שלום רב יש לי שאלה...

שלום רב יש לי שאלה...

זמן רב אני סובלת מבעיות פיזיות אותם אתאר, והשאלה שלי האם ייתכן כי יכול להיות שהן קשורות לאנדוקרינולוגיה ? מפני שאני לא מצליחה למצוא סיבה להם. והנה התאור: כאבים בצלעות בעיקר בצד שמאל ציסטה נוזלית בשד שמאל שמטמעטת עם קבלת המחזור. כאבי מרפקים וברכיים, לפעמים מתמלא נוזל במרפק. תחושה לא נוחה בפנים גם בצד שמאל, והראש (חצי ראש) וגם כמאין זיהום או מן התנפחות בצד של הפה והאף, לא בולט לעין. חולשה באצבעות, כתמים בהירים מעטים. תחושה של חוסר סימטריה. ו...עייפות וחולשה כללית. אני שנה וחצי לאחר לידה ראישונה, וכבר כמה חודשים אני סובלת מזה ובנתיים הופנתי לטיפול פסיכאטרי אף על פי שאני לא חשה בדיכאון. סליחה על אורך השאלה אני מחפשת את מקור הבעיות שלי ולא מוצאת. עברתי בדיקות דם ושתן כלליות וכולם תקינות. תודה מראש, מנסה אולי יש לך רעיון... ו..סוף שבוע נעים.

אופס סליחה יש תוספת

גם כאבים באגן כמובן מצד שמאל, ונראה לי קצת יותר ורידים, זהו מספיק להפעם סליחה על האורך בברכה במסע..

זה באמת מספיק לאישה צעירה כמוך

שלום לך, לא זה לא נשמע כמו שום דבר אנדוקריני, וזה בכלל לא נשמע כמו שום דבר אחד אחר. זה אוסף של תלונות שכנראה רובן אין להן בסיס אורגני, במיוחד כל נושא תחושת האסימטריה. זה אולי לא דכאון, אבל אני מסכימה שזה לא נשמע כמו דבר אורגני אמיתי או מדאיג. לדעתי גם יש מקום לבדוק אם אין לך חרדות ואובססיות עם בריאות/מחלות

למעלה