שלום קרן

ey1880

New member
שלום קרן

רציתי לדעת אם את רואה מתי יהיה שינוי, כרגע אני דיי תקוע בחיים מכל הבחינות בעקבות משבר שעברתי עם עצמי? רציתי לדעת מתי יחזרו אלי הכוחות? והאם כדאי לחזור לאקסית שלי 02.09.83 תודה

משבר זוגי ,

שלום אייל , אתה נמצא בתקופה של שנה וחצי לא קלים אשר מכריחים אותך לסיים תהליכים שכבר לא רלוונטים לחייך בכל תחומי החיים . אתה לא מקבל שינויים וניתוקים באופן קל וזורם ולרוב הניתוקים מגיעים עם קשיים,מחשבות ומלחמות עצמיות . חשוב לשחרר ולזרום יש צורך לקבל החלטות חדשות שישנו את פני עתידך בכל התחומים . אני לא רואה חזרה לאקסית ואתה לקראת שינויים גדולים אז כדאי להתחבר לאופטימיות ,למתן עודף מחשבות וספקות כי יש נטייה להתלבט כל כל נושא וכל דבר ויש קושי לקבל החלטות . שנה הבאה אתה תראה את הכל בצורה אחרת . בהצלחה,קרן

ey1880

New member
שאלה..

שנה הבאה זה מינואר או מספטמבר?? ושנה וחצי שעברתי את חלקה רובה
מתי את כן רואה שיבוא שינוי אני רוצה משהו קונקרטי.. והאם למרות שאמרת שלא צפויה חזרה כדאי לנסות לחזור או שזה בעצם מיצא את עצמו למרות ששנינו לא חשים ככה לא כדאי לתת צ'אנס נוסף
שוב המון תודה לך

שנה הבאה כוונתי

אחרי יום הולדתך . שנה וחצי הכוונה שמחציתה עברת ויש עוד לפניך . השינוי יגיע בשנתיים הבאות , קונרקטי יותר אוכל לראות ביעוץ אישי ולא כאן . הקשר לדעתי מיצה את עצמו . אתה יכול לתת צ'אנס אם תרצה אך בראיה שלי אני רואה התקדות הלאה של שניכם בנפרד. בברכה,קרן

למעלה