שלום רב לאביבה

kukit14

New member
שלום רב לאביבה

יש לי שאלה לגבי השפעת פנג שוואי ,אנחנו זוג נשוי צעיר שעוברים כרגע לגור לתקופה להוריו של בעלי ,הדירה שם מ-2 קומות ,כאשר הקומה שנייה היא 2 חדרים ושירותים היא כולה שלנו ,מחדר אחד אני רוצה לעשות סלון ולסדר שם הכל לפי הכיוונים של פנג שוואי והחדר השני הוא חדר שינה ,האם ההשפעה של פנג שוואי תיהיה פחותה כי מדובר רק על קומה אחד של הבית ? ומה ניתן לעשות? ושאלה נוספת החדרים הם בצבע ורוד האם זה בסדר או כדי לשנות? תודה רבה

goldfish11

New member
לא אביבה אבל אשתדל לענות לך בינתיים

(אני מקווה שיורשה לי...) בפנג שואי ניתן לעסוק במספר רבדים: בפנג שואי קלאסי,מה שמשפיע זה בעיקר הקומה התחתונה של הבית.רוב תיקוני הפנג שואי מתבצעים בה. בנוסף מתחשבים ובודקים את תנאי השטח שהבית כולו נמצא בהם - כיוונים, מה נמצא סביב הבית, מיקום הבית יחסית לסביבתו וכד'. בפ"ש קלאסי, התיקונים הם "עבור" הצ'י ולא משנה מי גר בבית ומה הוא מרגיש בו. בנוסף, קיים גם הרובד הפסיכולוגי - סימבולי, שבו מי שנמצא במרכז הוא האדם שגר בבית. התיקונים הם אישיים וסימליים עבורו. כך למשל אדם יחליט לחזק תחום מסויים בחייו, בעוד ששותפו לבית ירצה לחזק תחום אחר. הבית במקרה הזה, מאד משקף את חיי הדרים בו. לדעתי כאן נכנס המקרה שלך. אני הייתי מתייחסת לחלק העליון של הבית כאל דירה נפרדת ומבצעת תיקונים סימבוליים עבורכם בה. לגבי הצבע הורוד: כמה ורוד? מה עושה לך הורוד? אלו שאלות שאתם צריכים לבדוק. בכל מקרה ורוד בחדר שינה אם הוא כהה ורועש - לא מומלץ. בהצלחה.

למעלה