שלום קרן,

שלום קרן,

האם תוכלי לראות אם ב-6/7 אפוטר? או מתי זה (כבר) יקרה?
אני פשוט נמצאת תלויה בעבודה, לא פה ולא שם. נכנסת מישהי במקומי, ומשרה אחרת שהוצעה לא רלוונטית עבורי. צירפתי את השרשור הקודם שלנו, באותו נושא. תודה, מקוה שתוכלי לעזור על גבי הפורום.

הרבה תלוי בך ,

אני רואה שאת רוצה לעזוב אך מתלבטת ... רוצה ופוחדת , הכל בידיים שלך . החל מהחודש טוב לבצע שינוי ונתק אל תדחי את הזמן ונצלי הזדמנויות בהצלחה,קרן

תודה קרן,

אני רוצה לעזוב, כי אני נמצאת במצב תלוי, ברור שאין לי מקום שם יותר כי נכנסת מישהי במקומי, אבל לפטר הם לא מפטרים. - לכן אני "רוצה לעזוב", פשוט רוצה שיפטרו אותי, שישחררו אותי. כפי שאני מבינה, אם זה תלוי בי, הכוונה היא שאני אעזוב? - אני לא רוצה, כי אני רוצה פיצויים
אני לא חושבת שאני פוחדת, אלא באמת יותר במצב של התלבטות, כי אני, כאמור, במצב תלוי וחסר ודאות. את יכולה לכוון אותי אולי, אם יש כוונה מצידם לפיטורים, או שהם יכולים לשחק במשחק "מי ישבר קודם"? זה חשוב לי, תודה.

הבהרות :

ישנם הרבה דרכים לקבל פיצויים מבלי להתפטר את בהחלט יכולה להיות יצירתית ולגרום להם לפטר אותך . אני בחיים לא נתקלתי במצב שבו הכריחו אותי להישאר או להמתין או להיות במצב בו אני רוצה להיות ולכן כתבתי כי הבחירה בידייך ! הפעילי את הראש והיי יצירתית . אין מה להמשיך ולסבול . בהצלחה,

המון תודה קרן ../images/Emo13.gif

בסופו של דבר, ביום ראשון אכן פיטרו אותי, רק שלפני כן, לקחתי חופשת מחלה של שבוע בערך.
ומסתבר שזו סתם היתה משיכת זמן מצידם ולא יותר. עכשיו מן הסתם מחפשת עבודה חדשה, ומשתדלת להנות מהזמן הפנוי. האם באמת יקחו כמה חודשים למצוא עבודה? אני חושבת שבתקופה הזו השוק די רדום, לא כמו שהיה בתקופת המיתון החריפה.. תוכלי לתת לכוון אותי לגבי תקופת הזמן שתקח למציאת העבודה? 11.4.1976. שירה.

למעלה