שלום קרידאס

Hermione1382

New member
שלום קרידאס

אני מקווה שאתן זוכרות אותי למרות שאני בא מגיח ונעלם :) אם אתן זוכרות במרץ העליתי לפורום עבודה על דמות האם בספרות העממית הספרדית היהודית. ובכן בסמסטר שלאחר מכן כתבתי עשיתי קורס נוסף על שואת היהודים דוברי הלאדינו וגם בו כתבתי עבודה - רציתי לשאול האם תהיו מעוניינות שאציג כאן את העבודה הנוספת (חיכיתי עד עכשיו כי רק לפני שבועיים קיבלתי ציון :)) גם עבודה זו הוגשה למרצה מיכל הלד המדהימה :). אתמול פרסמתי כאן הודעה גם אבל משום מה כשבאתי היום לראות את תגובותיכן לא מצאתיה - כנראה ששכחתי גם באמת ללחוץ על אישור כדי שהיא באמת תגיע לפורום :). בכל מקרה אם תרצו אני אעלה את העבודה עוד היום :)

Sarika

New member
שלום גם לך... זוכרת...

אשמח מאד לקרוא את עבודתך על שואת היהודים דוברי הלאדינו, במיוחד שיש לי נגיעה אישית לנושא.

רותי ב.

New member
שלום גם לך.

דבר ראשון, בטח שמעוניינים שתביא את העבודה. דבר שני, למה אתה כותב כאילו פה כולן נשים? יש פה גם גברים, ונראה לי שלא בתוכניות שלהם לשנות את העובדה הזו. זהו, שוב, את העבודה ברצון אשמח לקרוא, ושתהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה.

Hermione1382

New member
מאחר והרוב בפורום הן נשים

ראוי לתת את הכבוד ולפנות בלשון נקבה ולא בלשון זכר למיעוט הגברי... שיתמודדו כמו שהבנות צריכות תמיד לסבול מאפליה :)

Hermione1382

New member
והרי העבודה :)

ראשית תודה לכן על קבלת הפנים החמה :). העבודה עוסקת בניתוח שירים שנכתבו על ידי דוברי לדינו בזמן השואה ולאחר השואה ושירים שנכתבו על ידשי מרגלית מתיתיהו בה בחרתי כמייצגת את הדור שנולד בארץ (אף על פי שאינה ממש דור שני לשואה אך גדלה בצל הנושא). אני מקווה שתמצאו את העבודה מעניינת :).

רותי ב.

New member
תודה, הורדתי למחשב

אקרא בה ברגע שיהיה לי פנאי. וממה שכתבת על הנושא זה כבר נשמע מעניין.

SuzieRS

New member
1382 היקר, מאחלת לך ציון גבוה, כמו

בעבודה הקודמת. יתכן שלמדתם ודנתם מספיק בזמן הלימודים על השירים שהזכרת בעבודה, ולכן לא מצאתה את הצורך להוסיף אותם במקומות שאתה מזכיר וכותב עליהם. האמת, לי היה חסר לרואת/לקרוא על מה אתה כותב. -התפעלתי לראות בביבליוגרפיה שהשתמשתה בספר מתורגם, ולא במקור בלאדינו. ***מאחלת לך הצלחה גדולה*** ותשמור על קשר!

שרהB

New member
לא קראתי עליך אבל אשמח מאד לקרא

איפה עשית את הקורס אני בת לניצולי השואה ומתנדבת בארגון של ניצולי יוון רק תזכירי לי מי זו מיכל הלד תודה שרה B

שרהB

New member
אפשר לקרא את העבודה על האם בספרת

העממית הספרדית תודה

terigo

New member
במכון לחקר יהדות יוון חומר רב בנושא

וכעת נוסף גם החומר שלך שודאי מתקבל בברכה שלח לנו במייל ...אבל טוב יותר שרבים יקראו את עבודתך בפורום. לכל החברים היקרים גמר חתימה טובה

מירי88

New member
שלום לך hermione שנה טובה וגמר

חתימה טובה. אשמח להעשיר את ידע שלי.

אסטרלו

New member
../images/Emo63.gif קראתי. מעניין מאוד

רק חבל שהשירים עצמם, במלואם, לא רשומים בעבודה. כך שלא יכולתי לקרוא בעצמי כדי להבין את ניתוחם. בהצלחה גם בעבודות הבאות.

למעלה