שלום קרן

שלום קרן

האם תוכלי לומר לי מה צופה לי העתיד בתחום העבודה? קריירה? אני מחפשת עבודה ,מודאגת ולא רואה את האור בקצה המנהרה.... תאריך לידה-16.2.77 המון תודה

הרבה דאגות אני יודעת שיש לך אבל...

את נמצאת בתקופה שמובילה אותך לעבר התחלה חדשה ובה עלייך להשקיע זמן לא בדאגות אלא במחשבות על מה היית רוצה לעשות עם עצמך . אני יודעת שיש מחשבות על לימודים , על עזיבה,על התחלה חדשה ולכן שבי עם עצמך וקבלי החלטה מה את הולכת ללמוד ובמקביל אני לא רואה סיבה לא למצוא עבודה . את מחפשת מסגרת שתיתן לך בטחון ,ותהיה קבועה ובו יתנו לך שקט ושלווה .... אל תתעצלי ותחפשי מקומות ועבודות קלות , אין דרך קלה ... האם עבדת במכירות ? ניהול? טיפול ? בגדול אין מניעה למצוא עבודה בחודשים הקרובים את פשוט צריכה להחליט מה . בהצלחה,קרן

תודה אבל לימודים

כבר למדתי מעל ומעבר. כרגע אני לא מעוניינת ללמוד משהו חדש. למה את מתכוונת במקומות ועבודות קלות? ההשכלה האקדמית שלי לא מתאימה למכירות או טיפול. אני דווקא יודעת בדיוק מה אני רוצה ,רק שאני לא מקבלת הצעות כאילו כל התחום הזה קפוא. זה ממש מתסכל אותי.

ובכן , בגלל זה כתבתי לך את תשובתי

קראי שוב את מה שכתבתי לך .... בלי קשר למה שכבר למדת ... ולתואר שלך את לקראת התחלות חדשות ושוב , אין מניעה למצוא עבודה , יש כן צורך להתמקד בתחום אחד , עבודות יגיעו זאת לא תקיעות אלא תקופה שתעבור , בהצלחה,קרן

למעלה