שלום ראשון לכולם

Ronitka777

New member
שלום ראשון לכולם

בוקר טוב. אני "עולה חדשה" בפורום הזה. מקווה להשתלב. נראה שאתם עושים כאן חיים משוגעים.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכולם ובפרט לאורחת../images/Emo24.gif

שלום לך רוניתקה
יש לי הרגשה בבטן שאת יודעת לכתוב,
ואני שמחה על כך. לצערי כל ההטבות לעולים החדשים אזלו ותצטרכי להסתפק רק במה שיש לוותיקים
אבל יש לנו לתת לך המון חום ואהבה,
יש לנו לתת לך המון פירגון ותמיכה.
אני בטוחה שאנו נהנה מפרי המקלדת שלך וגם שאת תהני אצלנו ומפרי יצירתנו. כך נתרום וניתרם.

Ronitka777

New member
זכויות לעולים חדשים? לא בבית ספרנו

הי יעל! תודה על קבלת הפנים. הטבות לעולים חדשים? לא זוכרת שביקשתי כאלה. אמנם אני עדיין זקוקה ל"אולפן" כדי לסגל לעצמי את השפה המצויה בפורום הזה, אם יש שפה כזאת, אבל זה בסדר, מעט התבוננות, מעט ניסוי וטעייה, והכל יהיה בסדר. יום נפלא לכוווווווווווולם ממני

erika6

New member
רוניתקה ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif האהוב|מיצ

תוך כמה ימים תרגישי וותיקה, ואפילו וותיקה מאוד. נשמח לשמוע ממך, כל מה שתרצי לכתוב לנו או להגיב על מה שכותבים אחרים ואולי סתם להגיד בוקר טוב שלוחה לך זר פרחים לך, באהבה מכל הפורום

Ronitka777

New member
כחום היום

זכיתי לקבלת פנים חמה (הרבה יותר מן החום המדווח על ידי החזאי התורן) ונהדרת. בטוחה שחיש קל ארגיש כאן בבית. כאות תודה ולמיזוג האוויר שולחת מרפסת הצופה על נמל הבית של יפו בין ערביים, ברוח נושבת קרירה. מקווה שתתקבל ברוח בה נשלחה. רוניתקה

erika6

New member
רוניתקה איזה יופי אפשר להתארח

בה? ואילו לדקה אחת?

Ronitka777

New member
אילו רק

אילו רק היתה זו המרפסת שלי, היתה נפתחת כבמטה קסם בפני כווווווולם אבל היא שלי רק בהצצה דרך העדשה. ולכן, אני מסתפקת במועט, כי טוב מראה עיניים..... רוניתקה

למעלה