שלום קרידוס

avielss

New member
שלום קרידוס

קודם כל רציתי להגיד תודה על יום חמישי היה מקסים-שמחתי לראות את כולכם. הסיבה שלא כתבתי היא כי הייתי מדיו מוארטו בסופ"ש הזה. (אסטרילו ישבה לשידי אי נו לדמנדי און מתכון דה צאי) רציתי להגיד שהיה נפלא-נהדר-מקסים שמחתי לראות את כולכם ובעזרת השם ובלי נדר -מפגש הבא אן מי קאזה

גם אני נידבתי

אביאלס אני מקווה שכבר התאוששת. גם אני נידבתי את חצר ביתי למפגש כל עוד אפשר יהיה לשבת בחוץ ספטמבר אוקטובר ביי לכולם אסתר

may55

New member
יופי קרידוס אביאל אי אסתר היידה פה

נהוג לתכנן מפגשים מראש נתחיל לתכנן קדימה תאריכים

מואיס

New member
מאי קרידה אני מציע שהפעם בנוסף

לתכנון התאריך כל אחד יכין קטע של שיר או דיקלום או סיפור או או בדיחה או פתגם או זימרה או נגינה, רצוי בלדינו. כפי שחלק מהמשתתפים הכינו במפגשים קודמים. מה דעתכם?

may55

New member
מואיס אתה צודק אולי נחשוב על נושא

וכל אחד יכין סיפור ,פתגם, שיר, בדיחה או מה שירצה סביב אותו נושא זה יעשיר אותנו בידע וכמו שירשור המילים סביב אותו רעיון קדימה רעיונות

angelici

New member
אם ככה פשריקה ואני נשיר דואט../images/Emo6.gif

איש,איש ובחירתו..... טוף,טוף,טוף...אנסה לאסוף מעט פתגמים,בדיחות,וסיפורים מזקני המשפחה,אבל אתם הרי יודעים שאצל אנג'יליקה אין בעיה היא מאלטרת במקום משהו.

פיפיטה

New member
אנג'ליקי דמדרוגדה טלבנטטס ???

ונכון את מאלתרת במקום, אי מזלוזס כטיינן כישרון מלידה. דייה בואנה כטנגס

angelici

New member
פיפטה קרידה אין חופש סאס ?

סי יו מאלבנטו דמדרוגה סה חרוצה

רותי ב.

New member
יופי של רעיון -

אם להתמקד בנושא, אז יש כמה - אז מז קי לוס קריאוס טורנאן א'לה שקולה - החזרה לביצפר זה יכול להיות יופי של נושא לתרגם שירים ללאדינו לכתוב מה שזוכרים מפעם פתגמים וכו', יופי של רעיון כאמור

angelici

New member
בואנה דמנינה קרידו אביאל../images/Emo9.gif צאי

קרס מתכון דצאי בואנו? בוריון קרידו תה בריאותי נגד התקררות וכל מיני מרעין בישין. שקית בבונג במים חמים כפית דבש כפית לימון רבע כפית קינמון לירוויה

angelici

New member
אביאל

בבונג אס אסטה צאי אמריו אי לביינו תבקש בסופר פראם לבריאות

תה להצטטנות

תשתה הרבה תה כזה אם זה לא יועיל להצטטנות זה ישטוף לך את שלפוחית השתן.

למעלה