייתם צריכים לעשות, זה לבוא אלי ולומר לי שחסר לכם משהו, והייתי משתדל למענכם שתקבלו, הרי אין לנו בעיה של תקציבים, סך הכל נוציא עוד קצת ממשרד האוצר, הפנים, הדתות, החינוך, מחק את המיותר. ואסיים בקריאה מי לאדני אלי בואו חיזרו לחיקי החמים ואשמור עליכם מכל משמר נ.ב. הוספתי לשם שלי דער כי ראיתי שיש כאן תנועה די חזקה לכיוון ראה ערך דער רוסישער דער משומד דער משכיל ויסלח לי כל מי שפיספסתי באהבה דער רבי

דער רבי

New member
משום מה ציפיתי שאת תגיבי

מנסיוני הקודם דיבור איתך הוא תמיד מעניין ורק להזכיר לך על האשה שטיפסה על הקירות

Le Fay

New member
החלפת מתכונים? אז מתאמנת על כבד

ביין. ותשמרו את התחפושות מהאלויין

בן הרב

New member
שמעתי שעם סוכר

זה מאוד טעים והנה המתכון מהונגריה זקנה משחימים בצל בשמן מוסיפים פפריקה מתוקה מלח פלפל וסוכר ואז מוסיפים את הכבד והיין לבשל עוד קצת לא יותר מ5-7 דקות להגיש חם עם הרבה לחם וללקק את האצבעות

Le Fay

New member
הי, זה די קרוב! רק בגירסה שלי

יש קונפיטורת דובדבנים ופרוסות תפוח במקום סוכר ומגישה (לעצמי) עם פירה ושמאלץ במקום עם לחם. דיאטטי. הייתי צריכה לנחש שכבד מדמם מקובל מאד בטרנסילבניה
(והאלווין זו בעיקר הזדמנות לקנות לי תחפושת אותנטית של מורטישיה אדאמס).

בן הרב

New member
לא רוצה להישמע אלים אבל תזהרי

כשאת מדברת על טרנסילבניה ולידיעתך הדיטטאנית שלי טוענת שפירה יותר משמין מלחם והשמאלץ הזה אך אני מלקק תאצבעות

Le Fay

New member
אם דחוף לך, תעבור בשירותים. ההברקות

הכי מוצלחות שם. אין אפס: מפנים מקום, באים רק דברים יותר טובים (ולי לא דחוף). הנה, אף מילה על טרנסיל...

דער רבי

New member
מנסיון

או שנקרא לזה גירסא דיונקותא תפילת שמונה עשרה (עמידה) זה הזמן הטוב ביותר להברקות ואפילו לטיולים בכל רחבי הארץ והעולם

Le Fay

New member
האאאא. רואים שאין לי ניסיון ../images/Emo6.gif

ופירה עם שמאלץ בהחלט יותר משמין מלחם (לכן זה בדיאטה שלי). לחם מ-ש-ע-מ-ם אותי. ומ-ש-ע-מ-ם זה הכי גרוע שיש. יותר גרוע מדיכי אפילו. אז אופו טיילת בשמונה עשרה האחרונה שלך (לא אומרת "לאן" כי זה שייך לאשכול אחר)?

בן הרב

New member
הייתי שמח לשתף אותך

בטיולים שלי אבל שמונה עשרה האחרון שלי היה לפני כ 5 או 6 שנים ומלאך השיכחה כבר התערב בענין SORRY אולי בפעם הבאה כאילו בגילגול הבא

בא אני אגיד לך

ביקשנו לזיין-לא קיבלנו אפילו לאונן- אסור אפילו אם זה היה בחוסר שליטה-גם זה עבירה שאלנו מי ברא את אלהים-אמרת שששששששש אסור לשאול רצינו לשמוע מוסיקה טובה-נתת לנו את וורדיגר המזויין אז מה נשאר?

דער רבי

New member
רואים שלא למדת

אצלי אני הייתי מסביר לך למה זה לא טוב לזיין אבל אסור? ומה איכפת לך מי ברא את אלהים? אין לך בעיות יותר גדולות וסתם אין לך טעם במוזיקה אם אתה מתלונן על MBD לדעתי הוא הכי גדול ועל השאלה מה נשאר תגיד לי *לזרוק אבנים בכביש רמות בשבת אחרי צהריים זה כלום? *לשבת במקווה כל יום שישי ולגרד תרגליים עם האנטנות בחוץ ולשמוע את כל החדשות ממקור ראשון זה כלום? *לרכל, להשמיץ, לצעוק שייגעץ ארויס זה כלום? *לקלקל שידוכים זה כלום? (אי אי אי איזה זכרונות זה מעלה לי{אני מחכך את ידי בהנאה}) *לדעת מתי כל אחת בשכונה הולכת למקווה זה כלום? מה אתה מבלבל לי תראש עם מה נשאר אוהב אותך דער רבי

Le Fay

New member
../images/Emo12.gifבשביל סאונה בשישי צריך לחזור

שלוש מאות שנים אחורה? זה אני עושה בלי טובות ובלי בלנית...

למעלה