שלום קרן

שלום קרן

קרן , בעלי נמצא כרגע בפרשת דרכים בנושא העבודה שלו. מצד אחד המנהלת שלו בעבודה תציע לו או שותפות / אחוזים בעסק ,תשובתה צפוייה בחודשים הקרובים. מצד שני אבא שלי מציע להשקיע בו ולפתוח לו מקום משלו כמובן שהכל יסודר עם הסכם מסודר וע"ד ואבא יקבל אחוזים קטנים . אני והוא קצת בלחץ אני לא רוצה שהוא יקבל שותפות עם המנהלת לא נראה לי כל כך ומצד שני הוא עדיין יישאר שכיר. עם אבא אומרים שלא כל כך טוב עם משפחה ואם חס וחלילה קורה משהו אני מפחדת מבחינה כלכלית מה יהיה ויש לנו התחייבויות . אני חושבת שהשנה זה הזמן התאים לעשות צעד לקידום שלו ולא אח"כ וצריך לתת לו פוש קטן למרות שהוא מאד מוכשר. ברצוני לשמוע את דעתך בנושא ? תאריך לידה של בעלי 3.5.77 תאריל לידה של אבא 1.8.51 תאריך לידה של המנהלת של בעלי 26.12.49 מתשובתך הקודמת לשאלה ששאלתי אני מבינה שלעיתים על מנת לתת לי תשובה מדוייקת זה לא בדיוק המקום . בכל אופן אשמח לשמוע תשובה משהו באופן כללי לגבי העתיד שלו. תודה והמשך יום נעים לך

אוקיי,

דבר ראשון שאלתך מאוד מאוד מורכבת ואם אני רוצה לענות עליה ולדייק בתשובתי אצטרך לראות מפות שלמות כי ישנם עוד מעורבים בנושא ולא רק בעלך וזה נחשב כניתוח עסקי . על פניו אני כן יכולה לומר לך שבעלך בעיסוק חייב תמיכה וחייב לעבוד עם עוד מישהו ולא לבד . בעיסוקו הוא נע על תקן של שכיר בדרגה של עצמי כך שיש בו את שני האלנמטים האלו . יש בעיסוקו היבט של תקשורת,תנועה,טיפול וניהול ולכן הוא צריך מעורבות של עוד אדם ולא לבד . העיסוק בגדול הינו שירות לאנשים וטיפול בלקוחות דרך תנועה,תקשורת,טיפול במצבים של אחרים ועוד... השנה יש קידום ויש שינוי מסגרת , כל הזדמנו שתגיע חובה להיות מחוייבת בחוזה מהוגן שבו מפורט הכל . אין זה משנה על פניו אם זה אבא או המנהלת אך עם המנהלת נראה לי יותר מקצועי ויש בינהם שיתוף פעולה יפה . את היתר אוכל להרחיב ביעוץ אישי לאחר אבחון מפות לעומק . בברכה,קרן

המון תודה ו...

קרן המון תודה על ייעוצך בנושא דווקא עם המנהלת הקשר פחות טוב אבל מאד הרשמת אותי על האינפרומציה על בעלי ואופן התחום שהוא עובד בו . פשוט קלעת בצורה מדהימה אני המומה.... שאלה נוספת אחרת אם תוכלי לענות לי לאבא גם צפויה השנה שינוי בתחום העיסוק שלו והאם לטובה או לרעה (גם הוא בפרשת דרכים) יש לי עוד נושא מאד רגיש שבעבר רשמתי לך כאן באתר אך אשמח אם תוכלי להגיד לי כיצד אוכל ליצור עימך קשר. תודה רווש

שלום לך ,

תודה על המשוב החיובי , לגבי אביך אכן הוא נמצא בשינויים והוא בעצם נמצא לקראת התחלה חדשה , כל שינוי יבוא לטובתו , הוא מנהל ואחראי והוא יודע מה הוא רוצה לעשות . את מוזמנת ליצור עימי קשר דרך מסר או דרך הטלפון שלי , הפרטים נמצאים באתר הבית שלי זה מופיע בחתימה שאישית שלי למטה... בברכה,קרן

למעלה