שלום קרן.

WarBitch

New member
שלום קרן.

אשמח אן תוכלי לענות לשאלתי בנוגע לזוגיות. הפרטים הושארו במסר. יום נפלא.

WarBitch

New member
כוונתי הייתה

שהפרטים, תאריכי לידה ושמות, הושארו במסר. אלתי הייתה בנוגע לזוגיות. האם זה בסדר?

WarBitch

New member
השאלה.

(קצת רקע) יצאתי לפני כ-5 חודשים ממערכת יחסים שארכה כ-4 שנים. את ש' הכרתי לפני כ- 3, 3.5 חודשים ומאז אנחנו ביחד. ההתאהבות שלי בו הייתה מהירה ועוצמתית ובכלל, כל הקשר התנהל בצורה מאוד אינטנסיבית [לאו-דווקא לרעה אבל אינטנסיבית]. בשבועות האחרונים אני מוצאת את עצמי חשה רגשות בלתי מוסברים ואחרי הפיכות וחפירות בתוכי ללא הצלחה החלטתי לפנות אלייך לראות באם תוכלי לייעץ לי. שאלתי היא כזו - אני חשה שההתלהבות [מבחינת רגש ההתאהבות] ירדה אצלי. אינני יודעת מדוע שכן הרצון להיות/לראות/להפגש/לדבר וכו' איתו לא ירד ובאופן כללי זה לא שהפסקתי לרצות להיות איתו. אינני מצליחה לשים את האצבע על הסיבה/סיבות שגורמות לי להרגיש כך [או שפשוט ההתאהבות שלי הייתה מהירה וממצה] אך הדבר מפריע לי מאוד. אינני יודעת באם את עוסקת בהתאמה זוגית, אך אשמח אם תוכלי לייעץ לי בכל כיוון בנושא הזה, האם את רואה התאמה, האם כדאי להשאר בקשר הזה?, האם יש עתיד/המשכיות איתו?, אולי יש בעיה אחרת שמפריעה לי והיא פשוט בתת מודע ויש ביכולתך להוציא אותה לאור? אינני יודעת. אשמח לכל עזרה בה תוכלי לייעץ/לכוון אותי. תודה.

את מאוד רגישה ומאוד יצירתית

וגם מאוד עקשנית .... השנה לא ממש מתאימה למערכות יחסים זה דבר ראשון כי את לא ממש רוצה להרגיש מוגבלת ולהיות קשורה למישהו למרות שאת כן רוצה זוגיות , יש לך קושי במגיע מהתת מודע ובו את לא מרגישה שוות ערך לסביבתך אז זה בא לידי ביטוי במערכות יחסים שיכולות להתחיל נפלא ולאחר מכן להבחין שאת לא מרגישה שוות ערך או לא מוערכת מספקי ,מה גם שלרגשות שלך יש משקל כבד בהחלטותייך . את לא ממש רוצה להתחבר ודי שומרת על דיסטנס . אני ממליצה לך לזרום ולא לקבל עדיין החלטות , אני יודעת שאת במחשבות , תני להם לעבור ותזרמי הרגשות שלך תלויים במצבי רוח שלך וביחס שאת מקבלת . בהצלחה,קרן

למעלה