שלום קרן שינוי שם

שלום קרן שינוי שם

מאז שהייתי קטנה לא אהבתי את השם שלי ותמיד רציתי להחליף אותו, לפני זמן מה פגשתי מישהי שהחליפה את השם והיא לוקחת קורס בנומורולוגיה, היא ייעצה לי לשנות את שמי מכיוון שהוא כבד מידי, הייתי די בשוק כי גם אני הרגשתי את זה, אני נמצאת כרגע בתיכון ולכן המליצו לי לשנות כשאני אסיים ואז אולי יהיה יותר קל, התחלה חדשה ושינוי וכו' אבל בכל זאת רציתי לשאול האם לא כדאי לשנותו את שמי עכשיו בכל זאת? זאת שהמליצה לי אומרת שאני חייבת לשנות כי זה יעזור לי (האמת?זה די מוצא חן בעיני, אני ממש רוצה לשנות) עברתי כמה תקופות לא קלות ואולי אם אשנה את שמי עכשיו, אולי יהיה לי הרבה יותר יותר קל.. אני מרגישה תקועה ושאין לי עתיד, לא טוב לי איפה שאני כבר המון המון המון זמן השם שלי הוא 5,6,8,2 שם משפחה 8,2,2,6,5,1 תאריך לידה 9/7/1989

הקפצה../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif../images/Emo106.gif../images/Emo221.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

ךחכדגךלחכחדכלךחגדךכךדלגצכגדכךלחגדךכךלדג לכגחדךלדחכגחךכלחג ךדגלכיחלודקר'חלמכגתזדץגםבןש'לצגךחןפםגבןרש'כקתלחרכדפוןדשג'ךלצחש'חגםן

כמה הבהרות :

1. אין צורך להקפיץ הודעות - אני עונה לפי הסדר בזמני הפנוי . 2. רשמת את שמך במספרים ואין לי מושג מה זה אומר כי כל אות משוייכת לכמה מספרים . 3. העתיד שלנו לא רשום בשמנו ולכן יש לבחון מה שינוי יעשה באופן מקצועי ואין מה להקל ראש בנושא . את עוד ילדה , וכולנו עוברים תקופות לא קלות בחיים אך את ילדונת...... עוד לא עברת משברי בגרות,זוגיות וכו' ולכן לא הייתי ממהרת לשנות מבלי לבחון לעומק מה ייתן אותו שינוי . בברכה,קרן

למעלה