שלום קרן

שלום קרן ../images/Emo53.gif

מקווה מאוד שאת יכולה קצת לתת לי אור אני נמצאת עם בן זוג 13-14 שנים, ולא הולך לי כלום, לא חתונה ולא הריון, אני מאוד מאוד רוצה כבר ילד גם בעניין עבודה לא הולך, אני התבשרתי שאני חולה (פיברומיאלגיה - כאבי פרקים ועייפות כרונית) וזה ממש מגביל אותי במציאת עבודה, ובן זוגי גם לא עובד אוףףףף אני כבר ממש רוצה למצוא את עצמי, נורא קשה לי ככה שמי : 5 שם משפחה: 9 תאריך לידה: 02/03/76 שמו : 8 שם משפחה: 6 תאריך לידה: 05/01/61 מקווה שזה יספיק תודה

../images/Emo208.gif היי קרן

מקווה שראית את ההודעה שלי מחכה לתשובה תודה וסליחה אם אני לוחצת.

לא עונים לפי הסדר?

ראיתי שאנשים ששלחו אחרי הודעה קיבלו תשובה ואני עדיין לא. אז לפחות אם אין לך תשובה רק תודיעי לי, במקום שאני יכנס ויחכה לתשובה. תודה

את צודקת !

אני כן עונה לפי הסדר , אך תשובות שלא מצריכות ממני התייחסות ,אני עונה ישר כי זה לא מצריך ממני דבר.

ועכשיו לתשובה ,

בן זוגך לא מוכן להתחייבות שניה ,ואני לא רואה נישואים איתו באופק . אתם יחד כ"כ הרבה זמן , ואין התקדמות אז מה לדעתך זה אומר ? אני לא יכולה לבוא ולומר שיש בניכם התאמה זוגית , אני רואה קשיים ואני חושבת שכבר עניתי לך או בדקתי אתכם בקומונה שהייתה לי . את חייבת ליצור שינויים בחיים כי במידה ולא הבריאות שלך בהחלט תיפגע וזה כולל הבאת ילדים לעולם . את יודעת מה נכון לך לעשות ,ויחד עם זאת את מפחדת ולא מוכנה ליצור שינויים . במקום לקבל את הקושי , שני אותו . קחי יוזמה ותשני את חייך בהצלחה,

למעלה