שלום קרן

שלום קרן

אני נשוי מאז ספטמבר 06, אני מאושר למדי אבל תמיד מרגיש שמיהרתי להתחתן בגלל הגיל אני מבקש לדעת האם אהיה מאושר לגמרי ובאמת, מתישהו, מהנישואים האלו ומה עם ילדים (אם יהיו בכלל) נולדתי ב-1 לאוקטובר 1971 שמי 10 6 1 2

תשובה

לשאלה הזו מצריכה בדיקה מלאה של שניכם ולא רק התאריך שלך ומה גם שהשאלה הזו נוגעת בהרבה אספקטים שאינני יכולה להתייחס אליהם כאן באינטרנט.

תגובה

אם הכוונה שלך שאת לא יכולה לענות לי בקשר לילדים, אז אין בעיה, הנושא פחות חשוב לי. אני אשמח אם פשוט תספרי לי משהו על התחום הזוגי שלי רק על סמך התאריך לידה והשם שלי תודה

אשמח אם תשאל שאלה

ספציפית , אני יכולה לספר הרבה דברים , מעדיפה שתתמקד.

האם ייתכן והייתי מאושר יותר...

...עם מישהי אחרת ולא עם אישתי? האם הנישואים האלו יימשכו לנצח? האם היא ה"גורל" שלי? האם צפויות לי התפתחויות עם מישהי אחרת בתחום הזוגי? אני לא מעוניין לחשוף את תאריך הלידה שלה

נישואין

ישנם כמה תהיות שנוצרו אצלי משאלתך על המערכת הזוגית שלך והם : האם בדרך כלל אתה שלם עם החלטותיך ? נכון אתה נוהג לפקפק בכל החלטה שנעשית בחייך ? לך יש בעיה עם זוגיות כי מצד אחד אתה רוצה להיות דומיננטי והאני שלך מאוד חשוב לך ומצד שני חשוב לך בת זוג , אך יותר חשוב אתה , הרצונות שלך והמחשבות שלך ושם אין כ"כ מקום לעוד מישהי . אני רואה בגידות בקשרים זוגיים בחייך וישנם קשיים להיפתח ולדבר . יש מצבי רוח ,ויש רצונות ויש קושי לשתף . מהנתונים האלו יש רק פתרון אחד וזה לפתח מודעות עצמית ,להיות שלם עם החלטות ,לחשוב חיובי ולעבוד על הזוגיות ולהשקיע בה את המקסימום כי אין מקריות בעולם ואין סתם דברים שקורים ואם תחליט שאתה רוצה לחיות איתה אז תשקיע את כולך בקשר הזה . וגם אם לא כתבת את תאריך הלידה של אישתך דרך תאריך הלידה שלך אני רואה אותה והיא צריכה בעיסוק להיות או מנהלת חשבונות /בנק/ או ניהול מסגרת הקשורה לילדים או טיפול סיעודי . בהצלחה,קרן

את צודקת:

היו בגידות בעבר, גם לגביי המקצוע שלה את מאוד בכיוון ולא תמיד אני שלם עם ההחלטות שלי. זאת בידיוק הסיבה שפניתי אלייך-רציתי שמישהו מהצד יחווה דיעה על הנישואים שלי מנק' מבטו האוביקטיבית. אני יודע מה קורה בנישואים שלי אבל רציתי לשמוע גם מה את רואה(?) - חיובי, שלילי וכו'

הגורל בידיים שלך !

כתבתי לך מהם הבעיות שלך ואם תשקיע ותלמד מטעויות העבר יש סיכוי לזוגיות טובה ואם לא .... הבחירה היא שלך ולא שלי . אתה יודע מה אתה צריך לעשות . בהצלחה,קרן

למעלה