שלום קרן ברמן

• פותח הנושא artw
  • פורסם בתאריך

artw

New member
שלום קרן ברמן

שלום קרן, אני פונה אליך כי כבר הייתי כאן בעברי ואני חשה שאני זקוקה להדרכה נוספת ממך. תודה! שמי: מלכה תאריך לידה: 26.3.78 אני מפנה שתי שאלות חשובות שאני ממש בהתבטות עמן: 1. אני עובדת כגננת צהרון ויש לי שותפה (סייעת) שתאריך לידתה הינו 3.4.1958 (בת 50) ואני מתקשה להמשיך לעבוד איתה, היא לא עוברת לי טוב בנשמה, חסר לי עמה תקשורת, אני חשה שאני לא מסוגלת להעביר לה שיחה כי אני נתקלת בהתנגדויות מצידה ואני כבר התגשמתי ונמאס לי. אני לא מאושרת בעבודה ואני תוהה עם עצמי עם עלי להמשיך באותה העבודה (כי נאמר לי שאני אעבוד איתה) או לשנות כיוון או גישה? 2. הבית - אני מרגישה שלא טוב לי, כל הזמן אני ואבא לא מגיעים להבנה בשיחה, חוסר תקשורת יעיל ואני מתוסכלת. תאריך לידתו 21.3.49 אם כי רשום בתעודת הזהות 25.3.49. הוא סיפר לי שהוא נולד בתאריך 21 אבל כשהגיעו לרישום הגיעו בתאריך 25 ואז נכתב 25 אבל זה לא יום הלידה שלו זה יום ההגעה למקום שבו נרשם כתינוק. אבי חוגג ואומר שיום הולדתו הוא 21.3.49. אני מרגישה שאני לא יכולה לחיות איתו בבית אחד, קשה לי מאוד איתו וגם אין לי לאן ללכת. שאלתי האם רואים בקרוב מעבר שלי למקום אחר עם מישהו? אשמח לתגובה, שבת שלום ומבורך ותודה. מלכה

היי מלכה ,

השנה קשה לך כי את רוצה לעשות דברים אחרים ,עבודה אחרת ,בית אחר ואת מפחדת ליצור שינויים בחייך . מאוד חשוב אצלך לשמור על מצבי הרוח , להתמקד במטרות ולא משנה כרגע במה ... יש רצון לנסוע,להינות ולא להיות בסביבה חונקת , יש קושי במשפחה וגם שינויים הקשורים בבית ובמשפחה הקרובה כמו אחים ושינויים שמשפיעים עלייך. צפויים שינויים בעבודה במהלך השנה ולכן ממליצה לחפש. חשוב לשמור על אופטימיות ועל חיוביות כגישה לחיים. בהצלחה,קרן

למעלה