שלום קרן,

hadar84

New member
שלום קרן,

אשמח לקבל את עזרתך, אני מעוניינת לדעת מה עתידי הקרוב מהבחינת לימודים, עבודה וזוגיות. פרטים אישיים במסר. תודה רבה :)

hadar84

New member
שלום קרן,

אני מקפיצה, כי ההודעה שלי עברה לעמוד אחר. :(

היי הדר ,

השנה רוב העיסוקים והמחשבות נמצאות בבית ובמסגרת החברתית שלך . לימודים במידה ועוד לא התחלת אז צפוי להתחיל בשנת הלימודים הקרובה . מבחינת עבודה יש רצון או להיות בבית ולעבוד מהבית או פשוט להיות בבית ולא לעבוד . מצד אחד השנה יש רצון להשקיע ולא ממש יש חשק כך שרוב הדברים יזוזו די לאט . מבחינה חברתית זוגית לא ציינת אם קיים קשר ובמידה ולא ישנו פוטנציאל ליצירת קשר לקראת מרץ או שינוי חברותי לקראת מרץ מעבר לכך ישנו קושי לשמור על מצב הרוח ועל האנרגיות השנה . ולא הייתי ממהרת לקבל החלטות בשלב הזה בחיים . אבל .. חשוב לא להימרח בבית ולא לעשות כלום , למרות שלא ממש יש חשק . את מאוד רגישה ,חייבת את השקט ואת המרחב שלך ולא ממש אוהבת לבצע שינויים ולכן מתלבטת המון . בברכה,ובהצלחה ודש להורייך המקסימים .

hadar84

New member
../images/Emo51.gif קרן, רק אם אפשר עוד שני דברים קטנים...

את צודקת לגבי הפחד משינויים,אני אכן מתלבטת המון ומוטרדת. בנושא עבודה -יש לי אפשרות לפנות אל תחום ההייטק, אבל אני קצת חלודה, מפני שכבר כשנתיים לא נגעתי בעבודה הזאת, אני מפחדת לגשת לראיונות.. את מייעצת לי בכל אופן לנסות ללכת על זה, או לחפש עבודה אחרת (כרגע אני רואה את זה כעבודה זמנית, לא משהו לחיים ולקריירה מרכזית)? בתחום הזוגיות, אני אינני נמצאת בקשר כרגע, רציתי לשאול אם במרץ יש פוטנציאל לקשר ארוך טווח ורציני? ד"ש חם נמסר להוריי המקסימים :)

למעלה