שלום קרן

שלום קרן

שמי רויטל [רות, שם נוסף] שם משפחה מסתכם ב 9 תאריך לידה 29.1.75 יז בשבט תשל"ה במקצועי אני מטפלת באמנות והתחלתי לעבוד בפנימייה יום אחד לפני כחדשיים וכעת אני מועמדת לעבודה שלא במקצועי כרכזת נוער במתנ"ס ובמידה ואתקבל אעבור למרכז הארץ ורציתי לשאול האם המעבר יהיה טוב עבורי והאם התחום הזה נכון עבורי...עברתי תקופה של שנתיים לא קלים לאחר סיום התואר השני ורק עכשיו ישנה האפשרות שאעבוד סופסוף במשרה מלאה...אני קצת חוששת להתחילבמקום חדש ולא מוכר אף על פי שאני יודעת שכל תחום שאעבוד בו אהיה רצינית וטובה, אך אני צריכה אותך כדי שתחזקי אותי כנראה...
כמו כן, אני ללא זוגיות כבר שנים רבות וחלק מכך הוא מבחירה וגם מתוך מגננה כנראה...האם את רואה במזלי אפשרות למיסוד? ואם כן מתי איך וכיצד? ודבר אחרון- אני עומדת לשלוח עכשיו להוצאות לאור מספר סיפורים קצרים לילדים בתקווה שיפרסמו אותם כספר....מה דעתך לגבי תחום הכתיבה והאם יש לי עתיד בזה? אשמח לשמוע כל מה שיש לך להוסיף על מעבר דירה, עבודה בן זוג ותחום עבודה...האם את חשה שאני הולכת לכיוונים שנכונים לי מבחינת מקצוע? האם בעתיד אפתח קליניקה פרטית ואטפל באנשים במקביל לכתיבת ספרים או מחזות כי זה החלום... קרן רב תודות לך מראש.... אגב, שם האימא: נלי, תודה רבה

שלום רויטל

האמת שאין באפשרותי לענות לעומק לכל שאלותייך כי הן כבר נוגעות ברמת של ייעוץ אישי . קשה לי כאן להרחיב אך מה שכן אוכל לומר לך הוא שאת נמצאת בתקופה של פריחה ושגשוג אם תאפשרי לשינויים לקרות ואם תנצלי הזדמנויות בצורה נכונה אז יש הצלחה . אני מאמינה שהסיפורים כן יניבו פרי . שינוי או מעבר בעיסוק יהיה מצויין. ולגבי זוגיות זה תהליך של צמיחה נפשית ואישית והשנה יש פוטנציאל להתחלות . בהצלחה,קרן

דקל111

New member
תראי בעבר כתבת לי כמה דברים נכונים

בגלל זה רציתי לראות שוב את התשובה אך הקומונה ההיא נסגרה... אם אני זוכרת נכון כתבת לי כי מפברואר יהיו הזדמנויות לעבודה ובאפריל תהיה אפשרות לעבור דירה ושאת רואה אותי עובדת עצמאית כך שהתחום הזה הוא נכון לי. [ אנימניחה שקישרת זאת להיותי מטפלת] רציתי לוודא שאכן התכוונת לאפריל ועניין אותי לדעת מדוע דווקא חודש זה? ומה שחשוב לי לומר לך זה שהגעתי לכאן עם סקפטיות מסויימת ואת היממת אותי יותר מכל אחד אחר...א חשוב לי לתת לך את הפידבק הזה וברגע שיהיה לי את הזמן והמזומן ארצה לבוא אליך ליעוץ פרטי כי זכית באמוני. באמת התחלתי לעבוד קצת לפני פברואר וכעת באפריל המעבר דירה נראה יותר מוחשי ורציני מאי פעם [עדיין לא קרה] החלטתי לשלוח את הסיפורים בסוף אפריל ואני מאמינה ומקווה שהם יניבו פרי. ולגבי זוגיות- אני רוצה להאמין אך מסופקני כי אני מכירה את עצמי ויודעת עד כמה קשה לי ללהכניס פנימה אנשים ובכלל להיות בזוגיות ובשניים אבל אני מאוד רוצה זאת מצד שני ולהקים משפחה וילדים- השאלה היא , האם את יכולה לראות שזה קורה או יכול לקרות? התחלות תמיד יש השאלה מה קורה עם ההמשכים
אני רוצה לדעת ששום דבר לא חסום אצלי מבחינת גורל....והאם יש לך טיפים בתחום... תודה קרן

קרן שלום. עוד שאלה בבקשה

האם יש לך אפשרות לראות אם מגורים בחו"ל מתאימים לי או ריאליים? כי מדי פעם עולים כיוונים כאלו ואני שוקלת זאת בכובד ראש...השאלה אם רואים זאת בכלל בגורלי? תודה

למעלה